Rytas, damos!
Terze nenuleisk ranku, derliukas bus geresnis! As tikiu!
Krempudra kaip savijauta? Glostai pilvuka? Kada zinosim rezultatus?
Damos, gal kas gali man rezume atsiusti, kas kur ir kada? Kaz kaip per tiek dienu sarasiuaks mano sustojo.
labas rytas
viska surasiau parase
siaip tai nieko per daug nejauciu, tik kankina nenormalus troskulys tik atsigeriu ir vel visa gerkle isdziuvusi bet jau taip isdziuvusi, kad atrodo, jei tuoj pat negausiu laselio vandens, visa isdziusiu
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 09:25)
Krempudra kaip savijauta? Glostai pilvuka? Kada zinosim rezultatus?
viska surasiau parase
siaip tai nieko per daug nejauciu, tik kankina nenormalus troskulys tik atsigeriu ir vel visa gerkle isdziuvusi bet jau taip isdziuvusi, kad atrodo, jei tuoj pat negausiu laselio vandens, visa isdziusiu
Sveikutes
Parasiau laiska Akvilei, dabar sedesiu ir spirgesiu rezultatu
laikau kumstukus, kad derlius augtu ir didetu
QUOTE(Citas @ 2011 12 18, 14:18)
Atiloja, Iride - laukiam ziniu ryt is musu Jurgio ane?
Parasiau laiska Akvilei, dabar sedesiu ir spirgesiu rezultatu
QUOTE(Terze @ 2011 12 18, 19:32)
Na o mano raportukas toks:
uzaugo labai mazas derlius... jei neklystu, abiejose kiausidese po 2. Gyd stebejosi, kad ilgoji schema ir taip negausiai... o ir vaistu nemazai buvo... Isejus nubraukiau asarele... kazkaip itampa buvo uzvaldziusi... o paskui save guodziau, kad dar yra keleta dienu, gal ten ne visi matesi... vaistu doze padidino ir vidury savaites vel pasirodymas... o tada gal link savaitgalio punkcija...
uzaugo labai mazas derlius... jei neklystu, abiejose kiausidese po 2. Gyd stebejosi, kad ilgoji schema ir taip negausiai... o ir vaistu nemazai buvo... Isejus nubraukiau asarele... kazkaip itampa buvo uzvaldziusi... o paskui save guodziau, kad dar yra keleta dienu, gal ten ne visi matesi... vaistu doze padidino ir vidury savaites vel pasirodymas... o tada gal link savaitgalio punkcija...
laikau kumstukus, kad derlius augtu ir didetu
QUOTE(Beila @ 2011 12 18, 20:54)
laba ryta visoms
NT dariausi 7 dpi
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 12 19, 00:39)
Bonama - aciu uz daina ir uz tokias lyg skausmo bet kartu ir labai tikro tikejimo asaras
QUOTE(Terze @ 2011 12 18, 19:32)
Na o mano raportukas toks:
Terze tikiu, kad derliukas dar paaugs ir turesi grazu rezultata O Kuciu naktis stebuklinga ir jusu maziukai bus stebuklingi
Vis dar paskaitineju kaip kuriai sekasi. Uz visas spaudziu kumstukus ir linkiu, kad visos gautumet savo kaledini stebukla
Tuo paciu pavirusuoju
labas,
šiandien man kažkaip maudžia pilvo apačia, kaip bijau kad tik mmm neparsivilktu
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 19, 11:59)
labas,
Man 7 DPI maudė pilva kaip prieš mm., galvojau bus viskas, bet manau kad būten tą dieną ir įsikūrė mažasis Taip kad ramiai (lengva man dabar sakyti ).
Labutis braskytes
Atiloja na ir as kartu prisidesiu,kad su nerimu laukti kuo greiciau atsakymu Isivaizduoju,kaip neramu -nezinau mane tai visai tas laukimas zudo,o ypac kai reikalas svarbus Linkiu kad kuo greiciau gautum atsakyma ir paaisektu situacija,noriu palinketi kad nieko blogo labai jau nerastu
Beila, zinok as apie implantacija visai nieko nesuprantu Siaip zinau kad turi implantuotis kazkur apie 10 dienu po O.Kai kurioms anksciau implantuojasi,kai kurioms veliau Na,bet tikiu,linkiu kad tau nebeuzkalnu butu sis stebuklingas ir atsakingas laikas kad sekmingai ten isikurtu namelius maziukai
Krempudra, manau kad tas dziuvimas gerkles ir noras gerti neblogas pozymis,bet bijau ka O beje,kur tu IVF dareisi ,pas Treisa?
Warwara,kaip tau sekasi?Gal as praleidau bet kada tu sekanti starta zadi pradeti? Kaip suprantu tu vietoj,pas Salygiene lankaisi?
Na,ir orelis
Atiloja na ir as kartu prisidesiu,kad su nerimu laukti kuo greiciau atsakymu Isivaizduoju,kaip neramu -nezinau mane tai visai tas laukimas zudo,o ypac kai reikalas svarbus Linkiu kad kuo greiciau gautum atsakyma ir paaisektu situacija,noriu palinketi kad nieko blogo labai jau nerastu
Beila, zinok as apie implantacija visai nieko nesuprantu Siaip zinau kad turi implantuotis kazkur apie 10 dienu po O.Kai kurioms anksciau implantuojasi,kai kurioms veliau Na,bet tikiu,linkiu kad tau nebeuzkalnu butu sis stebuklingas ir atsakingas laikas kad sekmingai ten isikurtu namelius maziukai
Krempudra, manau kad tas dziuvimas gerkles ir noras gerti neblogas pozymis,bet bijau ka O beje,kur tu IVF dareisi ,pas Treisa?
Warwara,kaip tau sekasi?Gal as praleidau bet kada tu sekanti starta zadi pradeti? Kaip suprantu tu vietoj,pas Salygiene lankaisi?
Na,ir orelis
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 19, 10:59)
daug kam buna toks jausmas, kad atsivilks. bet ima ir neatsivelka
man tai labiausiai maude ir tempe 1-2 dpi, dabar tik vos vos mausteli. galetum sakyti, kad nieko tame pilve labai ir nesidaro... bet va tas troskulys....
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 19, 11:05)
O beje,kur tu IVF dareisi ,pas Treisa?
nea, pas Vitolsa apie Treijsa as blogos nuomones, nes jis rimtai nepaziurejo i musu problemas, nieko nepatare, pramete, kai buvau nuvykusi pas ji konsultacijai, ir jo 'deka' praradom gera pusmeti o va dabar pasirode, kad visu situ proceduru mums net labiau reikejo nei atrode ir pradziu. todel jau pas ka, pas ka, bet pas taip visu numyleta ir isgirta Treijsa visiskai nenorejau grizti ir su juo prasideti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 19, 12:05)
kaip baisiai beskambetu, bet as noriu, kad man ka nors rastu, kas galetu paaiskinti visiska embrioniuku nenora pasilikti pas mane
Ir labai laukiu tavo geru rezultatu
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 12:15)
kaip baisiai beskambetu, bet as noriu, kad man ka nors rastu, kas galetu paaiskinti visiska embrioniuku nenora pasilikti pas mane
Suprantu draugyt,tavo nora-bet as tiesiog linkiu kad nerastu jums kazko labai blogo,kad gydymas butu labai jau ilgas,arba ten mazai veiksmingas.Uz tai ir spaudziu kumstukus,nes noriu kad ta beda del ko embrioniukai nenori pasilikti butu kuo mazesne ir kuria butu greit galima pasalinti
Oi,kaip as laukiu zinok savo rezultatu... esu ant nuprotejimo ribos. Is tikruju geda taip sakyti,bet taip yra.Esu taip draskoma is vidaus; viena dalis sako,bet juk tau sake taip ir taip ir liepe per puse metu butinai pastot ir t.t.,o kita dalis sako.bet ..... ai,zodziu..skambinausi savo gydytojai tai sake dar jokio laisko nera is Vilniaus onkologinio-tai atsisedau ir zliumbti pradejau Va,ko nekenciu tai nezinios...jau geriau suzinoti viena ar kita rezultata nei but kamuojama abejoniu,nezinios.
Beje,man LABAI padejo merginos buvusios musu skyrelyje,dabar nestukes,arba mamytes ir musiskes-tai jauciu kad pavasari vaziuosiu i BAK'a (jei dar ko nors nenutiks) darytis pas O.Kazlauskiene IVF. Nors dar abejoju,noretusi kaip ir pas Salygiene,nezinau kazkaip traukia mane pas ja bet kelios rase,kad ji nors ir gera gydytoja,bet neseniai tik pati dirba su IVF,anksciau net punkciju ir isodinimo neatlikdavo.Tai viska svarstau..
jurgitux1978 siaip daznai cia minedavo,kad jau viskas nepasiseke,nesj aucia visus mm pozymius....o ir as tadau kad nestumo pradzioje moterys jaucia pozymius panasius i mm.Todel kaip ebutu sunku,tikek ,melskis ir galvokim kad cia tau ne mm pozymiai,o kur kas geresni