Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Terze @ 2011 12 18, 18:16)
Sveikutes!  4u.gif
pasiilgau Jusu  wub.gif 

sanzile,
as maldute persirasiau i savo dienorasti smile.gif tai bandau tau perspausdinti smile.gif
Dieve, Ti isteigei santuoka zmoniu gimines islaikymui ir mane pasaukei i santuokini luoma. Del Dievo Motinos Mergeles Marijos bei jos motinos sventosios Onos nuopelnu ir uztarimo leisk man susilaukti vaiku! Atsizvelk, gailestingasis Teve, i mano karsta troskima ir ispildyk mano prasyma. As busiu Tau dekinga ir matysiu vaikuose Tavo neapsakomo gerumo dovana ir auklesiu juios Tavo tarnybai, kad as ir mano palikuonys per visas kartas slovintu ir garbintu Tavo sventaji Varda. To prasau tave, per Kristu, musu Viespati. Amen.

daug mergaiciu kalbes ir savo sirdies maldele wink.gif Taip, kad tavo valia. Man sita patiko, savo maldele kuzdu kiekviena diena... o sita tegul buna mano Kuciu oficialioji smile.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 18, 14:18)

Terze - ale rimtai jau dau laiko nesirodai, jau tau ir punkcija ne uz kalnu turi buti  cool.gif
As sau pazadejau kad imsiu laisva diena kai pridavinesiu krauja, nes abiem atvejais labai sunku istverti ta diena darbe. Skausmas per didelis kad vaidinti kad nieko nenutiki (tau su tobulais baziukais tai negresia smile.gif ) o dziaugsmas irgi per didelis kad susikaupciau darbui  wub.gif

Grazaus sekmadienio mielosios  smile.gif

Atiloja, Iride - laukiam ziniu ryt is musu Jurgio ane?

Kaip tau tie skausmeliai? Praejo? Sutinku su Afrodite-brendzio truputukas padeda, na o man geriausiai Ibumetinas... tik matyt tau jau geriau jokiu vaistu negerti, maza ka, koks gali buti susimaisymas su tais antibais....
Faina, kad tu esi laukime ir nedingsti is cia.... 4u.gif
Papildyta:
[quote=Bonama,2011 12 18, 19:19]
[quote=Krempudra,2011 12 18, 18:02]
o tai negi nera skirtumo nusileidinejant krauja, ar buvo isodinta 2-3 dienu embrionas, ar 5 dienu blastute? vis tiek ir vienu, ir kitu atveju terminas tas pats? 10dpi? g.gif
man isodino 3 dienu ...dariausi po 10 dpi ...naaa, gal ir organizmui reikia pasiruosti laiko, kad kazka rodytu kraujukas g.gif ..vistiek kazkaip turi pakilt hormono kiekis g.gif ... as galvoju taip ..nu , dariau testa ( doh.gif ) - nieko nerode ..bet buvau jau nestuke.gif .. tai matyt reikia islaukti koki tai laika, kad susidarytu kazkokia koncentracija kraujyje ... man taip atrodo g.gif
[/quote]
gaudau ir tavo virusiuka ir Tangos ir visu kitu wink.gif kas ketina virusuoti wink.gif

Afrodite - 4u.gif nuostabu, kad turi stiprybes ir kovoji toliau, deliojiesi savo mintis.
Mano diagnoze yra siek tiek pries tavo... nemoku isaiskinti, bet esu dar toj stadijoj IKI.... Rugseji atrodo dariausi tyrimus 2 skirtingose laboratorijose, pas mane jis dingo... neberanda.... tai tikiuosi ir pas tave jis trauksis ir tie visi nuodu likuciai pranyks kaip dumelis.....

Na o mano raportukas toks:
uzaugo labai mazas derlius... jei neklystu, abiejose kiausidese po 2. Gyd stebejosi, kad ilgoji schema ir taip negausiai... o ir vaistu nemazai buvo... Isejus nubraukiau asarele... kazkaip itampa buvo uzvaldziusi... o paskui save guodziau, kad dar yra keleta dienu, gal ten ne visi matesi... vaistu doze padidino ir vidury savaites vel pasirodymas... o tada gal link savaitgalio punkcija...

Warwara - kaip tavo sveikatele?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 18, 19:32)
Kaip tau tie skausmeliai? Praejo? Sutinku su Afrodite-brendzio truputukas padeda, na o man geriausiai Ibumetinas... tik matyt tau jau geriau jokiu vaistu negerti, maza ka, koks gali buti susimaisymas su tais antibais....
Faina, kad tu esi laukime ir nedingsti is cia....  4u.gif

Na o mano raportukas toks:
uzaugo labai mazas derlius... jei neklystu, abiejose kiausidese po 2. Gyd stebejosi, kad ilgoji schema ir taip negausiai... o ir vaistu nemazai buvo... Isejus nubraukiau asarele... kazkaip itampa buvo uzvaldziusi... o paskui save guodziau, kad dar yra keleta dienu, gal ten ne visi matesi... vaistu doze padidino ir vidury savaites vel pasirodymas... o tada gal link savaitgalio punkcija...

Nu zinok skaudejo taip kad isgeriau ir ibumetino viena ir vakare dar vyno taure tongue.gif Ir nieko jau neskauda, viskas gerai, o mmm vis dar tik pramusineja. smile.gif

Na esu beveik tikra kad isims koias 5-6 maziausiai, slapukus auginiesi brangioji 4u.gif Kelinta tau skatinimo diena? Jau kaip ir punkcija greiciau reiketu daryti ir dar maziukus isodinti. Ot bus geras kai tavo vaikuciai poruosis Kuciu nakti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 18, 20:00)
Nu zinok skaudejo taip kad isgeriau ir ibumetino viena ir vakare dar vyno taure  tongue.gif Ir nieko jau neskauda, viskas gerai, o mmm vis dar tik pramusineja.  smile.gif

Na esu beveik tikra kad isims koias 5-6 maziausiai, slapukus auginiesi brangioji  4u.gif  Kelinta tau skatinimo diena? Jau kaip ir punkcija greiciau reiketu daryti ir dar maziukus isodinti. Ot bus geras kai tavo vaikuciai poruosis Kuciu nakti  bigsmile.gif

O matai, kaip... tai gal tikrai tie antibai zudo visas bacilas ir mmm tavo pramus palikdamos svarucius namucius wink.gif

Hi hi hi slapukai sakai smile.gif Snd 9 diena... niu panasu, kad vaikucius reiks palikti ant Kuciu... Juos palaikysiu su tavo inicijuota maldele smile.gif Storis 7mm, tik vat jau neisgirdau, cia normaliai 9 skatinimo dienai ar truksta iki normaliai....
O si vakara jauciu kyla temperatura... grazumelis....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 18, 20:08)
O matai, kaip... tai gal tikrai tie antibai zudo visas bacilas ir mmm tavo pramus palikdamos svarucius namucius wink.gif

Hi hi hi slapukai sakai smile.gif Snd 9 diena... niu panasu, kad vaikucius reiks palikti ant Kuciu... Juos palaikysiu su tavo inicijuota maldele smile.gif Storis 7mm, tik vat jau neisgirdau, cia normaliai 9 skatinimo dienai ar truksta iki normaliai....
O si vakara jauciu kyla temperatura... grazumelis....

Nu truputi i mazesne puse gal, taau dar reikia apie 6 dienu galvojant kad folikulai auga apie 2mm per diena, bet jei padidino dozes tai greiciau juos uzauginsit smile.gif primink savo stimuliavimo prgrama, kokie vaistai ir kokiais kiekiais? Kiek pereita karta issitmuliavot?

Savo bacilas dar negreaitai istirsiu, jei sios mmm ateis dar naudojant antibijotikus tai praleisiu sitas, sekancias ir tirsiuos tik vasari, bet galvoju jei pabaigsiu antibus ir tik tada pramus mmm tai gal rizikuosiu sausio menesi persitirti, nors keberiokst mana bara ir akvile is Gorgio klinikos sake kad po antibijotiku reikia praleisti 6 savaites. praleisti vienas mmm reikia del to kad gali buti dar mirusiu infekciju lasteliu uzsilike ir jos gali rodyti klaidingai kad infekcija vis dar yra nors is tikro jos gyvybingos jau nera ir tos mirusios daleles pasisalina buten su sekanciom mmm.

Normute, matau esi, kaip tu laikaisi, kokiam dabar jusu seima kelyje 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 18 gruodžio 2011 - 19:19
QUOTE(Citas @ 2011 12 18, 20:17)
Nu truputi i mazesne puse gal, taau dar reikia apie 6 dienu galvojant kad folikulai auga apie 2mm per diena, bet jei padidino dozes tai greiciau juos uzauginsit smile.gif primink savo stimuliavimo prgrama, kokie vaistai ir kokiais kiekiais? Kiek pereita karta issitmuliavot?

Savo bacilas dar negreaitai istirsiu, jei sios mmm ateis dar naudojant antibijotikus tai praleisiu sitas, sekancias ir tirsiuos tik vasari, bet galvoju jei pabaigsiu antibus ir tik tada pramus mmm tai gal rizikuosiu sausio menesi persitirti, nors keberiokst mana bara ir akvile is Gorgio klinikos sake kad po antibijotiku reikia praleisti 6 savaites. praleisti vienas mmm reikia del to kad gali buti dar mirusiu infekciju lasteliu uzsilike ir jos gali rodyti klaidingai kad infekcija vis dar yra nors is tikro jos gyvybingos jau nera ir tos mirusios daleles pasisalina buten su sekanciom mmm.

Normute, matau esi, kaip tu laikaisi, kokiam dabar jusu seima kelyje  4u.gif ?

Hm, na jei protingi zmones sako-bara reikia klausyti... kad tikrai paskui nenusivilti ir vel sesti ant antibu... Dar truputeli kantrybes ir laikysim tave uz rankos visos wink.gif per visa laiminga etapa wub.gif
Del saves - jauciu sausuma labai... Tai gal tos gleivines toks ir tera storis del to...
Dabar 187.5 gonal ir 75 menopur (arba merional smile.gif ) Praeita karta buvo 9, is kuriu liko 2...
galvoju, gal salaviju pagerti... bet lekiu medetkas gerti-karsciuoju sad.gif
Atsakyti
sendien ryte isgirdau daina .... apsiblioviau...visa diena negaliu jos pamirst ...idedu ir jums

http://www.youtube.c...h?v=OCDTd1P5jtQ
Atsakyti
Terze, tik jau nosies nenukabink 4u.gif

Kai atliks punkciją, tikrai folikulų ras daugiau wub.gif Man matė ciklo vidurį gal 6 ar 7 folius, o užaugo daugiau. Manau, kad tau užaugs dar mirksiukas.gif O kad tavieji zuikučiai poruosis Kūčių naktį, čia geriau ir būt negali. Tikrai stebuklinga naktis duos stebuklingų rezultatų wub.gif wub.gif wub.gif nestuke.gif

O dėl peršalimo pagerk arbatų ir gal dar turi bičių pienelio? Jei gerklė skauda arba kimba sloga - praskiesk truputį bičio pienelį su vandeliu ir pagargaliuok arba pirštu juo išsitepus patepk gerklę ar nosį. Taip aš nesusirgau, kai tik pastebėjau,jog nori sloga mane pulti.

Aš santykį pasidarau maždaug tokį - į stikliuką įpilu šaukštą bičių pienelio ir pusę šaukštelio vandens. Rezultatas būna pasakiškas ax.gif

BIČIŲ PIENELIS - DARO STEBUKLUS wub.gif Garbės žodis clap.gif

Citas, kaip ir Afrodite - mūsų kelrodžiai group.gif Super merginos, kurios nemano nuleist rankų thumbup.gif
Cituk,matau nekantrauji su tyrimais? Bet gal tikrai dar verta ciklą pralaukt:hm
Papildyta:
QUOTE(Bonama @ 2011 12 18, 19:37)
sendien ryte isgirdau daina .... apsiblioviau...visa diena negaliu jos pamirst ...idedu ir jums

Jaudinanti daina mastau.gif

Bonama, primink, kada dareisi NT? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 18 gruodžio 2011 - 19:55
QUOTE(Bonama @ 2011 12 18, 19:37)

eina sau ,neimanoma neverkt,net ir stipru tokia daina pravirgdytu ..... blush2.gif labai grazi tikrai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 18, 18:32)
uzaugo labai mazas derlius... jei neklystu, abiejose kiausidese po 2. Gyd stebejosi, kad ilgoji schema ir taip negausiai... o ir vaistu nemazai buvo... Isejus nubraukiau asarele...

pas mane irgi taip pat buvo, kazkaip per daug uzmigde ten viska tie blokuojantys doh.gif irgi nemazai isejo vaistams, kad kazka uzauginti doh.gif 9cd mate tik 4 folius. paskui padidino doze, skyre dar papildomu vaistu ir galu gale gavosi 7 foliai 4u.gif
ir pas tave turetu dar uzaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės, noriu padrąsinti: ne kiekybė, o kokybė mirksiukas.gif
manau, turiu teisę taip teigti ax.gif

Terze, manęs merional irgi neitin žavėjo. o kartą vyrelis su ta baisiąja adatėle bakstelėjo pilvan, paskui jau vis tikrindavau, ar pakeitė... lotuliukas.gif

viskas bus gerai 4u.gif

tai, kad jau įlindau, dalinu 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 18, 20:27)
Hm, na jei protingi zmones sako-bara reikia klausyti... kad tikrai paskui nenusivilti ir vel sesti ant antibu... Dar truputeli kantrybes ir laikysim tave uz rankos visos wink.gif per visa laiminga etapa  wub.gif 
Del saves - jauciu sausuma labai... Tai gal tos gleivines toks ir tera storis del to...
Dabar 187.5 gonal ir 75 menopur (arba merional smile.gif ) Praeita karta buvo 9, is kuriu liko 2...
galvoju, gal salaviju pagerti... bet lekiu medetkas gerti-karsciuoju sad.gif

O tau gleivines storio nepasake? pas mane ji problematiska visada tai as klausiu kiekviena karta kokia ji pas mane. Siaip vaistu doze nera didele. man paskutini karta skyre 300 gonalio ir po to sumazino iki 225. ir sake labai man tinkama schema todel ir sekanti karta ja taikys, nes tie 300 pradzioj uzmezga kiek imanoma daugiau folikulu o po to jau ramiau juos auginti galima mazesne doze. tik dades menopur dar pabaigoj. Bet kaip sakiau tau tikrai isims 5-6, o svarbiausia kad isju kokie 4 puikiai dalintusi ir augtu 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 18, 20:54)
Citas, kaip ir Afrodite - mūsų kelrodžiai group.gif Super merginos, kurios nemano nuleist rankų thumbup.gif
Cituk,matau nekantrauji su tyrimais? Bet gal tikrai dar verta ciklą pralaukt:hm
Papildyta:
Jaudinanti daina  mastau.gif

Bonama, primink, kada dareisi NT? ax.gif

Nu kur cia nuleisi tas rankas, jei be to stebuklo gyvenimas prasmes nelabai beigautu wub.gif Manau kad busiu kantri ir lauksiu, ka padarysi, biski nervina mane kad vos ne du menesius reikes to gumytem naudotis blush2.gif ir kaip butu juokinga saugotis lotuliukas.gif

Bonama - aciu uz daina ir uz tokias lyg skausmo bet kartu ir labai tikro tikejimo asaras wub.gif wub.gif
Atsakyti