QUOTE(sanzile @ 2011 12 18, 18:53)
Sveikutes
gal kuri nors dar galetume ta Maldele iskelti, nes kazkada maciau jog buvo parasyta, o dabar neberandu..
Sveikutes!
pasiilgau Jusu
sanzile, as maldute persirasiau i savo dienorasti
tai bandau tau perspausdinti
Dieve, Ti isteigei santuoka zmoniu gimines islaikymui ir mane pasaukei i santuokini luoma. Del Dievo Motinos Mergeles Marijos bei jos motinos sventosios Onos nuopelnu ir uztarimo leisk man susilaukti vaiku! Atsizvelk, gailestingasis Teve, i mano karsta troskima ir ispildyk mano prasyma. As busiu Tau dekinga ir matysiu vaikuose Tavo neapsakomo gerumo dovana ir auklesiu juios Tavo tarnybai, kad as ir mano palikuonys per visas kartas slovintu ir garbintu Tavo sventaji Varda. To prasau tave, per Kristu, musu Viespati. Amen.
daug mergaiciu kalbes ir savo sirdies maldele
Taip, kad tavo valia. Man sita patiko, savo maldele kuzdu kiekviena diena... o sita tegul buna mano Kuciu oficialioji
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 18, 10:29)
Terze, auuuuuuu, kaip sekasi?
Au au au au, ruosiuosi raportuoti, noriu dar visas jusu naujienas suskaityti ; Matau is tavo paraselio tavo "situaciona" - na ka, as laikau uz ta tavo stipruoli kumstukus nuo pat apsigyvenimo pilvukyje dienos....
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 18, 11:11)
Man sakė 10 dpi. Gal būtų sakę ir 9dpi, bet tai išeitų tada antra Kalėdų diena. O juk tada nieks nedirbs
O man antradienį kaip ir į darbą jau reikia. Tai nežinau, arba turiu dar tęst biliotenį iki antradienio, arba iškart po biliotenio išsiprašyt vieną dieną iš darbo. Kažkokia nesąmonė čia gausis...Kraują reik priduot nuo 9-11val., o darbe būt nuo 8 ar 9 val. Kaip sakot, ką daryt?
AS pritariu
Citukui geras naujienas noreciau sutikti namuose, o jei bus jegu, ir noresis kalnus nuversti ta proga, galima bus ir po piet i darba grizti
Tavo rezultatai tikrai superiniai, seniai cia enbuvo tokiu grazuoliu ir tokios gausybes...
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 18, 12:41)
O kur mūsų
TERZE dingusi, kaip tu laikaisi, kelinta tau skatinimo diena ir t.t. Davai pasakok viską
Aha, suskaitau dar viska ir startuoju su savo raportuku