Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Krempudra @ 2011 12 18, 09:54)
o tai kelinta dpi tau prisake nusileisti? nes, kaip minejau, man sake 10 g.gif bet man labai knieti nusileisti jau kokia 8-9 blush2.gif siandien man 6 ax.gif

Man sakė 10 dpi. Gal būtų sakę ir 9dpi, bet tai išeitų tada antra Kalėdų diena. O juk tada nieks nedirbs doh.gif O man antradienį kaip ir į darbą jau reikia. Tai nežinau, arba turiu dar tęst biliotenį iki antradienio, arba iškart po biliotenio išsiprašyt vieną dieną iš darbo. Kažkokia nesąmonė čia gausis...Kraują reik priduot nuo 9-11val., o darbe būt nuo 8 ar 9 val. Kaip sakot, ką daryt? g.gif
Atsakyti
laba ryteli 4u.gif

mano virusiukas dar labai mazylis , bet visgi ...gal pades ...apciiiiiiiiiii nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 18, 10:54)
o tai kelinta dpi tau prisake nusileisti? nes, kaip minejau, man sake 10 g.gif bet man labai knieti nusileisti jau kokia 8-9 blush2.gif siandien man 6 ax.gif

as irgi buvau susigundziusi sugadint testa , bet po pamatyto rezultato labai pergyvenau doh.gif .. tik nervus sau susigadinau doh.gif .. jei pasakyta ,kad 10 diena, tai ir reikejo darytis man 10 diena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonama: 18 gruodžio 2011 - 10:22
Laba diena.

Beila, grazios naujienos. wub.gif 4u.gif

QUOTE(Bonama @ 2011 12 18, 11:25)
.. tik nervus sau susigadinau  doh.gif .. jei pasakyta ,kad 10 diena, tai ir reikejo darytis man  10 diena

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Beila,2011 12 17, 22:41]

KREMPUDRA, JURGITUX, kaip smagu, kad jūs dar prieš šventes išgirsit verdiktą nestuke.gif NT dar negadinat? ax.gif Nu prisipažinkit
aš tai negadinu NT ir turbūt negadinsiu, nes nenoriu susinervinti pamačius I , tik kraujuka nuleisiu
Bet žinokit kaip aš su baime laukiu tos dienos kai reikės darytis HTC doh.gif
labas rytas mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 18, 10:25)
laba ryteli  4u.gif

mano virusiukas dar labai mazylis , bet visgi ...gal pades ...apciiiiiiiiiii    nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
Papildyta:

as irgi buvau susigundziusi sugadint testa , bet po pamatyto rezultato labai pergyvenau  doh.gif    .. tik nervus sau susigadinau  doh.gif .. jei pasakyta ,kad 10 diena, tai ir reikejo darytis man  10 diena 

Pagavau ir tavo virusiuką ir nesakyk, kad mažas. Dabar mums visi virusiukai gelbėja. Aš kogero irgi darysiuos tik HCG ir prašysiu, kad vyras paskambintų paklausti atsakymo, nes aš neištversiu eilinio - HCG mažiau nei 1... unsure.gif

QUOTE(Triunfante @ 2011 12 18, 10:52)
Laba diena.

Beila, grazios naujienos.  wub.gif 
drinks_cheers.gif

Ačiū blush2.gif Sakyk, ką tu dabar veiki? Kokį planelį turi? Mano atmintis trumpa doh.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 18, 10:59)
aš tai negadinu NT ir turbūt negadinsiu, nes nenoriu susinervinti pamačius I , tik kraujuka nuleisiu
Bet žinokit kaip aš su baime laukiu tos dienos kai reikės darytis HTC
labas rytas mielosios

Įsivaizduoju... Bet juk tau nėra ko nerimauti, Kalėdų senelis tavo pilvelyje yra paslėpęs dovaną wub.gif Ir dar kokią nestuke.gif thumbup.gif

JURGITUX,KREMPUDRA, sakykit, o jūs daug gulinėjot po įsodinimo???Nes man tai sakė 2-5 dienas po įsodinimo daug gulėt, nekelt rankų ir t.t. Tiesiog poilsiauti doh.gif

O kur mūsų TERZE dingusi, kaip tu laikaisi, kelinta tau skatinimo diena ir t.t. Davai pasakok viską drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 18 gruodžio 2011 - 11:44
laba mergaites 4u.gif

linkiu visoms dideliausios sekmes ir uz visas laikau kumstukus ,tikiu kad tikrai pasiseks 4u.gif

o del daktaru ,tai paskaitinejau cia truputuka,man patinka M ir V,ir daktare R,nes jei ne ji ir ne biologe J ,ir daktare Z,tai nebutumem isvis pradeje net dirbtinio,R daug nesneka,bet tikrai pergyvena ir stengiasi,as visam ju kolektyvui labai dekinga ir tikiuosi viena diena ir as busiu nestuke.gif ...bet aisku cia tik mano nuomone,kurios niekam nepersu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 17, 18:02)
Labas vakaras, panelytės, ačiū už palaikymą
Kažkas spėliojo, kad 2 blastocistas man įsodino. Tai žinokit suklydo tas žmogeliukas, nes turiu pilvelyje visas 3 gražuoles blastocistas - kogero tai tris mano princesės  wub.gif

vat cia tai bent tobula pradzia thumbup.gif Beilute net neabejoju kad kaledos tau bus pacios paciausios siemet wub.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 18, 02:10)
gryzusi leksiu su viltim pasiimti savo snaiguciu,kurios tikiuosi puikiai atsils visos 3 ir ismaldausiu Treiso kad jas visas ir idetu.O tada lauksiu STEBUKLO ir VIESPATIES MALONES.
BEJE,NEPAMIRSKIME-KUCIOS NEUZKALNU-MES JUK VISOS MELSIMES VIENINGAI,KAD PAGALIAU BUTU ISGIRSTI MUSU PRASYMAI IR NUMALSINTAS SKAUSMAS SIRDYJE.
TAD KUCIU NAKTI, 24VAL.VISOS JUNGIAMES BENDRAI MALDAI

o DABAR SALDZIU MERGYTES 4u.gif

Na Afrodite planas chuliganas labai man patinka rolleyes.gif Visada svajojau apie Vatikana, bet man uztek ir mano miegamojo lotuliukas.gif maldai, nes zinau kad musu bus daug ir mes jega, o tave pazadu ypatingai pamineti ir atskirai paprasyti tau sekmes, nes jau kam kam o tau kanciu pakankamai duota. 4u.gif Visu neimanoma isvardinti, bet mano draugem senbuvem Terzei, Triunfantei, Egk, Atilojai, Iridei, Rositai ir kitom mergaitem labai prasysiu sekmes ir greitos sekmes wub.gif

Terze - ale rimtai jau dau laiko nesirodai, jau tau ir punkcija ne uz kalnu turi buti cool.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 18, 11:11)
Man sakė 10 dpi. Gal būtų sakę ir 9dpi, bet tai išeitų tada antra Kalėdų diena. O juk tada nieks nedirbs doh.gif O man antradienį kaip ir į darbą jau reikia. Tai nežinau, arba turiu dar tęst biliotenį iki antradienio, arba iškart po biliotenio išsiprašyt vieną dieną iš darbo. Kažkokia nesąmonė čia gausis...Kraują reik priduot nuo 9-11val., o darbe būt nuo 8 ar 9 val. Kaip sakot, ką daryt? g.gif

As sau pazadejau kad imsiu laisva diena kai pridavinesiu krauja, nes abiem atvejais labai sunku istverti ta diena darbe. Skausmas per didelis kad vaidinti kad nieko nenutiki (tau su tobulais baziukais tai negresia smile.gif ) o dziaugsmas irgi per didelis kad susikaupciau darbui wub.gif

Grazaus sekmadienio mielosios smile.gif

Atiloja, Iride - laukiam ziniu ryt is musu Jurgio ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 18 gruodžio 2011 - 13:19
QUOTE(Bonama @ 2011 12 18, 10:25)
jei pasakyta ,kad 10 diena, tai ir reikejo darytis man  10 diena  biggrin.gif

o tai negi nera skirtumo nusileidinejant krauja, ar buvo isodinta 2-3 dienu embrionas, ar 5 dienu blastute? vis tiek ir vienu, ir kitu atveju terminas tas pats? 10dpi? g.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 18, 11:41)
JURGITUX,KREMPUDRA, sakykit, o jūs daug gulinėjot po įsodinimo???Nes man tai sakė 2-5 dienas po įsodinimo daug gulėt, nekelt rankų ir t.t. Tiesiog poilsiauti doh.gif

na as gal negulinejau, bet laksciau tikrai maziau ir daugiau laiko leidau ant sofkutes biggrin.gif biggrin.gif bet jei reikejo kazkur nueiti, vis tiek nueidavau. o ryt va jau suoliuosiu i darba doh.gif nors su malonumu dar pabuciau namie unsure.gif
o del ranku kelimo, tai jei reikia kazka paimti is aukstesnes lentynos, tai paimu. kad as ir taip nelabai patenku i tokias situacijas, kur tas rankas reikia laikyti iskelus g.gif cia gal kokiu perdegusiu lempuciu reikia nekeisti ar uzuolaidu nekabinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 18 gruodžio 2011 - 17:03
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 18, 18:02)
o tai negi nera skirtumo nusileidinejant krauja, ar buvo isodinta 2-3 dienu embrionas, ar 5 dienu blastute? vis tiek ir vienu, ir kitu atveju terminas tas pats? 10dpi? g.gif
na as gal negulinejau, bet laksciau tikrai maziau ir daugiau laiko leidau ant sofkutes  biggrin.gif  biggrin.gif bet jei reikejo kazkur nueiti, vis tiek nueidavau. o ryt va jau suoliuosiu i darba doh.gif nors su malonumu dar pabuciau namie unsure.gif
o del ranku kelimo, tai jei reikia kazka paimti is aukstesnes lentynos, tai paimu. kad as ir taip nelabai patenku i tokias situacijas, kur tas rankas reikia laikyti iskelus  g.gif cia gal kokiu perdegusiu lempuciu reikia nekeisti ar uzuolaidu nekabinti g.gif

na aš irgi ka reikėjo ta pasidariau tik nutraukiau sporta atsargiau vaikštau, vyras tik nieko neleidžia kelti, na truputi palepinau save
Atsakyti
Sveikutes 000054.gif

gal kuri nors dar galetume ta Maldele iskelti, nes kazkada maciau jog buvo parasyta, o dabar neberandu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 18, 18:53)
Sveikutes 000054.gif

gal kuri nors dar galetume ta Maldele iskelti, nes kazkada maciau jog buvo parasyta, o dabar neberandu.. blush2.gif

Sveikutes! 4u.gif
pasiilgau Jusu wub.gif

sanzile,
as maldute persirasiau i savo dienorasti smile.gif tai bandau tau perspausdinti smile.gif
Dieve, Ti isteigei santuoka zmoniu gimines islaikymui ir mane pasaukei i santuokini luoma. Del Dievo Motinos Mergeles Marijos bei jos motinos sventosios Onos nuopelnu ir uztarimo leisk man susilaukti vaiku! Atsizvelk, gailestingasis Teve, i mano karsta troskima ir ispildyk mano prasyma. As busiu Tau dekinga ir matysiu vaikuose Tavo neapsakomo gerumo dovana ir auklesiu juios Tavo tarnybai, kad as ir mano palikuonys per visas kartas slovintu ir garbintu Tavo sventaji Varda. To prasau tave, per Kristu, musu Viespati. Amen.

daug mergaiciu kalbes ir savo sirdies maldele wink.gif Taip, kad tavo valia. Man sita patiko, savo maldele kuzdu kiekviena diena... o sita tegul buna mano Kuciu oficialioji smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 18, 10:29)
Terze, auuuuuuu, kaip sekasi?

Au au au au, ruosiuosi raportuoti, noriu dar visas jusu naujienas suskaityti ; Matau is tavo paraselio tavo "situaciona" - na ka, as laikau uz ta tavo stipruoli kumstukus nuo pat apsigyvenimo pilvukyje dienos....
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 18, 11:11)

AS pritariu Citukui geras naujienas noreciau sutikti namuose, o jei bus jegu, ir noresis kalnus nuversti ta proga, galima bus ir po piet i darba grizti wink.gif
Tavo rezultatai tikrai superiniai, seniai cia enbuvo tokiu grazuoliu ir tokios gausybes...

Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 18, 12:41)

O kur mūsų TERZE dingusi, kaip tu laikaisi, kelinta tau skatinimo diena ir t.t. Davai pasakok viską drinks_cheers.gif

Aha, suskaitau dar viska ir startuoju su savo raportuku wink.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Krempudra,2011 12 18, 18:02]

man isodino 3 dienu ...dariausi po 10 dpi ...naaa, gal ir organizmui reikia pasiruosti laiko, kad kazka rodytu kraujukas g.gif ..vistiek kazkaip turi pakilt hormono kiekis g.gif ... as galvoju taip ..nu , dariau testa ( doh.gif ) - nieko nerode ..bet buvau jau nestuke.gif .. tai matyt reikia islaukti koki tai laika, kad susidarytu kazkokia koncentracija kraujyje ... man taip atrodo g.gif
Atsakyti