As dariausi pas Zeba 1 IVF ir man pavyko. Dariausi pas ji 2 IVF ir man nepavyko, 3 IVF dariausi LV pas Treisa tik del mazesniu pinigu. Treisas man nelabai patiko, patinka tik pasisekimo procentas. Teko bendrauti su Vk, bet juos palikau po 5 men bendravimo. Kiek dirbs Zeba , tiek pas ji vaiksciosiu ginekologiniais klausimais.
Bet , jauciu, kiekvienai geriausias tas, pas kuri pasiseka....Asmeniskai as dar ziuriu, kad butu zmogus, ne tik gydytojas....
Beila, gal nesugalvok nesaldyti savo blastukiu Teisybe, jos kur kas prasciau atsyla nei paprasti embrioniukai, su butent jom saldytom pastoja ypatingai retai, taciau pastoja.Mano atveju tai buvo visiskas fiasko, nes is 7 embrionu, kurie buvo 8 lasteliu isaugo 4 blastukes, dvi jas idejo, taciau nieko nesigavo, kitas dvi salde ir dejom snaigutes paskui.Deja, irgi nieko.Taigi buvau rimtai pyktelejus ant ju ir sekanti karta nesileidau ikalbinejama augint iki blastukiu, trypiau kojom, kol gavau 3 dienu vaikelius.Vienas ju ir liko pas mane.TACIAU.Nelabai seniai, man rodos, rinti buvo pastojus butent su saldytom blastukem Taigi nepasiduok visuomenes nuomonei ir palik bent jau mazyti sansa saldytom blastukem.Gi reiks seses ar brolio viena diena
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 16, 18:54)
Cituk,uzjauciu mazute tave As tau pasiulysiu gal negera varianta bet as brendzio isgerdavau ir ten matyt praplesdavo ir viskas ok.Bet tu geri antibijotikus tai negalima.Pasildyk truputi ta vieta, isgerk nuskausminamuju jei labai saudes. Net enzinau kaip padeti.Man kai uzeidavo skausmai ypac 1-2 diena sunkiausios tai as pusle karsta,brendzio...o jei darbe tai kaldavau proanalgin su paracetamoliu Laikykis manes irgi jauciu laukia panasi laime,nes turi neuzkalnu pareit mano dienos-tai sake kad bus ksausmingos ir gausios,na turetu but-tai jau pasiruosiau
Aciu, pardon kad su savo menkom bedom cia lendu Ai dzin antibijotikai juolab kad ant situ lapelio neparasyta kad grieztai ne laso alkoholio. Va gurksnoju vyno taure ir tikrai atleido jau skausmas Tai jau ramiau lauksiu kol pramus
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 16, 19:08)
Tik ne Rozukiene,ir aplamai tik ne Motina ir Vaikas.Jau geriau VK
Ups as pas ja nesidariau tai ir gyrimas mano be rysio, tik pasakiau ka girdejau apkritai kai as ejau i VK tai rinktis buvo gal is kokiu 3 daktaru o dabar jus cia tiek daug isvardinot aisku pasirinkimas labai gerai, tik as tikiuosi kad kai kurie is siu visu daktaru tioesiog nesinaudoja labai gerais pinigais ir negalvoja kad per daug nesigilindami i i musu problema (o mes zinom kiek daug reikia zinoti ir tobulintis, mes gi puse daktares visos )tiesiog kala pinigus
QUOTE(Beila @ 2011 12 16, 21:20)
Mergaitės, būkit geros, laikykit kumštukus rytoj už mano ir vaikučių susitikimą. Tikiuosi, kad jie norės pasilikt pas mane visam laikui Kaip jaudiniuosi dėl rytojaus... Be to nesu iki galo nusprendus dėl blastocistų šaldymo Nežinau, jei liks 3 blastutės,šaldyt jas ar ne, nes kiek skaičiau nedidelė tikimybė,kad jos atšils ir bus kokybiškos.
Kumstukai suspausti ir tavo maziukai idealus ir tikrai nores pasilikti pas mamyte O nesaldyti tai ne minciu netureciau, juk tai tavo maziukai ir negali zinoti jie ir atsile gali buti stipruoliai ir padovanoti sesyte ar broliuka tavo vaikeliui
QUOTE(Beila @ 2011 12 17, 10:12)
Labas rytas, PUPOS
sakau pasisveikinsiu ir bėgsiu ruoštis vaikučiams
Dėl šaldymo,tai dar žiūrėsiu,ką patars gydytoja. Šiaip linkstu prie minties, kad šaldyti blastutes. Nu tiesa, dar neaišku, kiek jų išgyveno nuo vakar pietų
Parašysiu po susitikimo su mažyliais
Iki pasimatymo
Dėl šaldymo,tai dar žiūrėsiu,ką patars gydytoja. Šiaip linkstu prie minties, kad šaldyti blastutes. Nu tiesa, dar neaišku, kiek jų išgyveno nuo vakar pietų
Iki pasimatymo
didziausios sekmes
QUOTE(Beila @ 2011 12 17, 09:12)
Labas rytas, PUPOS
Iki pasimatymo
Iki pasimatymo
sekmes, kumstukai suspausti
Labas rytas, PUPOS
Iki pasimatymo
Iki pasimatymo
sekmes tau
Labas rytas, PUPOS
Iki pasimatymo
Iki pasimatymo
laikom kumštukus
Papildyta:
QUOTE(Madissa @ 2011 12 16, 21:09)
visiskai sutinku su Beta1, is savo netrumpos IVF patirties nepatarciau rinktis VK, per ten 3 darytus IVF teko su visomis gydytojom bendrauti tame tarpe su Visockiene, ji man pukcijas dare visas tris, na nepatiko grubi, nieko nepaaiskina, toks vaizdas kad padariau savo darba, ir ko tu dar nori, ,,kam tau tyrimai gi vyro sperma bloga" visi nepavyke buvo nurasomi ant to ir prasom galite pabandyti dar karteli
Pas O.K bendravimas kitoks, nors ir nepavyko mums 1 kartas pas ja, bet matesi kad zmogus stengiasi, daro ka gali, o kai dabar paskambinau su HCG skaiciukais tai rodesi kad dziaugiasi labiau nei as
Kadangi kaip suprantu Afrodite is Siauliu, tai ko gero Klaipeda butu patogiau nei Vilnius. kiek teko skaityti Salygiene Klaipedoje tikrai nebloga gydytoja ir pastebejau kad ten buna nemazai dvynuku ir kartais net trynuku
Pas O.K bendravimas kitoks, nors ir nepavyko mums 1 kartas pas ja, bet matesi kad zmogus stengiasi, daro ka gali, o kai dabar paskambinau su HCG skaiciukais tai rodesi kad dziaugiasi labiau nei as
Kadangi kaip suprantu Afrodite is Siauliu, tai ko gero Klaipeda butu patogiau nei Vilnius. kiek teko skaityti Salygiene Klaipedoje tikrai nebloga gydytoja ir pastebejau kad ten buna nemazai dvynuku ir kartais net trynuku
na VK, tai nelabai kas aiškina kas ir kaip, sutikai darytis tai pirmyn nu truputi kaip konvejeris , jei ka paklausi trumpai atsako ir vsio , tai ir mastau jei prireiktu antro IVF (bet taip nebus ) tai klausimas ar tenai grįžčiau, dar vienas įdomus dalykas išpunktavo 17 nu 3 sprogo ir jau labai mažai apsivaisino tik4 ir taikėm IMSI, na nežinau nelabai nusimanau aš čia, bet man labai keista, kad tiek mažai apsivaisino
Labas vakaras, panelytės, ačiū už palaikymą
Kažkas spėliojo, kad 2 blastocistas man įsodino. Tai žinokit suklydo tas žmogeliukas, nes turiu pilvelyje visas 3 gražuoles blastocistas - kogero tai tris mano princesės
Dievą meldžiu, kad jos liktų pas mane...O kitas 2 ar 3 (nepamenu dėl apsnūdimo )
blastutes užšaldėme- juk reikės broliukų ar sesučių.
Ir dabar namuose būsiu tikra karalienė Vyras man neleidžia net indų plauti, sakė tik gulinėti ir trumpai prie kompiuterio pasėdėti
Viršūnė
Tikiuosi čia kalbi ne apie Sąlygienę, nes ji tikro žmogiškumo pavyzdys (bent jau man). Dar nė karto nemačiau gydytojo, kartu taip išgyvenančio kartu su pacientu
O apie kitus nelabai ką galiu pasakyti, nes iš karto pataikiau pas šį žmogų
KREMPUDRA, JURGITUK, kada NT darot ar HCG?
Man HCG po Kalėdų Gal dar yra darančių iškart po Kalėdų?
Kažkas spėliojo, kad 2 blastocistas man įsodino. Tai žinokit suklydo tas žmogeliukas, nes turiu pilvelyje visas 3 gražuoles blastocistas - kogero tai tris mano princesės
Dievą meldžiu, kad jos liktų pas mane...O kitas 2 ar 3 (nepamenu dėl apsnūdimo )
blastutes užšaldėme- juk reikės broliukų ar sesučių.
Ir dabar namuose būsiu tikra karalienė Vyras man neleidžia net indų plauti, sakė tik gulinėti ir trumpai prie kompiuterio pasėdėti
Viršūnė
QUOTE(Bonama @ 2011 12 17, 12:21)
o man LT klinikos kazkodel visai neprie sirdies .. nemoka lietuviai but gerais kitam, uzjaust ir t.t .. ir del geru rezultatu nelabai "zudosi" ..negi latviuku gyditojai yra labiau pazenge sioj sriti? nelabai man norisi tuo tiket
Tikiuosi čia kalbi ne apie Sąlygienę, nes ji tikro žmogiškumo pavyzdys (bent jau man). Dar nė karto nemačiau gydytojo, kartu taip išgyvenančio kartu su pacientu
O apie kitus nelabai ką galiu pasakyti, nes iš karto pataikiau pas šį žmogų
KREMPUDRA, JURGITUK, kada NT darot ar HCG?
Man HCG po Kalėdų Gal dar yra darančių iškart po Kalėdų?