Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 15, 18:07)
Prisiskambinau jau verysad.gif  Telefonu pasake taip,kad atsakymas toks pats kaip ir biopsijoje Carcinoma in situ/ nulines stadijos vezys. Nors ispjove anot onkologes labai daug,4cm.bet pjuvio vietoj pakitimai yra.Taip pat pakitimai yra einantis PLITIMU Į ENDOCERVIKALINES LIAUKAS verysad.gif  angel_sadangel.gif
jauciuosi slyksciai....onkologe pasake,kad kuo greiciau turiu pastoti,bet kuriuo atveju nesvarbu naturaliai ar dirbtiniu,busiu pastoviai stebima ir po gimdymo pjaus kakleli ir kt.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
atleiskit,rasau padrikai..mintys padrikos..esu soke.. cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Mieloji, geroji Afrodite, neistveriau neprasius cia ir nepasakius kaip as tave palaikau ir pergyvenau su tavim kartu. Labai gerai pamenu tave dar is IUI skyrelio, kaip palaikei mane ir kaip kartu su visais pergyvendavai. Visa sita laika kai perejai i ivf skyreli sekiau kaip tau sekasi, labai uz tave sirgau, kad tik pasisektu. Kai parase apie sita baisia liga pirmos mintys buvo uz ka. Bet zinai ka, nezinau kodel bet tikrai tikiu, kad viskas tau bus gerai, melsiuos uz tave brangioji, kad kuo greiciau pasveiktum ir sulauktum savo stebukleli, o tai tikrai ivyks. Laikykis ir nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
Prisiskambinau jau verysad.gif  Telefonu pasake taip,kad atsakymas toks pats kaip ir biopsijoje Carcinoma in situ/ nulines stadijos vezys. Nors ispjove anot onkologes labai daug,4cm.bet pjuvio vietoj pakitimai yra.Taip pat pakitimai yra einantis PLITIMU Į ENDOCERVIKALINES LIAUKAS verysad.gif  angel_sadangel.gif
jauciuosi slyksciai....onkologe pasake,kad kuo greiciau turiu pastoti,bet kuriuo atveju nesvarbu naturaliai ar dirbtiniu,busiu pastoviai stebima ir po gimdymo pjaus kakleli ir kt.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
atleiskit,rasau padrikai..mintys padrikos..esu soke.. cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

verysad.gif console.gif visos pasimelsim ir tau tikrai pasiseks nestuke.gif kuo greičiau, tu tuoks dvasiškas ir nuostabus žmogus, tai ne gal tau ne pasisekti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Siandiena buvau pas gydytoja, sutareme del IVF, ir si cikla (uz savaiteles) pradesiu stimuliuotis.
Zinote, mane labai neramina vienas dalykas.. Man gydytoja parinko ne ilgajki ir trumpaji protokola, o kazkoki Antagonistu... Pries tai Rygoje stimuliavausi ilguoju protokolu.
Ar turite kokiu ziniu, atsiliepimu apie si protokola? Ar jis patikimas, efektyvus? As biaju azkaip, kad man nepriaugs reikiamas skaicius tu folikulu ir pan.
Buciau dekinga tiek uz teigiamus, tiek uz neigiamus atsiliepimus. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 15, 17:30)
visi 7 embrionai šiandien yra 8 ląstelių.

Beila - nerealios naujienos, kaledos nusimato labai dziaugsmingos 4u.gif

Afrodite mieloji, mintys tikrai padrikos, bet juk tai labai naturalu, zmogus patiria soka, gaves bloga zinia, paskui ateina liudesio laikas (labai noreciau si laika tau patrumpinti verysad.gif ), po tikriausiai neviltis ir daug asaru, bet kad ir kaip sunku atrodo dabar bebutu, jus abu su TB vistiek kazkaip issikapanosit is visko ir tada apsikabine priimsit geriausia jums abiems sprendima. Labai linkiu kad viltis suzibetu kuo greiciau wub.gif Kaip ir Beta sake, as sutinku kad nesuprantu ir negaliu suprasti ligos kurios pati nepatyriau, bet tai kad tai tik pati nuline stadija, vadinasi isgijimo sancai (ko gero dar su viena operacija) yra labai dideli. Jei gydytoja patare tau bandyti pastoti, vadinasi ji nemato priezasties pulti ir pjauti gimdos kakleli cia ir dabar, ji jums dave pasirinkima ir zinant kad tai tavo didziausia gyvenimo svajone, as manau kad jus turit pabandyti ir turit pasiekti savo laime o tada jau greitai pulti ir galutinai isnaikinti ta prakeikta ropli unsure.gif Ne viena ir ne dvi mergaites cia tavo varda mines savo maldoje ir mes ismaldausim kad tau pasisektu 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal galit man paaiskinti kiek laiko vyksta ivf gydimas. nes si menesi vaziuosiu pas daktara ir laiske rase, kad pamokins su vaistais, tai kaip jus manote. man jau turetu duoti vaistus, ar dar ne? labai laukiu savo pirmo ivf smile.gif kuris turejo buti birzelio men. ir del kaikuriu tyrimu, taip nusitese verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2011 12 15, 21:40)
Sveikos merginos,
Siandiena buvau pas gydytoja, sutareme del IVF, ir si cikla (uz savaiteles) pradesiu stimuliuotis.
Zinote, mane labai neramina vienas dalykas.. Man gydytoja parinko ne ilgajki ir trumpaji protokola, o kazkoki Antagonistu... Pries tai Rygoje stimuliavausi ilguoju protokolu.
Ar turite kokiu ziniu, atsiliepimu apie si protokola? Ar jis patikimas, efektyvus? As biaju azkaip, kad man nepriaugs reikiamas skaicius tu folikulu ir pan.
Buciau dekinga tiek uz teigiamus, tiek uz neigiamus atsiliepimus. Aciu smile.gif

Kiek zinau protokolas su antagonistais ir yra trumpoji schema, kai antroje puseje leidziamas Citrotide, kuris stabdo folikulu augima ir juos brandina 4u.gif
Kokie vaistukai tau israsyti ir kokia ciklo diena pradedi stimuliuotis?
Atsakyti
Prisiskambinau jau verysad.gif 

Afrodite .. laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 12 15, 22:04)
Kiek zinau protokolas su antagonistais ir yra trumpoji schema, kai antroje puseje leidziamas Citrotide, kuris stabdo folikulu augima ir juos brandina  4u.gif
Kokie vaistukai tau israsyti ir kokia ciklo diena pradedi stimuliuotis?

Man paskyre Gonali leistis po 112.5 nuo 2 c.d.
Man tik baisiausia, kad cia labai trumpai leistis reikia ir doze ne didele, netikiu, kad gali uzaugti reikiamas kiekis tu folikulu.. o gal per daug cia jaudinuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2011 12 15, 22:44)
Man paskyre Gonali leistis po 112.5 nuo 2 c.d.
Man tik baisiausia, kad cia labai trumpai leistis reikia ir doze ne didele, netikiu, kad gali uzaugti reikiamas kiekis tu folikulu.. o gal per daug cia jaudinuosi  g.gif

Tau tikrai trumpa schema.
Pazistu toki nerima biggrin.gif Bet kuriuo atveju tu negali daktarei nurodyti padidinti ar sumazinti doze - mes ne daktares, belieka tik pasitiketi 4u.gif Tau israse tik 3-4 dienom Gonali, veliau gali keisti doze, pridet kitu stimuliuojanciu, ir taip iki pat punkcijos. O kodel nepavyko ilgoji,kiek subrendo folikulu, kad nusprende taikyti trumpaja?
Atsakyti
Mergaites aciu labai uz palaikyma. Nezinau ka sakyti.Dabar lieku laukti hystologinio tyrimo atsakymo rastiskai.Nes po pokalbio su onkologe kalbejausi su savo ginekologe,o ji pries kad esant carcinomai in situ butu leidziama pastoti ir gimdyti..ji sako kad tada reikia atsisakyti to ir tiketis kad gal po keliu metu ivyks stebuklas ir pvyks visvien pastoti ar medicina i prieki paeis,sake yra ir kitu variantu-bet prie carcinomos negalima laukti.
mano onkologe aiskino man kad,kadangi as turiu nerealu troskima tureti vaikuti,tai taip ar taip teks pjaustyti,ir t.t. o i negydoma stadija neturetu pereit per tiek laiko,be to nestumo metu tipo vis stebetu ir jeigu kas butu tai net nesciai tada ekstra darytu speciallia operacija.
bet...paskaiciaupasakymus garbes zodis ne jusu skyrelio ir pasijutau taip kad is muses drambli darau. doh.gif na nors gerai dabar nesako kad nevaisingumas didesne liga,,,,,bet va 0stadijos vezys nieko rimto.
Gal man nuo nerimo.streso jau pavargau....
buvom susede su MB,nusprendem kad kuo greiciau leksim pas Treisa ir tarsimes ar imanoma deti snaigutes,paaiskinksime sitaucija. sakem bandysim iki birzelio...
Bet dabar mastau kad gal operuotis reikia ir ....numirt paskui dvasiskai suzinojus kad niekada niekada nebebusi nestuke.gif .
Normute, tavo skausmas yra zymiai zymiai didesnis nei mano,as nedrisciau sakyti kad man skauziau,baisiau-nes tai kas nutiko tau-uzjauciu ir tegaliu palinketi diiiiideles stiprybes ir Dievo atlygio dvigubai ir sekmingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 15, 21:56)

brangioji, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 15, 19:07)

ir mano maldos už tave brangioji unsure.gif
Atsakyti