QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 15, 18:07)
Prisiskambinau jau Telefonu pasake taip,kad atsakymas toks pats kaip ir biopsijoje Carcinoma in situ/ nulines stadijos vezys. Nors ispjove anot onkologes labai daug,4cm.bet pjuvio vietoj pakitimai yra.Taip pat pakitimai yra einantis PLITIMU Į ENDOCERVIKALINES LIAUKAS
jauciuosi slyksciai....onkologe pasake,kad kuo greiciau turiu pastoti,bet kuriuo atveju nesvarbu naturaliai ar dirbtiniu,busiu pastoviai stebima ir po gimdymo pjaus kakleli ir kt.
atleiskit,rasau padrikai..mintys padrikos..esu soke..
jauciuosi slyksciai....onkologe pasake,kad kuo greiciau turiu pastoti,bet kuriuo atveju nesvarbu naturaliai ar dirbtiniu,busiu pastoviai stebima ir po gimdymo pjaus kakleli ir kt.
atleiskit,rasau padrikai..mintys padrikos..esu soke..
Mieloji, geroji Afrodite, neistveriau neprasius cia ir nepasakius kaip as tave palaikau ir pergyvenau su tavim kartu. Labai gerai pamenu tave dar is IUI skyrelio, kaip palaikei mane ir kaip kartu su visais pergyvendavai. Visa sita laika kai perejai i ivf skyreli sekiau kaip tau sekasi, labai uz tave sirgau, kad tik pasisektu. Kai parase apie sita baisia liga pirmos mintys buvo uz ka. Bet zinai ka, nezinau kodel bet tikrai tikiu, kad viskas tau bus gerai, melsiuos uz tave brangioji, kad kuo greiciau pasveiktum ir sulauktum savo stebukleli, o tai tikrai ivyks. Laikykis ir nepasiduok