QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 15, 18:07)
Prisiskambinau jau Telefonu pasake taip,kad atsakymas toks pats kaip ir biopsijoje Carcinoma in situ/ nulines stadijos vezys. Nors ispjove anot onkologes labai daug,4cm.bet pjuvio vietoj pakitimai yra.Taip pat pakitimai yra einantis PLITIMU Į ENDOCERVIKALINES LIAUKAS
jauciuosi slyksciai....onkologe pasake,kad kuo greiciau turiu pastoti,bet kuriuo atveju nesvarbu naturaliai ar dirbtiniu,busiu pastoviai stebima ir po gimdymo pjaus kakleli ir kt.
atleiskit,rasau padrikai..mintys padrikos..esu soke..
jauciuosi slyksciai....onkologe pasake,kad kuo greiciau turiu pastoti,bet kuriuo atveju nesvarbu naturaliai ar dirbtiniu,busiu pastoviai stebima ir po gimdymo pjaus kakleli ir kt.
atleiskit,rasau padrikai..mintys padrikos..esu soke..
Eik tu sau, mazut O pastojimas tau kazkuo ten padetu ar tiesiog tau pataria pastoti, nes paskui po tolimesnes operacijos butu sunkiau ta padaryti, nes labai daug visko ispjautu ?
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 15, 18:11)
Eik tu sau, mazut O pastojimas tau kazkuo ten padetu ar tiesiog tau pataria pastoti, nes paskui po tolimesnes operacijos butu sunkiau ta padaryti, nes labai daug visko ispjautu ?
onkologe sake,kad kokiu noriu budu turiu pastoti,nes paskui tai gali buti visiskai neimanoma
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 15, 16:38)
Beilute,kaip sveikinu-istikruju pavydetinai superiniai rezultatai,kazkaip net neabejoju kad tau ir pabaiga si kart nusimato su Taip,kad paatostogauk ir paselk su vyreliu,pajusk laisve ir jau greit tu busi mamyte su maziukais,kurie tikiuosi tikrai isitvirtins ilgam-meldziuosi uz tave,laikau kumstukus.
Ta gydytoja,neatsake nei i mano sms vakarykste,skambinu ir jau taip pabodo girdeti tik signalo garsus tetis ir tas skambino bet nekele ji...nors mano tetis dabar spaudos rumuose,jis ten kazkoki isradima padare tai dabar oficiialiai iteiks jam diploma, juokinga premija-aip mano brolis sako Norveguose tu milijona butum gaves o cia 3000lt.iteiks ir reiks dalintis su kitais kurie padejo.Paziurek koncerta ir grys namo.
O man jau paciai nelinskma ir pikta.Jau antra diena nenustoju jai skambinusi,na ar sunku pakelto rageli ir pasakyti,taip,mes viskas ispjovem ir dabar tik reguliariai stebet reikes jus" arba "jums pasirodo vezys ne 0 stadijos,o pvz.1A ir reikia tolimesnio chirurginio ar kitokio gydymo".Na dabar nei pakarta nei paleista
Manau ir neduotu kitam zmogui Besirde...besirde jinai ir jokio zmogiskumo jausmo neturi
Ta gydytoja,neatsake nei i mano sms vakarykste,skambinu ir jau taip pabodo girdeti tik signalo garsus tetis ir tas skambino bet nekele ji...nors mano tetis dabar spaudos rumuose,jis ten kazkoki isradima padare tai dabar oficiialiai iteiks jam diploma, juokinga premija-aip mano brolis sako Norveguose tu milijona butum gaves o cia 3000lt.iteiks ir reiks dalintis su kitais kurie padejo.Paziurek koncerta ir grys namo.
O man jau paciai nelinskma ir pikta.Jau antra diena nenustoju jai skambinusi,na ar sunku pakelto rageli ir pasakyti,taip,mes viskas ispjovem ir dabar tik reguliariai stebet reikes jus" arba "jums pasirodo vezys ne 0 stadijos,o pvz.1A ir reikia tolimesnio chirurginio ar kitokio gydymo".Na dabar nei pakarta nei paleista
Manau ir neduotu kitam zmogui Besirde...besirde jinai ir jokio zmogiskumo jausmo neturi
Ačiū Afrodite už tavo gražius linkėjimus Kad tuos žodelius Dievulis išgirstų ir mano mažyliai
Na, o tavo gydytoja gautų premiją už nežmogiškumą Žinau,skamba naiviai mano žodžiai, kai tai sako žmogus iš šono, kai nelaukia tokio atsakymo dėl tyrimo, kaip tu. Bet nežinau kodėl, tačiau stipriai jaučiu, kad tau bus viskas gerai visom prasmėm. Kartais mane vyras net ragana vadina dėl mano išsipildančių žodžių... O apie mintis net nesakysiu TAU VISKAS KLOSIS GERAI, NES TU PER KIETAS RIEŠUTĖLIS
QUOTE(norma @ 2011 12 15, 16:43)
Beila, labai grazios zinios SVEIKINU !!!
Afrodite, labai palaikom tave , ir laukiam ziniu.
Merginos, o gal kazkaip ypatingai stiprinot savo organizmus, kad toki geri rezultatai? Kad tiek geru embrioniuku
Afrodite, labai palaikom tave , ir laukiam ziniu.
Merginos, o gal kazkaip ypatingai stiprinot savo organizmus, kad toki geri rezultatai? Kad tiek geru embrioniuku
Nežinau, kiek tai prisidėjo, bet aš jau kokius 2 metus ar daugiau geriu folinę rūgštį 800mg, o iš jų apie pusmetį nėščiosios vitaminus, kur folinės yra 1000. Bet nežinau, kiek geri tie embrionai, kol nebus galutinio rezultato...
NORMA , kaip tu laikaisi? Prisimenu tave dar iš IUI skyrelio Koks dabar tavo kelias? Nepyk, gal minėjai,tik aš primiršau
Papildyta:
O AFRODITE, tu pirma parašei nei aš...
Tu pastosi bet kokiu būdu!!! Ir taškas! Ir nė nesudvejok!!!
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 15, 18:12)
onkologe sake,kad kokiu noriu budu turiu pastoti,nes paskui tai gali buti visiskai neimanoma
Viskas aisku tuomet Tikriausia neverta klaust kokios mintys kyla O ir patarti nera ka, nes sprendimas nera nei lengvas nei paprastas.As tikiu, kad vienaip ar kitaip tos bjaurasties atsikratysi, nes stadija kol kas dar kaip ir pradine tokia.Bet ka daryti su tais taip trokstamais vaikais Ir noretusi, kad suteiktum sau kuo maksimalesnius sansus kuo greiciau ir efektyviau atsikratyti tos bjaurasties, o tuo paciu metu norisi pasinaudoti ta paskutine galimybe susilaukti dar bent vieno maziuko Nezinau mazut, seskit su vyru kartu ir deliokites prioritetus.Sirdis i gabalus plysta, tikiu, bet dabar kaip niekad reikia protingo ir racionalaus sprendimo i kuria puse pasukt........
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 15, 17:21)
Viskas aisku tuomet Tikriausia neverta klaust kokios mintys kyla O ir patarti nera ka, nes sprendimas nera nei lengvas nei paprastas.As tikiu, kad vienaip ar kitaip tos bjaurasties atsikratysi, nes stadija kol kas dar kaip ir pradine tokia.Bet ka daryti su tais taip trokstamais vaikais Ir noretusi, kad suteiktum sau kuo maksimalesnius sansus kuo greiciau ir efektyviau atsikratyti tos bjaurasties, o tuo paciu metu norisi pasinaudoti ta paskutine galimybe susilaukti dar bent vieno maziuko Nezinau mazut, seskit su vyru kartu ir deliokites prioritetus.Sirdis i gabalus plysta, tikiu, bet dabar kaip niekad reikia protingo ir racionalaus sprendimo i kuria puse pasukt........
Pritariu Betai, susėskit, pakalbėkit kartu. Manau, kad priimsit tinkamiausią sprendimą.
TRIUNFANTE, ačiū Bet žiūrėsim,kaip jie jausis rytoj ir poryt Tikiuosi, nesugalvos pabėgt nuo manęs, nes aš norėčiau visų, nei vieno nepalikčiau bėdoje...
QUOTE(Beila @ 2011 12 15, 18:24)
TRIUNFANTE, ačiū Bet žiūrėsim,kaip jie jausis rytoj ir poryt Tikiuosi, nesugalvos pabėgt nuo manęs, nes aš norėčiau visų, nei vieno nepalikčiau bėdoje...
Beila, manau drasiai galim tau ruosti vieta pas nestukes su tokiais embrionais
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 15, 18:28)
gal daugiau optimizmo? Nebuna juk vien tik kritimai.
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 15, 17:22)
Beila, su puikiais rezultatais, linkiu ir tolimesnes tokios sekmes!
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 15, 17:34)
gal daugiau optimizmo? Nebuna juk vien tik kritimai.
O aš maniau, kad Beta čia optimistiškai nusiteikus. Tik aš gal kiek atsargiau...
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 15, 17:28)
Duok Dieve
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 15, 18:12)
Afrodite, negaleciau lygint tavo skausmo su saviskiu .... cia truputi skirtingi dalykai. Bet man labai padejo mano vyras, as jo prasiau, kad jis padetu man apsisprest del visko, kazkaip daug lengviau kai artimas zmogus palaiko, tada planas atsiranda savaime.
Palaikom jums visaip, linkiu, kad rastumete tinkamiausia sprendima. O tau sveikateles, brangioji, laikykis