Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Citas @ 2011 12 14, 23:57)
o koks pas tave buvo tnf kai pirma kart issityrei?

berods 32,1. primink koks tavo?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 12 15, 12:39)
berods 32,1. primink koks tavo?

Apie 42 doh.gif Uz tai ir sakau kad ***** butu stebuklas jei Humira ji numustu iki reikiamo 15 blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
pati prieš pora metų buvau gan aktyvi šiame skyrelyje, dabar esu tik aktyvi skaitytoja, gal kam įkvėps daugiau optimizmo, gal kažką - nenuleisti rankų. Mums pavyko 5 kartas, tiesa 3-ias buvo be įsodinimo, nebuvo ka.
šis kartas buvo kitoks, taikyta ilga schema, badytis pradėjom rugsejo 27, pukcija buvo lygiai po mėnesio, folikulai augo labai lėtai, gonalio doze buvo didinama ir didinama, po to užkilo estradiolis iki 15000, gonali sumazino iki minimumo, tikrai nieko gero nebesitikėjau doh.gif išpunktavos 11 tinkamų apsivaisino 9, įsodinimo dieną liko 8, 4 - 8 ląstelių ir 4 - 6, tačiau visi fragmentuoti, nemažai, bet vistiek ne idialas. Įsodino tris mažiukus.
pasiėmiau biletenį ir buvau namuose, jokio streso, jokios įtampos, mezgiau dukterėčioms suknytes, skaičiau knygas, žiūrėjau filmus ir kalbinau mažuosius kad pasiliktų wub.gif
12 dieną po įsodinimo HCG -123 bigsmile.gif Paisliko vienas bet labai brangus wub.gif

Citai, Atiloja, Eak, Krempudra labai sergu už jus wub.gif , ir už visas kitas mergaites wub.gif .
Afrodite - stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2011 12 15, 13:50)
12 dieną po įsodinimo HCG -123  bigsmile.gif Paisliko vienas bet labai brangus  wub.gif

Citai, Atiloja, Eak, Krempudra labai sergu už jus   wub.gif , ir už visas kitas mergaites wub.gif .
Afrodite - stiprybės tau  4u.gif

Madissa - atsimenu tave labai gerai. Vajeeiiiiii wub.gif wub.gif Sveikinu ir kabinuosi i naujai suteikta vilti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 15 gruodžio 2011 - 13:08
Sveikos merginos  4u.gif
pati prieš pora metų buvau gan aktyvi šiame skyrelyje, dabar esu tik aktyvi skaitytoja, gal kam įkvėps daugiau optimizmo, gal kažką - nenuleisti rankų. Mums pavyko 5 kartas, tiesa 3-ias buvo be įsodinimo, nebuvo ka.
šis kartas buvo kitoks, taikyta ilga schema, badytis pradėjom rugsejo 27, pukcija buvo lygiai po mėnesio, folikulai augo labai lėtai, gonalio doze buvo didinama ir didinama, po to užkilo estradiolis iki 15000, gonali sumazino iki minimumo, tikrai nieko gero nebesitikėjau  doh.gif išpunktavos 11 tinkamų apsivaisino 9, įsodinimo dieną liko 8, 4 - 8 ląstelių ir 4 - 6, tačiau visi fragmentuoti, nemažai, bet vistiek ne idialas. Įsodino tris mažiukus.
pasiėmiau biletenį ir buvau namuose, jokio streso, jokios įtampos, mezgiau dukterėčioms suknytes, skaičiau knygas, žiūrėjau filmus ir kalbinau mažuosius kad pasiliktų  wub.gif
12 dieną po įsodinimo HCG -123  bigsmile.gif Paisliko vienas bet labai brangus  wub.gif

Citai, Atiloja, Eak, Krempudra labai sergu už jus  wub.gif , ir už visas kitas mergaites wub.gif .

Fantastiska istorija wub.gif Skaitau ir taip dziugu..ir paciai viltis kyla,o noras bandyti su snaigutemis toks didelis,kad jei kas duotu palaiminima lekciau iki Rigos,kad tik iodintu mano grazuolytes su grazuoliukais wub.gif kaip as laukiu tos akimirkos ir tikiuos kad tai pades tapti man nestuke.gif ir pavasari pasitikti tikrai su tokiu dydeliu pavasariu sirdyje wub.gif
Krempudra ir jurgitux1978 linkiu kad suzinotumet tokia zinia;
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 15, 13:30)
Apie 42  doh.gif  Uz tai ir sakau kad ***** butu stebuklas jei Humira ji numustu iki reikiamo 15  blink.gif

TNF alfa virsutine riba - 30. Cia kileriu aktyvumas turi buti iki 15. TNF tau turetu numusti ne tik Humira, bet ir antibai. Gal reikejo pakartotini tyrima daryti po viso antibu kurso, nors ir dabar jau esi pakankamai ju prifarsiruota smile.gif Tikiuosi, rezultatas bus zenklus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 15, 14:14)
Fantastiska istorija wub.gif  Skaitau ir taip dziugu..ir paciai viltis kyla,o noras bandyti su snaigutemis toks didelis,kad jei kas duotu palaiminima lekciau iki Rigos,kad tik iodintu mano grazuolytes su grazuoliukais wub.gif kaip as laukiu tos akimirkos ir tikiuos kad tai pades tapti man nestuke.gif ir pavasari pasitikti tikrai su tokiu dydeliu pavasariu sirdyje wub.gif 

Tai kada tiksliai tu lauki savo atsakymo?? kada jau cia mums pradeti spirgeti del tavo geru naujienu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Beila, as manau kad tavo stipruoliai ir toliau auga ir vystosi puikiai ir tik ir laukia,kada papuls pas mamyte i pilveli ir gales ieskotis ir isitaisyti patogiai 8 menesiams wub.gif Laikau kumstukus ir tikiu kad tau pavyks 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 12 15, 14:15)
TNF alfa virsutine riba - 30. Cia kileriu aktyvumas turi buti iki 15. TNF tau turetu numusti ne tik Humira, bet ir antibai. Gal reikejo pakartotini tyrima daryti po viso antibu kurso, nors ir dabar jau esi pakankamai ju prifarsiruota smile.gif Tikiuosi, rezultatas bus zenklus  4u.gif

Ane, o man gorgis tikrai sake, kad nors siaip riba yra 30 bet jie noretu kad pradedant IVF jie butu 15 blink.gif arba as jau visai susipainiojau ir ne ta rodikli tau pasakiau blush2.gif Namie paziuresiu rezultatus ir tiksliai parasysiu cool.gif

Paziurejau maile, jo tu teisi, pas mane natural killer 24, o turetu buti apie 15. tai ne nezinau kaip tas numusinesiu.

O TNF vadinasi nuo 42.6 reikia datraukti iki maziau uz 30.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 15 gruodžio 2011 - 13:26
QUOTE(Citas @ 2011 12 15, 14:17)
Tai kada tiksliai tu lauki savo atsakymo?? kada jau cia mums pradeti spirgeti del tavo geru naujienu  4u.gif  wub.gif

Turejau zinoti jau vakar,skambinausi onkologei i mobilu bet ji atmete,o paskui nekele.Tada parasiau jai sms su klausimu kelinta valanda galeciau paskambint,kad suzinociau savo atsakymus-ji neatrase verysad.gif siandien skambinu kas 30 min.jau ne tik jai bet ir i skyriu skambinau.Na,ji yra skyriuj kazkur...bet vis nekelia...skambinsiuos nezinau iki kokios 17val. Bet sazines neturejimas kaip pagalvoji verysad.gif ok,gal tokiu kaip as nemazai yra,bet juk mums kiekvienai svarbi info.abar sedi ir toookioj nezinioj doh.gif Paverkiu,pavaikstau po namus,paziuriu i akvariuma ir vel ta pati rata kartoju,paverkiu ir t.t.-busena mnao siandien rodos stogas nuciuoz blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos  4u.gif
šis kartas buvo kitoks, taikyta ilga schema, badytis pradėjom rugsejo 27, pukcija buvo lygiai po mėnesio, folikulai augo labai lėtai, gonalio doze buvo didinama ir didinama, po to užkilo estradiolis iki 15000, gonali sumazino iki minimumo, tikrai nieko gero nebesitikėjau  doh.gif išpunktavos 11 tinkamų apsivaisino 9, įsodinimo dieną liko 8, 4 - 8 ląstelių ir 4 - 6, tačiau visi fragmentuoti, nemažai, bet vistiek ne idialas. Įsodino tris mažiukus.
pasiėmiau biletenį ir buvau namuose, jokio streso, jokios įtampos, mezgiau dukterėčioms suknytes, skaičiau knygas, žiūrėjau filmus ir kalbinau mažuosius kad pasiliktų  wub.gif

Citai, Atiloja, Eak, Krempudra labai sergu už jus  wub.gif , ir už visas kitas mergaites wub.gif .

thumbup.gif sveikinu pagaliau sulaukus puikaus rezultato wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 15, 14:22)
Turejau zinoti jau vakar,skambinausi onkologei i mobilu bet ji atmete,o paskui nekele.Tada parasiau jai sms su klausimu kelinta valanda galeciau paskambint,kad suzinociau savo atsakymus-ji neatrase verysad.gif  siandien skambinu kas 30 min.jau ne tik jai bet ir i skyriu skambinau.Na,ji yra skyriuj kazkur...bet vis nekelia...skambinsiuos nezinau iki kokios 17val. Bet sazines neturejimas kaip pagalvoji verysad.gif  ok,gal tokiu kaip as nemazai yra,bet juk mums kiekvienai svarbi info.abar sedi ir toookioj nezinioj doh.gif Paverkiu,pavaikstau po namus,paziuriu i akvariuma ir vel ta pati rata kartoju,paverkiu ir t.t.-busena mnao siandien rodos stogas nuciuoz blush2.gif
user posted image

Mazute, nervai kenkia 4u.gif Todel atsisesk, isgerk arbateles kokiu ramuneliu ir tada be asaru, ramiai paskambink 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Medissa, nuosirdziai sveikinu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti