Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Atiloja @ 2011 12 14, 21:20)
na jei sakai, kad yra kazkokie rezultatai, tai reikia rasyti smile.gif Bet as gi nurodziau visus el.pastus ir faksus  g.gif tai dar karta reikia pakartot?  g.gif
Zinok, as susidariau toki ispudi, kad UK brangios visos paslaugos, tame tarpe ir medicinines, todel ir tyrimai gerokai brangesni nei pas mus  4u.gif
O tai tu kada jau turesi savo atsakymus? kada jau cia pradeti spirgeti apie ta "pigiausia" varianta? smile.gif

Nu geriausiu atveju pirmadieni ax.gif Nu tikrai butu stebuklas jei humira patvarkytu mano tas cytokines smile.gif

Taip kad abi panasiu laiku su rezultatis cia pareisim biggrin.gif

O beje Iride irgi kazka tyresi ane? jus susitikot Londone (pasaulis tiksliai mazas smile.gif) Iride kas pas tave naujo ka tyreisi, kas toliau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 14 gruodžio 2011 - 20:27
QUOTE(Citas @ 2011 12 14, 21:25)
Nu geriausiu atveju pirmadieni  ax.gif Nu tikrai butu stebuklas jei humira patvarkytu mano tas cytokines smile.gif

Taip kad abi panasiu laiku su rezultatis cia pareisim  biggrin.gif

O beje Iride irgi kazka tyresi ane? jus susitikot Londone (pasaulis tiksliai mazas smile.gif) Iride kas pas tave naujo ka tyreisi, kas toliau?

nu davai galvojam, kad uzteks humiros ax.gif
Jo, jinai kazka testavosi, bet kadangi, as blonde, nesusipratau, kad cia jinai, tai ir nedrisau Londone pas ja paklausti, ka jinai persitestavo blush2.gif
Atsakyti
Mielos mergaites,
Ruosiuosi antrajam IVF cia Lietuvoje. Ka tik gavau visu reikalingu tyrimu rezultatus. Visi tyrimai del sifilio, AIDS, hepatito B ir C, taksoplazmozes ir kt. yra neigiami, iskyrus viena. CMV IgG yra teigiamas (34,12). Gal galite paaiskinti, ka tai reiskia? Ar del to yra kazkas blogai? Ar gali nusikelti IVF?
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2011 12 14, 21:31)
Mielos mergaites,
Ruosiuosi antrajam IVF cia Lietuvoje. Ka tik gavau visu reikalingu tyrimu rezultatus. Visi tyrimai del sifilio, AIDS, hepatito B ir C, taksoplazmozes ir kt. yra neigiami, iskyrus viena. CMV IgG yra teigiamas (34,12). Gal galite paaiskinti, ka tai reiskia? Ar del to yra kazkas blogai? Ar gali nusikelti IVF?

Cia visiskai nieko blogai tas CMV IgG.Rodo, kad tiesiog jau esi turejusi kontakta su citomegalo virusu kazkadaise, bet dabar jis yra neaktyvus.Pas mane, pvz. buvo virs 200 tas IgG.Svarbu, kad IgM butu normos ribose pries darant IVF, o jis, kaip suprantu, pas tave yra geras.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 13, 15:46)
tai isodino šiandien tas  2, bet kelių lastelių iš to strioko ir pamiršau paklaust  blush2.gif
sakė HCG galiu darytis po 10   tai gausis visai prieš Kalėdas

kuo ramesnio rezultato laukimo mirksiukas.gif panasiu laiku viska zinosim mirksiukas.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 14, 17:49)
Turiu šokių tokių žinių. Visi septyni dalinasi - dabar yra 4 ląstelių.  Paklausiau gydytojos patarimo, ir sodinsime blastocistas. Bet ryt vis tiek greičiausiai skambinsiu klaust, kaip jie auga toliau. Baugu ir ilgu laukt iki šeštadienio blink.gif

man blastocistas nusprende auginti, kai buvo like 4 geri embrionai. ir kazkaip neklause, ar as noriu, ar nenoriu, pasake, kad auginsim ir viskas unsure.gif jei pasieskosi senesnese ivf temose nuomoniu apie blastutes ar siaip nete info, tai pamatysi, kad nuomones labai priestaringos 4u.gif

as tai punkcijos gerai jauciausi, o dabar maudena pilva, paduria sonus ir jau kai atsisedu ant sofkutes, tai nelabai ir norisi atsikelti blush2.gif ir ana nakti po sonais del maudimo buvau pasidejusi pagalves, nes kitaip niekaip neradau pozos kaip isitaisyti unsure.gif vis bandau galvoti, kad cia mano maziukas taip isikurineja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 14 gruodžio 2011 - 20:57
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 14, 21:29)
Jo, jinai kazka testavosi, bet kadangi, as blonde, nesusipratau, kad cia jinai, tai ir nedrisau Londone pas ja paklausti, ka jinai persitestavo  blush2.gif

Nu jaučiu mažom raidytėm aš čia postus rašau biggrin.gif Praeitą savaitę grįžus pasipasakojau, kad abu su MB kartojom LAD (leukocitų antikunių tyrimą). Noriu pažiūrėti, ar yra efektas po Bykovos LIT. Atsakymas turėtų būti šiom dienom, bet be Akvilės greičiausiai man niekas jo iki pirmadienio neatsiųs.

Gorgis kelis kartus neįkyriai siūlė pakrtoti ir dėl TNFalfos. Ką dabar kartoja Citukas. Bet pasakiau, kad Humiros antrąkart nenaudosiu, nes per brangu (Lietuvoje tai "brangusis" variantas), todėl ir tyrimo nedarysiu, nes irgi brangu. Geriau empiriškai daugiau imunoglobulino (IVIG) dozių šį kartą panaudosiu, nes IVIG irgi mažina citokinus. Taigi pati planelį susidariau, Gorgis palaimino, už palaiminimą susimokėjau smile.gif

O šiaip dabar sirguliuoju, tad tolesni planai neaiškūs
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 12 14, 23:09)
Nu jaučiu mažom raidytėm aš čia postus rašau biggrin.gif Praeitą savaitę grįžus  pasipasakojau, kad abu su MB kartojom LAD (leukocitų antikunių tyrimą). Noriu pažiūrėti, ar yra efektas po Bykovos LIT. Atsakymas turėtų būti šiom dienom, bet be Akvilės greičiausiai man niekas jo iki pirmadienio neatsiųs.

Gorgis kelis kartus neįkyriai siūlė pakrtoti ir dėl TNFalfos. Ką dabar kartoja Citukas. Bet pasakiau, kad Humiros antrąkart nenaudosiu, nes per brangu (Lietuvoje tai "brangusis" variantas), todėl ir tyrimo nedarysiu, nes irgi brangu. Geriau empiriškai daugiau imunoglobulino (IVIG) dozių šį kartą panaudosiu, nes IVIG irgi mažina citokinus. Taigi pati planelį susidariau, Gorgis palaimino, už palaiminimą susimokėjau smile.gif

Laukia informatyvus pirmadienis, visos trys kazka suzinosim:) matai o as buvau isitikinus kad IVIG yra brangiausias variantas, cia uk doze 1300svaru:o o koks pas tave buvo tnf kai pirma kart issityrei?
Atsakyti
Labas rytas,

jūsų tyrimai - man juodas miškas unsure.gif Jaučiuosi tikra blondinė blush2.gif Ir žinokite, man net ne visus tyrimus liepė daryt prieš IVF. Žinau,kad nedariau dėl chlamidijų, toksoplozmozės ir dar kelių g.gif

Mergaitės, sakykit, o kokia jūsų nuomonė apie blastocistas?

Pritariu,kad galima rast prieštaringos nuomonės apie blastocistas. Bet, kaip aš manau, mano ginekologė turi daugiau žinių ir patirties šiuo klausimu, tai norisi ir pasitikėti ja. O ji vienareikšmiai sako, kad su blastocistom didesnė tikimybė pastoti. Žinoma, 100proc. negarantuoja doh.gif Tačiau man labai svarbi ir jūsų nuomonė, nes jūs tikrai turite daugiau patirties šioje sferoje nei aš unsure.gif

Šiandien vėl skambinsiu klausti, kaip mano mažyliai laikosi unsure.gif Tikiuosi,jie laimingi ten paaugs ir tada apsigyvens pas mane rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 14, 20:56)
sveikos 4u.gif
kuo ramesnio rezultato laukimo mirksiukas.gif panasiu laiku viska zinosim mirksiukas.gif
man blastocistas nusprende auginti, kai buvo like 4 geri embrionai. ir kazkaip neklause, ar as noriu, ar nenoriu, pasake, kad auginsim ir viskas unsure.gif jei pasieskosi senesnese ivf temose nuomoniu apie blastutes ar siaip nete info, tai pamatysi, kad nuomones labai priestaringos 4u.gif

as tai punkcijos gerai jauciausi, o dabar maudena pilva, paduria sonus ir jau kai atsisedu ant sofkutes, tai nelabai ir norisi atsikelti  blush2.gif ir ana nakti po sonais del maudimo buvau pasidejusi pagalves, nes kitaip niekaip neradau pozos kaip isitaisyti unsure.gif vis bandau galvoti, kad cia mano maziukas taip isikurineja wub.gif

Krempudra, o tau kelių dienų embrionai buvo,kai pasiūlė auginti iki blastocistų???Mano tai 4 ląstelių, tai išeina, viena diena po apsivaisinimo g.gif

Žinoma, kad turi mausti, nes ten kuriasi tavo leliukas. Ne kuriasi, o jau įsikūrė. Ir žiūrėk, nespausk tu jo savo pagalvėm lotuliukas.gif Tegul maudžia į valias, kad tik jam ten būtų patogu thumbup.gif Sakyk, o kiek dienų po įsodinimo darysi HCG??? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 15 gruodžio 2011 - 09:15
[quote=Krempudra,2011 12 14, 21:56]
sveikos 4u.gif
O kada tavo HTC bus daromas
kada jūs merginos pradedat gadinti NT g.gif
Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 12 14, 23:09)
Nu jaučiu mažom raidytėm aš čia postus rašau biggrin.gif Praeitą savaitę grįžus  pasipasakojau, kad abu su MB kartojom LAD (leukocitų antikunių tyrimą). Noriu pažiūrėti, ar yra efektas po Bykovos LIT. Atsakymas turėtų būti šiom dienom, bet be Akvilės greičiausiai man niekas jo iki pirmadienio neatsiųs.

dabar kai parasei, tai prisiminiau, kad tikrai minejai, kad kartojaisi LIT itaka doh.gif Kazkokios atminties spragos doh.gif Sveik 4u.gif

Labas rytas mielosios 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 15, 09:13)
Krempudra, o tau kelių dienų embrionai buvo,kai pasiūlė auginti iki blastocistų???Mano tai 4 ląstelių, tai išeina, viena diena po apsivaisinimo g.gif

2 dienu 4u.gif bet keliu tiksliai lasteliu - nezinau unsure.gif tik sake, kad geri unsure.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 15, 09:13)
Sakyk, o kiek dienų po įsodinimo darysi HCG???  ax.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 15, 10:14)
O kada tavo HTC bus daromas

man prisake padaryti 12.22, kas bus 10dpi, bet kai su blastute, sakau, gal galima butu ir anksciau pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 15, 11:27)
sveikos 4u.gif
2 dienu 4u.gif bet keliu tiksliai lasteliu - nezinau unsure.gif tik sake, kad geri unsure.gif
man prisake padaryti 12.22, kas bus 10dpi, bet kai su blastute, sakau, gal galima butu ir anksciau pasidaryti g.gif

Man irgi atrodo, kad kai sodina blastocistas, galima pasidaryt ir anksčiau. Kiek skaičiau, po blastocistų įsodinimo, jos apie 2-3 dienas paplaukioja po gimdą, o tada tvirtinasi gimdos sienelėje. O kai įsitvirtina, nuo tada pradeda kilt HCG.

Kaip smagu, tu dar prieš Kūčias sužinosi teigiamą atsakymą rolleyes.gif

To tau ir linkiu wub.gif
Atsakyti