Afrodite ,
tavo situacija nepavydėtina ir sunku blaiviai suvokti, ką tau tenka išgyventi. Bet esu tvirtai įsitikinusi, kad viso to rezultatas bus vis tiek stebuklingas
Aš manau, kad kiekvienas iš mūsų ateiname su vienokia ar kitokia misija. Galbūt ne visi suprantame su kokia. Bet tavo misija, mano akimis, tai kiekvienai iš mūsų parodyti, kad noras turėti savo kūdikį yra begalinis. Tu nepaisydama to, kad lauki atsakymo dėl baisios ligos, kalbi beveik tik apie nepastojimo priežastis, apie tai, kokius tyrimus dar gali atlikti... Iš tavęs visos turime pasimokyti stiprybės ir užsispyrimo!
Nenuleisk rankų ir pamatysi, kad tavo gyvenimas bus rožinis, kai netrukus pamatysi rožinius II
Laikykis
QUOTE(Beila @ 2011 12 14, 15:39)
Afrodite ,
tavo situacija nepavydėtina ir sunku blaiviai suvokti, ką tau tenka išgyventi. Bet esu tvirtai įsitikinusi, kad viso to rezultatas bus vis tiek stebuklingas
Aš manau, kad kiekvienas iš mūsų ateiname su vienokia ar kitokia misija. Galbūt ne visi suprantame su kokia. Bet tavo misija, mano akimis, tai kiekvienai iš mūsų parodyti, kad noras turėti savo kūdikį yra begalinis. Tu nepaisydama to, kad lauki atsakymo dėl baisios ligos, kalbi beveik tik apie nepastojimo priežastis, apie tai, kokius tyrimus dar gali atlikti... Iš tavęs visos turime pasimokyti stiprybės ir užsispyrimo!
Nenuleisk rankų ir pamatysi, kad tavo gyvenimas bus rožinis, kai netrukus pamatysi rožinius II
Laikykis
Laikykis
Aciu uz grazius labai grazius zodzius
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 14, 14:41)
Aciu uz grazius labai grazius zodzius
Viskas tau bus gerai
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 14, 14:24)
kovo menesi vis tiek bus susigrudimas nestukiu skyrely, nes toooookia faina chebra rinksis ten, kad net pavydas ima
Afrodite.
Turiu šokių tokių žinių. Visi septyni dalinasi - dabar yra 4 ląstelių. Paklausiau gydytojos patarimo, ir sodinsime blastocistas. Bet ryt vis tiek greičiausiai skambinsiu klaust, kaip jie auga toliau. Baugu ir ilgu laukt iki šeštadienio
Kaip jūs mergaitės laikotės, kaip darbo diena jums prabėgo? Aš tai po punkcijos namuose sėdžiu su bilioteniu Negalėjau nepaklausyti savo daktarytės...
Kaip jūs mergaitės laikotės, kaip darbo diena jums prabėgo? Aš tai po punkcijos namuose sėdžiu su bilioteniu Negalėjau nepaklausyti savo daktarytės...
QUOTE(Beila @ 2011 12 14, 18:49)
Turiu šokių tokių žinių. Visi septyni dalinasi - dabar yra 4 ląstelių. Paklausiau gydytojos patarimo, ir sodinsime blastocistas. Bet ryt vis tiek greičiausiai skambinsiu klaust, kaip jie auga toliau. Baugu ir ilgu laukt iki šeštadienio
Nu sakiau kad viskas puikiai eisis iki pat dziaugsmingos pabaigos
Na nuo ko cia pradet
Taigi pas Gorgi kariotipo tyrimas daromas is venos kraujo, taip kad LT zymiai pigiau.
Pasidariau tyrima vel siandien ir lauksiu pirmadieni ar antradieni ziniu ar pasikeite situacija pas mane.
Atiloja - uzklausiau pas Akvile kur tavo rezultatai ir kaip jie tau juos sius Taigi sakau turekit sazines cia ne vien Atiloja ju laukia, bet visa SM komanda nenusedi vietoj Akvile lyg sake kad tu jai fakso numeri palikai? Sake kad patikrins ar atejo jau tavo kokie rezultatai ir susisieks, bet as tavo vietoj jai rasyciau maila ir dar priminciau nes ji ten labai uzimta tai reikia dazniau primint apie save Dar sake kad tikrai kazkokius jau rezultatus turi, bet dar ne visus, bet jei tu duosi jai ta faksa ar maila tai atsius.
Keberiokst jau vel saukiuosi konsultacijos, bandysiu i az, gal jau prasitrynei
Betute oi faina kad vis atpuskuoji cia pas mus ir palaika cia gera nuotaika
Afrodite - labai laukiu tavo tik geru rezultatu, kazkaip kitokiu sveikas protas net neprileidzia
QUOTE(Citas @ 2011 12 14, 19:21)
Betute oi faina kad vis atpuskuoji cia pas mus ir palaika cia gera nuotaika
Cituli, nepuskuoju as, kad ir kaip noreciau jaustis stoooooora storule, bet koks buvau makaronas, tokia ir likau.....Tik kamuoliukas kyso toj vietoj kur turetu buti lelius ir viskas
Afrodite, sunku man parinkti tau tinkamus zodzius, nes neisivaizduoju kokia tavo busena Bet kazkaip galvoju, kad laiku pastebeta baisuokliuka sekmingai tvarkaisi, o i sveika kuna ateis ir maziukas Net nezinau kokius cia zodzius deliot, kad nenuskambetu kaip nors banaliai.... Viskas turi atsvara, taigi tikiu, kad ir tavo skausma bei visas kitas bedas butinai atsvers tavo svajoniu tikslas Beje, pas mane berniokas Zodziu esu savo gyvenime apsupta vien vyru Seskas namuose, ir tas patinas
Laba,
Viskas, laikas Kūčių naktį maldai užrezervuotas
Stengiuos kuo mažiau galvoti. O jei galvoju, tai tik apie pavasarį ir naują planą Galvoju ką galiu daryti kitaip, kad rezultatą turėčiau ir niekas jo nebeatimtų.
Linkiu, kad kuo aiškesni ir geresni tie planai būtų
Afrodite, tikiu, kad ne viskas paprasta, kad reikalauja begalinės kantrybės ir beribio tikėjimo. Bet su dideliu užsispyrimu, tikiu, kad įveiksi visas bėdas ir turėsi tai ko trikšti labiausiai.
Super super. Kantrybės belaukiant susitikimo
Viskas, laikas Kūčių naktį maldai užrezervuotas
QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 20:16)
Sveikute mazute, kaip tu laikaisi, gal jau truputi maziau skauda ?
Stengiuos kuo mažiau galvoti. O jei galvoju, tai tik apie pavasarį ir naują planą Galvoju ką galiu daryti kitaip, kad rezultatą turėčiau ir niekas jo nebeatimtų.
QUOTE(Warwara @ 2011 12 14, 09:11)
Musu planai dar neaskiai apibrezti, bet po 1.5 savaiciu gal bus aiskiau
Linkiu, kad kuo aiškesni ir geresni tie planai būtų
Afrodite, tikiu, kad ne viskas paprasta, kad reikalauja begalinės kantrybės ir beribio tikėjimo. Bet su dideliu užsispyrimu, tikiu, kad įveiksi visas bėdas ir turėsi tai ko trikšti labiausiai.
QUOTE(Beila @ 2011 12 14, 17:49)
Turiu šokių tokių žinių. Visi septyni dalinasi - dabar yra 4 ląstelių.
Super super. Kantrybės belaukiant susitikimo
QUOTE(Beila @ 2011 12 14, 11:35)
Kaip smagu, kad nemiegi. Dabar gali anksčiau atsibudus, pasidžiaugti,kad esi nėščia... O be to, nei čia ankstus metas, nei ką Aš visuomet prieš 6 val. keliuosi AŠ UŽ BEMIEGES NAKTIS, KAD TIK JOS ATNEŠTŲ
Sveikatėlės tau
man dar vistiek kazkaip netelpa galvoje kad pavyko .. dar sestadieni pasidarysiu hcg .. aciu uz palaikyma
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 14, 11:40)
Apie kariotipo tyrimą iš viso nieko neišmanau...
as irgi nieko neismanau bet gal vistiek reiktu pasidaryt visgi papuolu i rizikos grupe .. merginos, ka patartumete.. nors nei pas mane, nei pas vyra lygtai nera jokiu nukrypimu "nuo normos" gimineje, bet gal reiktu ?
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2011 12 14, 12:33)
manau drasiai gali nusteikti bent 2 metam i prieki Nebent tavo mazylius bus miegalius
io emailo
jei sis ar sie maziai bus tokie patys kaip mano pirmasisvaikas, tai tiesiog D dovana bus ir miegojo , ir pienuka gere beveik iki metuku..jokio vargo
QUOTE(Citas @ 2011 12 14, 19:21)
Na nuo ko cia pradet
Taigi pas Gorgi kariotipo tyrimas daromas is venos kraujo, taip kad LT zymiai pigiau.
Pasidariau tyrima vel siandien ir lauksiu pirmadieni ar antradieni ziniu ar pasikeite situacija pas mane.
Atiloja - uzklausiau pas Akvile kur tavo rezultatai ir kaip jie tau juos sius Taigi sakau turekit sazines cia ne vien Atiloja ju laukia, bet visa SM komanda nenusedi vietoj Akvile lyg sake kad tu jai fakso numeri palikai? Sake kad patikrins ar atejo jau tavo kokie rezultatai ir susisieks, bet as tavo vietoj jai rasyciau maila ir dar priminciau nes ji ten labai uzimta tai reikia dazniau primint apie save Dar sake kad tikrai kazkokius jau rezultatus turi, bet dar ne visus, bet jei tu duosi jai ta faksa ar maila tai atsius.
nu labai dziuginač kad is venos kraujo tas kariotipasč tai LT jis kainuos abiem tik apie 600 lt
Ir aciu uz uzklausa pas Akvile Gerai tu cia pralinksminai
Rytoj pat parasysiu jai laiska (nors jinai sake, kad dirba pirmadieni - treciadieni), tai turbut teks tuos rezultatus gauti tik kita savaite Na bet tiek laukus dar palauksiu
Na, o ka tau sake Jurgis? ka naujo atrado po humiros? (kaip suprantu, tai umira vienas pigiausiu sitos sferos gydymo preparatu? )
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 14, 20:46)
nu labai dziuginač kad is venos kraujo tas kariotipasč tai LT jis kainuos abiem tik apie 600 lt
Rytoj pat parasysiu jai laiska (nors jinai sake, kad dirba pirmadieni - treciadieni), tai turbut teks tuos rezultatus gauti tik kita savaite Na bet tiek laukus dar palauksiu
Na, o ka tau sake Jurgis? ka naujo atrado po humiros? (kaip suprantu, tai umira vienas pigiausiu sitos sferos gydymo preparatu? )
Jo akvile dirba pirmadieniais-treciadieniais. bet rasyk, dzin, gal kita ten moteriske atrasys, reikia but ikyriai tokius pinigus suplojus.
As irgi jau kuriu plana kada cia LT parlekt ir i ta klinika nuvaryt pasidaryt kariotipa cia mes gerai pakeliam klinikom pelnus susitare daryti viena ar kita tyrima ne dakatru bet sm mergaiciu patarimais labiau tikiu einamuoju momentu
pas Gorgi as nebuvau, tik uzbegau pas akvile kad israsytu forma i laboratorija ir daviau krauja. Rezultatai bus anksciausiai pirmadieni, tai va tada jau organizuosiuos pas gorgi konsultacija, bet cia jau tolimi kitu metu planai Liko lygiai savaites mano skaniosios antibu dietos, tada akvile liepe laukti 6 savaites ir persitirti Graikijoj. ir rezgu plana su Keberiokst pagalba kaip cia su intralipidais susiplanuot reikalus.
O kas liecia humira tai kad ir kaip juokingai skambea bet ji pigiausia, nors kainuoja 800 svaru kaip as galvoju, kad visi sitite gydymai bus ziauriai pigus jei balandi jau glostysiu pilvuka ir bus labai brangus jei vel bus snipstas
Nu visai as nepasiruosus laukti tavo rezultatu dar taip ilgai!!
QUOTE(Citas @ 2011 12 14, 21:13)
Jo akvile dirba pirmadieniais-treciadieniais. bet rasyk, dzin, gal kita ten moteriske atrasys, reikia but ikyriai tokius pinigus suplojus.
As irgi jau kuriu plana kada cia LT parlekt ir i ta klinika nuvaryt pasidaryt kariotipa cia mes gerai pakeliam klinikom pelnus susitare daryti viena ar kita tyrima ne dakatru bet sm mergaiciu patarimais labiau tikiu einamuoju momentu
pas Gorgi as nebuvau, tik uzbegau pas akvile kad israsytu forma i laboratorija ir daviau krauja. Rezultatai bus anksciausiai pirmadieni, tai va tada jau organizuosiuos pas gorgi konsultacija, bet cia jau tolimi kitu metu planai Liko lygiai savaites mano skaniosios antibu dietos, tada akvile liepe laukti 6 savaites ir persitirti Graikijoj. ir rezgu plana su Keberiokst pagalba kaip cia su intralipidais susiplanuot reikalus.
O kas liecia humira tai kad ir kaip juokingai skambea bet ji pigiausia, nors kainuoja 800 svaru kaip as galvoju, kad visi sitite gydymai bus ziauriai pigus jei balandi jau glostysiu pilvuka ir bus labai brangus jei vel bus snipstas
na jei sakai, kad yra kazkokie rezultatai, tai reikia rasyti Bet as gi nurodziau visus el.pastus ir faksus tai dar karta reikia pakartot?
Zinok, as susidariau toki ispudi, kad UK brangios visos paslaugos, tame tarpe ir medicinines, todel ir tyrimai gerokai brangesni nei pas mus
O tai tu kada jau turesi savo atsakymus? kada jau cia pradeti spirgeti apie ta "pigiausia" varianta?