Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Madissa @ 2011 12 14, 10:03)
Pirmieji nėštumo požymiai  mirksiukas.gif sveikinu 4u.gif

tikrai ?? blink.gif .. tuomet reikia nusiteikt bemiegiam metam i prieki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 12 14, 10:11)

Bonama nervai, stresas, vejas smile.gif Reik vakare silto pieno su miedumi ikalt!  4u.gif

Beila laukiam geru naujienu!

nu gal reik , rimtai g.gif as viena vakara "sedatif" tableta kaliau..gal nieko tokio nuo tokiu nekaltu vaisteliu nebus g.gif ..
Beila 4u.gif ..laukiam ploja.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 14, 10:11)
Atiloja tame paciame kainyne yra ir is ciulpu kaina.  Ten tik ima tam tikrom dienom.

Jo, as maciau, bet kuom jie skiriasi tie tyrimai? Nes ju ir kainos zenkliai skiriasi... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, palaikymo būry sunglasses2.gif

QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 20:16)

Malda musu paskutiniu sutarimu vis dar Kuciu nakti, 12:00 LT laiku. Mergaites prase paankstinti, bet kazkaip vis dar ties tuo paciu apsistojom, sakykit visos kada norit islieti dusia  biggrin.gif  Oi garsi garsi musu malda bus  thumbup.gif

Aš už 24.00 valandą Kūčių naktį. O iš tikrųjų visą vakarą galvosiu apie mus - nesulaukiančias gandro. Melsiuosi, kad kiekvieną iš mūsų kuo greičiau aplankytų daug gandrų doh.gif

QUOTE(Bonama @ 2011 12 14, 08:35)
laba ryteli  4u.gif  ..mane kazkotai nemiga kamuoja..jau kelinta ryta pabundu puse sesiu  doh.gif

Kaip smagu, kad nemiegi. Dabar gali anksčiau atsibudus, pasidžiaugti,kad esi nėščia... wub.gif O be to, nei čia ankstus metas, nei ką ax.gif Aš visuomet prieš 6 val. keliuosi ax.gif AŠ UŽ BEMIEGES NAKTIS, KAD TIK JOS ATNEŠTŲ nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

Sveikatėlės tau friends.gif
Atsakyti
Atiloja kad nezinau koks skyrtumas tiksliai. Man atrodo is kaulu ciulpu ima kai reikia nustatyti tavo genetiniu lygu visokiu. O ne sutapima su vyru.

Atsakyti
Apie kariotipo tyrimą iš viso nieko neišmanau... surrender.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 21:24)
Aciu kad prisijungsi drauge  mirksiukas.gif Gal jau turi kokia aiskesne data startui?

Labas rytas!
As irgi siulau 24val... paskui metysimes, ir gausis snipstas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonama @ 2011 12 14, 11:12)
tikrai ??  blink.gif  .. tuomet reikia nusiteikt bemiegiam metam i prieki  biggrin.gif
Papildyta:

nu gal reik , rimtai  g.gif  as viena vakara "sedatif" tableta kaliau..gal nieko tokio  nuo tokiu nekaltu vaisteliu nebus  g.gif  ..
Beila  4u.gif  ..laukiam  ploja.gif

biggrin.gif manau drasiai gali nusteikti bent 2 metam i prieki ax.gif nestuke.gif Nebent tavo mazylius bus miegalius wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 14, 11:40)
Apie kariotipo tyrimą iš viso nieko neišmanau... surrender.gif

Tikekimes ir nereikes wink.gif nestuke.gif

LAUKIAM CITO raporto ir Atilojos is Jurgio emailo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 21:16)
Laurus del Jurgio atiduosim Keberiokst ir Iridei  wub.gif

Laurus Jurgiui atidavinesim, kai Citas, Atlijola ir as iszigiuosim is sio skyrelio Keberiokst pedomis nestuke.gif
Grazi maldeles ideja, prisijungsiu ir as wub.gif
Atsakyti
TERZE, kokioj tu dabar stadijoj? Dabar augini folius,ar ne? Kaip jautiesi?

Tikiuosi ir aš, kad neprireiks jokių kariotipo tyrimų. Bet žinau viena, kad jei prireiks, visų pirma konsultuosiuosi pas jūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 14, 13:26)
TERZE, kokioj tu dabar stadijoj? Dabar augini folius,ar ne? Kaip jautiesi?
Tikiuosi ir aš, kad neprireiks jokių kariotipo tyrimų. Bet žinau viena, kad jei prireiks, visų pirma konsultuosiuosi pas jūsų  ax.gif

Taip - auginu wink.gif Jauciuosi kaip.... laukime lotuliukas.gif Oij laukiam laukiam mes vaikuciu laukiam biggrin.gif
Jeigu rimtai - si karta sipriau mane stimuliuoja, tai gal del to kartais jauciu, kaip suduria desine kiauside.... Bet tik tiek.... Labai laukiu sestad., kad suzinoti koki derliu pavyko uzauginti.... O tu jauti kazka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 14, 12:55)
Taip - auginu wink.gif Jauciuosi kaip.... laukime  lotuliukas.gif  Oij laukiam laukiam mes vaikuciu laukiam  biggrin.gif 
Jeigu rimtai - si karta sipriau mane stimuliuoja, tai gal del to kartais jauciu, kaip suduria desine kiauside.... Bet tik tiek.... Labai laukiu sestad., kad suzinoti koki derliu pavyko uzauginti.... O tu jauti kazka? smile.gif

Manau, kad neblogą derlių užderėsi biggrin.gif Aš irgi jutau, kaip man pučiasi kiaušidės, ypač stimuliacijos pradžioj. Po to matyt apsiprato jos doh.gif O dabar po punkcijos jaučiuosi neblogai, šiek tiek pamaudena, bet tai niekis su nestuke.gif troškimu...Mane stimuliavo su 225 gonal. Kiek tu leidiesi?
Atsakyti
laba diena tetos 4u.gif

As irgi vis dar negaliu atsiplesti nuo jusu blush2.gif Galvodama apie jus visas, ypac mano bendrakeleives, negaliu niekaip kitaip, tik isivaizduoti, kad kovo menesi vis tiek bus susigrudimas nestukiu skyrely, nes toooookia faina chebra rinksis ten, kad net pavydas ima rolleyes.gif

Afrodite, o tau neatrodo, kad tie idealus maziukai nesikabino ne del kazkokiu imuniniu ar ten kariotipu, o tiesiog, kad tuo metu buvo sergantis organizmas.Ir sergantis ne siaip sloga, bet rimta liga unsure.gif Kazkaip as buciau linkusi galvoti, kad kai tik iveiksi sita beda, visa kita suguls i savo reikiamas vietas savaime wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 14 gruodžio 2011 - 13:24
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 14, 14:24)
laba diena tetos  4u.gif

Afrodite, o tau neatrodo, kad tie idealus maziukai nesikabino ne del kazkokiu imuniniu ar ten kariotipu, o tiesiog, kad tuo metu buvo sergantis organizmas.Ir sergantis ne siaip sloga, bet rimta liga  unsure.gif  Kazkaip as buciau linkusi galvoti, kad kai tik iveiksi sita beda, visa kita suguls i savo reikiamas vietas savaime  wub.gif

Sveikutes 4u.gif
O,kokie zmones wub.gif Papasakok kaip jautiesi?gal jau zinai ka nesioji po sirdele? mirksiukas.gif
Beta1,zinai gyliai mintis ir man si kirba-bet niekur nerandu kad patvirtintu kas toki teigini.Atvirksciai randu,kad moterys net sirgdamos veziu pastoja.Todel kazkaip atmeciau tai i sona...
Na,dar pamastysiu del uzsleptos chlamidijos tyrimo,nes man tiek tu chlamidiju istirta,kaip sake onkologe jeigu ur butu uzsislepusi skaiciukai tokie mazi tikrai nebutu.Tai dabar is tikruju noriu pasidaryti bet ir siuo metu finansu nera.
Dabar bandysiu darytis ZPV tyrtis,visdelto koks pas mane jis yra..nos gali bti kad ir nera-noriu zinoti.
O Kariotipo tyrimas,tai kai pasiskaiciau apie ji-abu kazkaip su vyru nusprendem kad pasidarysime.Pinigai dideli aisku,bet tada nors kazka zinosim.Be to tas Kariotipas itakoja nevaisinguma.
Warwara,Kariotypas kenkia maziukui labai,be to jis sukelia persileidimus ir t.t. cia reikia paskaityti ir suprasi.
Kariotipo tyrimas iš kraujo

Tyrimas taikomas postnatalinei diagnostikai (po gimimo). Žmogaus kariotipo tyrimą iš kraujo rekomenduojama atlikti šiais atvejais:

nevaisingos šeimos – tyrimas būtinas abiems partneriams

dažni (du ir daugiau) savaiminiai persileidimai – tyrimas būtinas abiems partneriams

lytinės funkcijos sutrikimai:

- neaiški lytis

- amenorėja (menstruacinio ciklo nebuvimas)

- nevaisingumas

dauginiai raidos defektai

protinis atsilikimas

chromosominės ligos šeimos genealogijoje

Tyrimas atliekamas iš veninio kraujo, imamas pirmadienį ir antradienį (į mėgintuvėlį su heparino antikoaguliantu). Tyrimo atsakymas pateikiamas po 7-10 dienų.
O as nutariau ji pasidaryti ne tik del to kad nevaisingi esame,bet kad esu ir onkologine ligone.Beskaitinedama ir ieskodam info radau kad kariotipo tyrima ypac patariama darytis onkologinemis ligomis serganties,o is kaulu ciulpu reikia tirtis kitokios onkologines ligas turintiems asmensins (nepamenu to pavadinimo bet man ne ta onkologine sritis).
Perkunas, as dar nenugalejau liga.Viskas ne taip paprasta kaip atrodo.Dabar mane isoperavo,ispjove vel jau didesni plota pazeistos vietos-siuo metu turi daryti histologini tyrima is kurio paaiskes,kurios stadijos tiksliai vezys, koks toliau gydymas,ar reikes kitos operacijos, ar reikes chemoterapijos ir t.t. Taip kad dar negaliu pasakyti as iveikiau...nes tai ne apendicitas deja,kad ispjauna ir viskas.
Be to onkologe sake kad net jei ir geri histologinio tyrimo atsakymai bus privalsiu tikrtis kas 3 menesius,nes gali buti ramu puse metu, metus-o paskui vel jis islysti ir dar piktesnej formoj.Jeigu vakar ziurejot KA MANAI laida-tai ta moteris sviesiaisi trumpais plaukais kur kalbejo,tai lygiai taip pat jauciausi ir as.
Ir dabar patikekit,negaliu valgyt, miegoti,nerandu is tikruju vietos,vis nuerkiu posma...bijau....tikrai bijau ....bijau kad gali buti taip,kad mano svajone tapti MAMA,pagimdyti musu meiles vaisiu suduz i smulkius skaudzius kristaliukus....sito bijau labiausiai...
atleiskit,kad taip liudnai..... doh.gif
Atsakyti