QUOTE(Beta1 @ 2011 12 14, 14:24)
laba diena tetos
Afrodite, o tau neatrodo, kad tie idealus maziukai nesikabino ne del kazkokiu imuniniu ar ten kariotipu, o tiesiog, kad tuo metu buvo sergantis organizmas.Ir sergantis ne siaip sloga, bet rimta liga
Kazkaip as buciau linkusi galvoti, kad kai tik iveiksi sita beda, visa kita suguls i savo reikiamas vietas savaime
Sveikutes
O,kokie zmones
Papasakok kaip jautiesi?gal jau zinai ka nesioji po sirdele?
Beta1,zinai gyliai mintis ir man si kirba-bet niekur nerandu kad patvirtintu kas toki teigini.Atvirksciai randu,kad moterys net sirgdamos veziu pastoja.Todel kazkaip atmeciau tai i sona...
Na,dar pamastysiu del uzsleptos chlamidijos tyrimo,nes man tiek tu chlamidiju istirta,kaip sake onkologe jeigu ur butu uzsislepusi skaiciukai tokie mazi tikrai nebutu.Tai dabar is tikruju noriu pasidaryti bet ir siuo metu finansu nera.
Dabar bandysiu darytis ZPV tyrtis,visdelto koks pas mane jis yra..nos gali bti kad ir nera-noriu zinoti.
O Kariotipo tyrimas,tai kai pasiskaiciau apie ji-abu kazkaip su vyru nusprendem kad pasidarysime.Pinigai dideli aisku,bet tada nors kazka zinosim.Be to tas Kariotipas itakoja nevaisinguma.
Warwara,Kariotypas kenkia maziukui labai,be to jis sukelia persileidimus ir t.t. cia reikia paskaityti ir suprasi.
Kariotipo tyrimas iš kraujo
Tyrimas taikomas postnatalinei diagnostikai (po gimimo). Žmogaus kariotipo tyrimą iš kraujo rekomenduojama atlikti šiais atvejais:
nevaisingos šeimos tyrimas būtinas abiems partneriams
dažni (du ir daugiau) savaiminiai persileidimai tyrimas būtinas abiems partneriams
lytinės funkcijos sutrikimai:
- neaiški lytis
- amenorėja (menstruacinio ciklo nebuvimas)
- nevaisingumas
dauginiai raidos defektai
protinis atsilikimas
chromosominės ligos šeimos genealogijoje
Tyrimas atliekamas iš veninio kraujo, imamas pirmadienį ir antradienį (į mėgintuvėlį su heparino antikoaguliantu). Tyrimo atsakymas pateikiamas po 7-10 dienų.
O as nutariau ji pasidaryti ne tik del to kad nevaisingi esame,bet kad esu ir onkologine ligone.Beskaitinedama ir ieskodam info radau kad kariotipo tyrima ypac patariama darytis onkologinemis ligomis serganties,o is kaulu ciulpu reikia tirtis kitokios onkologines ligas turintiems asmensins (nepamenu to pavadinimo bet man ne ta onkologine sritis).
Perkunas, as dar nenugalejau liga.Viskas ne taip paprasta kaip atrodo.Dabar mane isoperavo,ispjove vel jau didesni plota pazeistos vietos-siuo metu turi daryti histologini tyrima is kurio paaiskes,kurios stadijos tiksliai vezys, koks toliau gydymas,ar reikes kitos operacijos, ar reikes chemoterapijos ir t.t. Taip kad dar negaliu pasakyti as iveikiau...nes tai ne apendicitas deja,kad ispjauna ir viskas.
Be to onkologe sake kad net jei ir geri histologinio tyrimo atsakymai bus privalsiu tikrtis kas 3 menesius,nes gali buti ramu puse metu, metus-o paskui vel jis islysti ir dar piktesnej formoj.Jeigu vakar ziurejot
KA MANAI laida-tai ta moteris sviesiaisi trumpais plaukais kur kalbejo,tai lygiai taip pat jauciausi ir as.
Ir dabar patikekit,negaliu valgyt, miegoti,nerandu is tikruju vietos,vis nuerkiu posma...bijau....tikrai bijau ....bijau kad gali buti taip,kad mano svajone tapti
MAMA,pagimdyti musu meiles vaisiu suduz i smulkius skaudzius kristaliukus....sito bijau labiausiai...
atleiskit,kad taip liudnai.....