Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

[quote=Beila,2011 12 13, 18:04]
Tikiuosi ir aš mega_shok.gif
Kaip smagu, kad tu jau nėščia wub.gif Dabar gali mokytis būti nestuke.gif Jei neklystu, įsodino tau trijų dienų embrionus?
jo trijų dienų,
na tikėkim kad tau augs visi kuo puikiausia iki blastocitu, aš irgi norėjau paauginti juos, bet nesigavo man, nesinorėjo rizikuoti
Atsakyti
[quote=jurgitux1978,2011 12 13, 18:51]
[quote=Beila,2011 12 13, 18:04]
Tikiuosi ir aš mega_shok.gif
Kaip smagu, kad tu jau nėščia wub.gif Dabar gali mokytis būti nestuke.gif Jei neklystu, įsodino tau trijų dienų embrionus?
jo trijų dienų,
na tikėkim kad tau augs visi kuo puikiausia iki blastocitu, aš irgi norėjau paauginti juos, bet nesigavo man, nesinorėjo rizikuoti
[/quote]

Jaučiu,jei mums liks keli embrionai,mes irgi nerizikuosim. Sakyk, o embrionų dienas skaičiuojat nuo punkcijos ar nuo apsivaisinimo? Kada tau darė punkciją?

Kaip gerai, kad jūs čia...Galima su jumis pasitarti group.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 20:21)
Jaučiu,jei mums liks keli embrionai,mes irgi nerizikuosim. Sakyk, o embrionų dienas skaičiuojat nuo punkcijos ar nuo apsivaisinimo? Kada tau darė punkciją?

Tavo embrioniukai siandien yra 1dienos. skaiciuojama nuo rytojaus po punkcijos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

doh.gif pripratimas blogiau už prigimimą...traukia pasmalsauti kaip jums sekas, nors tu ką smile.gif

jurgitux, gražaus buvimo kartu.

Beila, o tau gražaus susitikimo. Kad kai susitiksit, taip niekad ir nesiskirtumėt.

Citas, Atiloja, jūs čia tuoj visas užparinsit, kad lėksim to Jurgio ieškoti biggrin.gif

Warwara, tai kada planuojat griebti jautį už ragų?

Afrodite69, rimta liga kėsinosi į tave. Nuoširdžiai tikiu, kad per kietas riešutėlis tu jai wink.gif Ir kitais metais viskas eisis it sviestu patepta. Sveikame kūne ir vaikai mielai pasiliks.

Būkit geros, reziumuokit kada reiks jungtis į bendros maldos akciją?...Pamečiau dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 12 13, 21:12)
Citas, Atiloja, jūs čia tuoj visas užparinsit, kad lėksim to Jurgio ieškoti biggrin.gif
Būkit geros, reziumuokit kada reiks jungtis į bendros maldos akciją?...Pamečiau dieną  ax.gif

Sveikute mazute, kaip tu laikaisi, gal jau truputi maziau skauda unsure.gif ?

Laurus del Jurgio atiduosim Keberiokst ir Iridei wub.gif

Malda musu paskutiniu sutarimu vis dar Kuciu nakti, 12:00 LT laiku. Mergaites prase paankstinti, bet kazkaip vis dar ties tuo paciu apsistojom, sakykit visos kada norit islieti dusia biggrin.gif Oi garsi garsi musu malda bus thumbup.gif
Atsakyti
As UZ maldele 24 val LT laiku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 13, 21:20)
As UZ maldele 24 val LT laiku.  4u.gif

Aciu kad prisijungsi drauge mirksiukas.gif Gal jau turi kokia aiskesne data startui?
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 20:21)

man punkcija buvo šeštadienį 11 val o isodino šiandien (antradienį) 11,30val
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 21:24)
Aciu kad prisijungsi drauge  mirksiukas.gif Gal jau turi kokia aiskesne data startui?

Kaip as galiu neprisijungti. wub.gif 4u.gif Datos dar nera, laukiame 2012 - uju. smile.gif
Atsakyti
laba ryteli 4u.gif ..mane kazkotai nemiga kamuoja..jau kelinta ryta pabundu puse sesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 14, 09:35)
laba ryteli  4u.gif  ..mane kazkotai nemiga kamuoja..jau kelinta ryta pabundu puse sesiu  doh.gif

Pirmieji nėštumo požymiai mirksiukas.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Atiloja tame paciame kainyne yra ir is ciulpu kaina. Ten tik ima tam tikrom dienom.

Pina
O kodėl nesvarbu kariotipo tyrimas , jei ruošiesi procedūrai su šaldytais?

Gal as maisau ka nors. Jei itakuoja kariotipas nestumui - tada jo, gal ir galima ji padaryti, o jei itakuoja tik embrionams, tai pries IVF procedura jau visas gydimas praleistas ir embrionai jau yra, tai kam tyrimas? Bet gal as ir neteisi. Reikia Kiberiokst uzklausti. Kariotipas neatsakys i klausima kodel neprilimpa. Nei vienas tyrimas neatsako i ta klausyma, deja, deja...

PerKūnas ot smagu tave matyt wub.gif Smalsymas yra jega! Musu planai dar neaskiai apibrezti, bet po 1.5 savaiciu gal bus aiskiau smile.gif

Bonama nervai, stresas, vejas smile.gif Reik vakare silto pieno su miedumi ikalt! 4u.gif

Beila laukiam geru naujienu!
Atsakyti