Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Beila jei taike trumpa schema ir paprasta IVF be ISCI, tai is 12 jau 7 apsivaisino - tai super thumbup.gif Ietau koks fainas laikas, kaip laukiu savo eiles!

jurgitux1978
sakė HCG galiu darytis po 10 tai gausis visai prieš Kalėdas

Linkiu tikrojo stebuklo 4u.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 13, 16:46)
jau savo mažiukus turiu pas  save  biggrin.gif
man tai buvo išimta 17,  trys plyšo per išėmimą buvo perbrendusios, apsivaisino tik , po 3dienų buvo visos 4    dvi labai geros kokybės 2 šeipsau, tai isodino šiandien tas  2, bet kelių lastelių iš to strioko ir pamiršau paklaust  blush2.gif

sakė HCG galiu darytis po 10   tai gausis visai prieš Kalėdas

Sveikinu su maziuku zingsneliu i begaline laime wub.gif

Warwara - drinks_cheers.gif vat tas nuostabus laikas kai isodina maziukus kazkoks super stebuklingas nes dar nespeji suskiedaliot ir abejot ir nervintis, tiesiog jautiesi truputi nestuke.gif ir labai laiminga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 13 gruodžio 2011 - 15:55
QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 15:32)

Nu pagal suma tai tu pasitikrink, gal tau Gorgis jau padare ta kariotype. Pas ji jis vadinasi chromosomu tyrimas berods. Mes palikos 1800 kai daremes tyrimus, tai tau tikrai dare daugiau ir mes atsisakem to karyotipo tyrimo (pas ji kaina £200 vienam) Nu laukiu nesulaukiu kokios mazos problemos kuri paaiskintu nesekme ir butu istaisyta  wub.gif

nea, kariotipa buvo nuspresta daryti LT, nes cia jis kainuoja 400 lt vienam, o antram asmeniui 50 proc. nuolaida 4u.gif juo labiau, mes buvom pasake, kad mes nenorim, o ir negalim skirti daugiau nei 2500 svaru tyrimams smile.gif Tai matyt jis mums ir "dejo" maksimaliai visu tyrimu smile.gif Pabandysiu nepamirst is MB pinigines issitraukti saraseli kartu su saskaitele smile.gif
klausyk, o tu nepameni, koki kariotipa daro Gorgis? Is kraujo ar kaulu ciulpu? g.gif
Laukiu nesulaukiu atsakymu ir as blush2.gif
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 16:19)
Apsivaisino 7 kiaušialąstės, sakė, gal dar bus. Negi gali kitos vėluot? (Siaubas kaip čia viskas sudėtinga...) Rytoj pasakys, kaip dalinasi.

thumbup.gif rezuktatas labai neblogas thumbup.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 13, 16:46)
man tai buvo išimta 17,  trys plyšo per išėmimą buvo perbrendusios, apsivaisino tik , po 3dienų buvo visos 4    dvi labai geros kokybės 2 šeipsau, tai isodino šiandien tas  2, bet kelių lastelių iš to strioko ir pamiršau paklaust  blush2.gif

ramaus laukimo 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 16:53)

Warwara -  drinks_cheers.gif  vat tas nuostabus laikas kai isodina maziukus kazkoks super stebuklingas nes dar nespeji suskiedaliot ir abejot ir nervintis, tiesiog jautiesi truputi  nestuke.gif  ir labai laiminga  wub.gif

drinks_cheers.gif ir man patinka ta pirmoji savaite, kai izinai, kad tikrai esi nestuke.gif

Ir as kuriu maldele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 16:53)
Sveikinu su maziuku zingsneliu i begaline laime wub.gif

Warwara -  drinks_cheers.gif  vat tas nuostabus laikas kai isodina maziukus kazkoks super stebuklingas nes dar nespeji suskiedaliot ir abejot ir nervintis, tiesiog jautiesi truputi  nestuke.gif  ir labai laiminga  wub.gif

or as prisidedu prie sveikinimu 4u.gif Manau,kad rezultatas geras-lai ir toliau taip gerai einasi wub.gif
Labai teisingai pasake Warwara ir tu Cituk-kai maziukai tavyje,tiesiog nori nenori jautiesi nestuke,glostai pilvuka ir toks tikejimas ir toks neapsakomas jausmas....tikiuosi kad mes visos greit pajusime tai wub.gif
Cituk,na tikiuosi kad Kovo menesi-ech tikekimes kad jis butu stebuklingas wub.gif As kazkaip tingine jauciuosi nes nesityriau as visu tu imunologinu aspektu sad.gif tiesa pasakius buvo mintis vaziuoti pas Giorgi,bet nesukrapstysime tu pinigeliu-tai kazkaip pagalvojau kad gal nors kariotypo tyrima pasidaryti- otai jus visos tiek visko jau padariusios turi butinai sektis.
Na,as nesidariau uzsleptos chlamidijos-vel del pinigeliu.Bet man nerealiai daug dare tokiu tyrimu ir sake kad viskas normoj;
Chlamydia trachomatis IgG nust. imunofer. metodu
Chlamydia trachomatis IgM nustat. imunofer. metodu
Chlamydia trachomatis nustatymas PGR
metodu
Ureaplasma urealyticum nustatymas PGR
metodu
Mycoplasma hominis nustatymas PGR
metodu
Mycoplasma genitalium nustatymas PGR
metodu
Trichomonas vaginalis nustatymas PGR
metodu
ir paskui onkologiniame is maksties eme kazkoki paseli- mikrobiologiniam tyrimui.tai atsakymas kad bakteriju ir grybo nerasta.
Tai kai pasakiau kad noriu tirtis uzslepta chlamidija sake kad sis tyrimas butu parodes nors jau pakitimus.Bet kol kas viskas tiesiog idealioj normoj.
Tai dabar sakau gal kariotypa pasidaryti g.gif ant jo pinigeliu sukrapstysime dar....
beje,dariausi ir skydliaukes tyrimus ;
Tireotropinis hormonas (TSH, TTH) 2,90
Laisvas tiroksinas (FT4) 16,5
onkologe sake kad geri skydliaukes tyrimai,tai sakiau gal dar APO pasidaryt g.gif
nebezinau kur ir ka darytis kad tik paaisketu kodel mano idelaus maziukai nepasiliko pas mane ax.gif
Atsakyti
Afrodite69
Zinai, jei zadi detis snaigucius, tai nafik tau tas kariotipas? blush2.gif
As kaz kaip dabar tikrai nusiraminau. Aisku, kai cia mergaites varo i Londona, kaz ka daro, po 8 litrus kraujo atiduoda tyrimams, tai atrodo kad sedi vietoj. Bet as nematau kodel asmeniskai man reiketu begti ir tyrtis. Va kad LP man reikejo - tai faktas. Skydlaukes harmonai pas mane idealus, tolkas tik nuo to idealo? Kad atsaka i schema baisi... Man reikia ramiai laukti vizito pas gyd. gal jau ir planas koks nors bus.
Duok sau pailsio, tas irgi svarbu!
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 13, 17:08)
nea, kariotipa buvo nuspresta daryti LT, nes cia jis kainuoja 400 lt vienam, o antram asmeniui 50 proc. nuolaida  4u.gif juo labiau, mes buvom pasake, kad mes nenorim, o ir negalim skirti daugiau nei 2500 svaru tyrimams smile.gif Tai matyt jis mums ir "dejo" maksimaliai visu tyrimu smile.gif Pabandysiu nepamirst is MB pinigines issitraukti saraseli kartu su saskaitele smile.gif
klausyk, o tu nepameni, koki kariotipa daro Gorgis? Is kraujo ar kaulu ciulpu?  g.gif
Laukiu nesulaukiu atsakymu ir as  blush2.gif

O kur lietuvoj taip pigiai daro?? man Veja parase viena klinika vilniuj, bet kad ten paziurejau tai kaina raso 800LT tik nezinau ar cia abiem ar vienam, nes ten nepamineta unsure.gif As jei tektu parlekt i LT kada po nauju metu pigiai tai tikrai pasidaryciau del sventos ramybes. Bet tai tada nezinau ka tau tas gorgis dar tyre, nepamenu kad be to ka darem dar kazka siulytu, tik ta kariotype. Ai dar siule tuos graikijos tyrimus per ji daryti, bet sito tai tu tikrai pas ji nedarei ane?
As manau kad is kraujo jis tiria, bet cia velgi negaliu buti 100% garantuota. reiks jo website paziuret. O tu gali ieiti i jo puslapi , ten kainos yra tai lengviau bus susigaudyt:)

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 13, 17:08)
or as prisidedu prie sveikinimu 4u.gif Manau,kad rezultatas geras-lai ir toliau taip gerai einasi wub.gif 

Oho kiek tyrimu biggrin.gif o tu sakai kad mazai darai smile.gif nu matai su tuo infekciju tyrimu, tai ir mano pries visus keturis ivf-us daryti tyrimai buvo neigiami o va cia se kad nori, visa puokste uzsleptu. Tikiuosi ta graikija nenori is musu savo salies skolos surinkti dalindama neteisingus testu rezultatus, nes tada neisvengiamai gi dar karta darytis reikia po antibijotiku doh.gif

Neklausk - KODEL nepasiliko, nes neimanoma atsakyti, kazkaip reikia stengtis uzmirsti ir su viltim ziureti i ateinanciu maziukus, kurie bus tokie stiprus ir taip jau pasiilge mamos isciu kad isikabins kaip reikiant wub.gif
Atsakyti
Citas
O kur lietuvoj taip pigiai daro??

Sopro laboratorijoje parasytos kainos, vienam apie 415, kitam 50% nuolaida. tai iseina porai 622.5. Bet cia is kraujo.

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 13, 17:26)
Afrodite69
Zinai, jei zadi detis snaigucius, tai nafik tau tas kariotipas?  blush2.gif
As kaz kaip dabar tikrai nusiraminau. Aisku, kai cia mergaites varo i Londona, kaz ka daro, po 8 litrus kraujo atiduoda tyrimams, tai atrodo kad sedi vietoj. Bet as nematau kodel asmeniskai man reiketu begti ir tyrtis. Va kad LP man reikejo - tai faktas. Skydlaukes harmonai pas mane idealus, tolkas tik nuo to idealo? Kad atsaka i schema baisi... Man reikia ramiai laukti vizito pas gyd. gal jau ir planas koks nors bus.

Gal tu ir teisi,tik sakau del sventos ramybes pasidaryciau g.gif jei zinociau kad turim ta beda tai jau nebeitumem tuo keliu IVF,o gal isivaikint bandytumem g.gif Bet aisku jei tas tyrimas kainuoja 800lt. kaip rase Citas tai cia gaunasi kad is Kaulu ciulpu ima ir tyria,tai pas mus provincijoje jo nedaro doh.gif
Gal tu ir teisi ax.gif tiesiog kazkaip dar kai perskaiciau kad turint kariotipa buna nevaisingumas porai tai pamasciau kad reiktu gal issitirti.Bet na idomu,kuo skiriasi tas is kraujo ir is kaulo ciulpu-negi taip skiriasi stipriai g.gif
Cituk,na zinok dabar as net issigandau unsure.gif Hm....tai gal ir man visi tyrimai rodo kad viskas ok,o yra uzsislepusi g.gif blyn....o gali viska placiau man parasyti i a.z. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 13, 17:40)
Citas

Sopro laboratorijoje parasytos kainos, vienam apie 415, kitam 50% nuolaida. tai iseina porai 622.5. Bet cia is kraujo.

Nu reikes paklausti ryt kaip tik einu pas Gorgi kartoti savo brangiu Cikagos tyrimu po dvieju Humiros ukolu. Paklausiu akviles smile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 13, 17:42)
Gal tu ir teisi,tik sakau del sventos ramybes pasidaryciau g.gif jei zinociau kad turim ta beda tai jau nebeitumem tuo keliu IVF,o gal isivaikint bandytumem g.gif Bet aisku jei tas tyrimas kainuoja 800lt. kaip rase Citas tai cia gaunasi kad is Kaulu ciulpu ima ir tyria,tai pas mus provincijoje jo nedaro doh.gif 
Gal tu ir teisi ax.gif tiesiog kazkaip dar kai perskaiciau kad turint kariotipa buna nevaisingumas porai tai pamasciau kad reiktu gal issitirti.Bet na idomu,kuo skiriasi tas is kraujo ir is kaulo ciulpu-negi taip skiriasi stipriai g.gif 
Cituk,na zinok dabar as net issigandau unsure.gif Hm....tai gal ir man visi tyrimai rodo kad viskas ok,o yra uzsislepusi g.gif  blyn....o gali viska placiau man parasyti i a.z. ax.gif  4u.gif

Ta prasme kaip ir ka daryti? kaip siusti ir pan? ax.gif Nesinervuok is anksto, juk jei jau labai noresi, galesi tik chlamidija issitirti. Vieno tyrimo kaina 90 Euru. ir antibijotikams dar laiko turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 15:27)
Identiska mano situacijai smile.gif
Iseme 12 - apsivaisino 7, 3 diena visos 7 vis dar puikiai dalinosi, 5 diena buvo like 2 labai gero ir 2 silpnesnes blastukes.

Linkiu kad skirtumas tarp musu butu galutiniam rezultate  wub.gif Viskas bus gerai  4u.gif

Tikiuosi ir aš mega_shok.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 13, 15:46)

sakė HCG galiu darytis po 10   tai gausis visai prieš Kalėdas

Kaip smagu, kad tu jau nėščia wub.gif Dabar gali mokytis būti nestuke.gif Jei neklystu, įsodino tau trijų dienų embrionus?

QUOTE(Warwara @ 2011 12 13, 15:52)
Beila jei taike trumpa schema ir paprasta IVF be ISCI, tai is 12 jau 7 apsivaisino - tai super  thumbup.gif Ietau koks fainas laikas, kaip laukiu savo eiles!

Taip taikė trumpą. Dabar reikia laukt rytojaus. Sakė susiskambinsim kasdien, ir žiūrėsim,kaip jie gyvuoja. Gydytoja siūlo,jei viskas klosis gerai, sodinti blastocistas. Tai labai viliuosi,kad užaugs mažyliukai ir galėsim jau ūgtelėjusius sodint.

Mergaitės, o jei tarkim ryt bus tik keli embrioniukai, tai turbūt nebesiūlys mums rizikuot ir augint iki blastocistų? Sakykit, o jei nebus ką sodint 5-6 dieną, tai kaip tada. Kiek bereik mokėt už IVF?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 13 gruodžio 2011 - 17:07
QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 17:27)
O kur lietuvoj taip pigiai daro?? man Veja parase viena klinika vilniuj, bet kad ten paziurejau tai kaina raso 800LT tik nezinau ar cia abiem ar vienam, nes ten nepamineta  unsure.gif As jei tektu parlekt i LT kada po nauju metu pigiai tai tikrai pasidaryciau del sventos ramybes. Bet tai tada nezinau ka tau tas gorgis dar tyre, nepamenu kad be to ka darem dar kazka siulytu, tik ta kariotype. Ai dar siule tuos graikijos tyrimus per ji daryti, bet sito tai tu tikrai pas ji nedarei ane?

tai ten mums abiems visokiausiu dare (pamenu tik spermos DNR biggrin.gif), zodziu paziuresiu ir pasakysiu kokius ten dare dar 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 13, 17:40)
Citas

drinks_cheers.gif bet cia is kraujo, o gal Gorgis is kauliu ciulpu daro g.gif

QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 17:58)
Nu reikes paklausti ryt kaip tik einu pas Gorgi kartoti savo brangiu Cikagos tyrimu po dvieju Humiros ukolu. Paklausiu akviles smile.gif

buk gera, uzklausk, a blush2.gif o jei ne, tai rasysiu laiska Akvilei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 13, 17:26)
Zinai, jei zadi detis snaigucius, tai nafik tau tas kariotipas?  blush2.gif

O kodėl nesvarbu kariotipo tyrimas , jei ruošiesi procedūrai su šaldytais? unsure.gif Ką jis išvis tada parodo, tas kariotipo tyrimas, jei aš noriu išsiaiškint, kodėl pas mane prilimpa, bet ne iki galo embrioniukai, tai šis tyrimas kažkokį ats gali duoti? Ar ne? g.gif
Atsakyti