QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 16:53)
Sveikinu su maziuku zingsneliu i begaline laime
Warwara -
vat tas nuostabus laikas kai isodina maziukus kazkoks super stebuklingas nes dar nespeji suskiedaliot ir abejot ir nervintis, tiesiog jautiesi truputi
ir labai laiminga
or as prisidedu prie sveikinimu
Manau,kad rezultatas geras-lai ir toliau taip gerai einasi
Labai teisingai pasake Warwara ir tu Cituk-kai maziukai tavyje,tiesiog nori nenori jautiesi nestuke,glostai pilvuka ir toks tikejimas ir toks neapsakomas jausmas....tikiuosi kad mes visos greit pajusime tai
Cituk,na tikiuosi kad Kovo menesi-ech tikekimes kad jis butu stebuklingas
As kazkaip tingine jauciuosi nes nesityriau as visu tu imunologinu aspektu
tiesa pasakius buvo mintis vaziuoti pas Giorgi,bet nesukrapstysime tu pinigeliu-tai kazkaip pagalvojau kad gal nors kariotypo tyrima pasidaryti- otai jus visos tiek visko jau padariusios turi butinai sektis.
Na,as nesidariau uzsleptos chlamidijos-vel del pinigeliu.Bet man nerealiai daug dare tokiu tyrimu ir sake kad viskas normoj;
Chlamydia trachomatis IgG nust. imunofer. metodu
Chlamydia trachomatis IgM nustat. imunofer. metodu
Chlamydia trachomatis nustatymas PGR
metodu
Ureaplasma urealyticum nustatymas PGR
metodu
Mycoplasma hominis nustatymas PGR
metodu
Mycoplasma genitalium nustatymas PGR
metodu
Trichomonas vaginalis nustatymas PGR
metodu
ir paskui onkologiniame is maksties eme kazkoki paseli- mikrobiologiniam tyrimui.tai atsakymas kad bakteriju ir grybo nerasta.
Tai kai pasakiau kad noriu tirtis uzslepta chlamidija sake kad sis tyrimas butu parodes nors jau pakitimus.Bet kol kas viskas tiesiog idealioj normoj.
Tai dabar sakau gal kariotypa pasidaryti
ant jo pinigeliu sukrapstysime dar....
beje,dariausi ir skydliaukes tyrimus ;
Tireotropinis hormonas (TSH, TTH) 2,90
Laisvas tiroksinas (FT4) 16,5
onkologe sake kad geri skydliaukes tyrimai,tai sakiau gal dar APO pasidaryt
nebezinau kur ir ka darytis kad tik paaisketu kodel mano idelaus maziukai nepasiliko pas mane