Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 13, 14:24)

Atiloja, as zinok kiek skaiciausi internete- tai supratau kad uztenka ir kariotipo tyrimo is kraujo.Mastom su vyru darytis 4u.gif

mes irgi darysimes 4u.gif

Mergaites, kurios daretes, galit pasakyt, kuo skiriasi kariotipoo tyrimas is kraujo nuo tyrimo is kaulu ciulpu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 13, 14:01)
As apsikasusi darbais  doh.gif Nieko nespeju sad.gif ir nervas del to ima  blush2.gif
As net nezinau, kaip Gorgis pranes.., gal el. pastu atsius? Reikia Akvilei parasyti ir uzklausti  g.gif Ir zinok, nepasakysiu, kokius tyrimus mes darem, nes vis dar pas vyra piniginej uzrasai ir saskaita gulineja smile.gif Bet sumokejom tai 2600  doh.gif ir nuleidau kraujo i 8 buteliukus smile.gif

As panasiai ir masciau, kad Atiloja grizus apsiners i darbus ir nebus kada "detalizuoti raportuko".... Kaina apvali - tikekimes ir daugybes tyrimu....
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 13, 13:57)
va dabar vel zliumbiu cray.gif Aciu uz tokius zodziukus,manau kad mes visos vertos eiti i nestukiu skyreli ir sekmingai isnesioti savo maziukus wub.gif Dieve,kaip tikiuosi kad siais ateinanciais 2012 metais musu cia nebeliks ir mes pereisime pas nestuke.gif  wub.gif tikrai per kucias melsiuos..turiu Dievo motineles su Jezumi ant ranku paveiksla prie lovos,zvake -tai uzsidegsiu ir melsiuos musu sutartu laiku-gal tikrai pagaliau isgirs mus 4u.gif
Cituk,taigi man operacija dare gruodzio 5 diena.Nezinau kiek narkozes gavau,bet pati operacija uztruko beveik 1.5 val. 4u.gif Man pjaustinejo gimods kakleli kad ispajuti ta vezi ir dabar laukiu atsakymu su tokiu nerimu;nes tuos ispajutus gabalus tirs ir aiskes tolimesne situacija. g.gif

Tu tikrai labai tyras zmogelis... taip visus palaikai, atrodo pati dali saves atiduodi...
2 savaites reikia laukti po gr.5? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 14:28)
Sakykit,  čia vitaminų sudėty rašo, kad folio rūgštis 0,8mg, tai reiškia, kad vienoje tabletėje yra 800 mcg?

hm... as ismeciau savo dezute, negaliu patikrinti...
Laukiam 15val smile.gif
Atsakyti
Afrodite69
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 13, 12:57)
Cituk,taigi man operacija dare gruodzio 5 diena.Nezinau kiek narkozes gavau,bet pati operacija uztruko beveik 1.5 val. 4u.gif Man pjaustinejo gimods kakleli kad ispajuti ta vezi ir dabar laukiu atsakymu su tokiu nerimu;nes tuos ispajutus gabalus tirs ir aiskes tolimesne situacija. g.gif

Galvodama apie tavo situacija vis pagalvoju, kaip gerai, kad tu nuejai padaryti ta PAP, dabar gal jau ir pasibaigs tavo isbandimai, organizmas bus sveikutelis, pasiruoses priimti snaigiuku (pas tave gi laukia, ar ne?) Tai labai labai linkiu tau kraustytis lauk i nestuke.gif skyreli wub.gif wub.gif wub.gif
Aplamai mes cia visos jau uzsisedejom, kraunam lagaminus!!!!!
Atiloja laukiam laukaim tavo rezultatu graziu ir tvarkingu. Kad ten surastu koki maza preizasti, kuri pasalins ir keliausi i sali ten_kur_mes_visos_norim (nestuke.gif)

Beila aha, 0,8 = 800mg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 13 gruodžio 2011 - 13:49
QUOTE(Warwara @ 2011 12 13, 14:48)

Aplamai mes cia visos jau uzsisedejom, kraunam lagaminus!!!!!
Atiloja laukiam laukaim tavo rezultatu graziu ir tvarkingu. Kad ten surastu koki maza preizasti, kuri pasalins ir keliausi i sali ten_kur_mes_visos_norim  (nestuke.gif)

SUTINKU,VAROM TIKRAI VISOS IS CIA SU TOOOKIAS PILVUZIUKAIS IR TOOOKIOS LAIMINGOS thumbup.gif drinks_cheers.gif O kad uzsisedejome tai jau tikrai doh.gif
As prisidedu prie palinkejimu Atilojai drinks_cheers.gif Noreciau ir as nuvaziuoti issitirti pas ta zmoguti,bet mes niekaip nesurinksime fifansu tokiu siuo metu sad.gif Geda pasakyti,bet vis mastom kaip ta kariotipo tyrima pasidaryti,is kokiu sss doh.gif
Aha,Warwaryt man dar liko tik 3 snaigutes.Noreciau bandyti Kovo menesi jas pasiimti ax.gif bet mastau gal pries tai man reiktu pasikalbeti su Treisu g.gif gal jis po tokios operacijos,aisku jei nebereiks kitos ar svitinimu ar pan,ar jis sutiks deti snaigutes po 3 menesiu g.gif Ypac kad sake gydytoja kad PAP daznai rodo dar pakitimus,nes pats kaklelis sugyja tik po 6 menesiuku,pradeda siaureti ir randeti. 4u.gif Na,bet vistiek tiketis reikia ax.gif
Laukiam kada Beila kokiu ziniu tures ax.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69
As paziurejau kiek tas kariotipas kainuoja, tai kaz kaip atkrito noras. Tuo labiau kad nera ir itarimu pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 13, 13:48)
Afrodite69

Beila  aha, 0,8 = 800mg

Warwara, sakyk, man sakė gert folinę rūgštį 800, bet aš geriau Prenatal vitaminus, kur filinės yra 1000. Sakė, kad tinka. O dabar man vyras vietoj paprastos folinės rūgšties nupirko ELEVIT vitaminus, kur folinės yra 0,8 mg. Ar būtinai man gert gryną folinę rūgštį ar aš galiu vitaminus nėščiosioms gert?

Oi nervina... laukt tos 15 val. g.gif
Atsakyti
Beila
Zinok labai daznai nesciuju vitaminus skiria tik nuo 12 savaites. O iki tol tik foline gert reikia. Nu ka as zinau, manau tiesiog folini gert - gerai ir tiesiog vitaminus - irgi neblogai smile.gif Nors labai jau stiprinti imuniteta nepatarciau dabar.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 13, 13:57)

Mano malda vis ilgeja, daug mergaiciu vardu (nicku) turiu pamineti rolleyes.gif

Nu jei snaigute desi kova, tai koja kojon eisim biggrin.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 12 13, 14:01)
As apsikasusi darbais  doh.gif Nieko nespeju sad.gif ir nervas del to ima  blush2.gif
As net nezinau, kaip Gorgis pranes.., gal el. pastu atsius? Reikia Akvilei parasyti ir uzklausti  g.gif Ir zinok, nepasakysiu, kokius tyrimus mes darem, nes vis dar pas vyra piniginej uzrasai ir saskaita gulineja smile.gif Bet sumokejom tai 2600  doh.gif ir nuleidau kraujo i 8 buteliukus smile.gif
[

Nu pagal suma tai tu pasitikrink, gal tau Gorgis jau padare ta kariotype. Pas ji jis vadinasi chromosomu tyrimas berods. Mes palikos 1800 kai daremes tyrimus, tai tau tikrai dare daugiau ir mes atsisakem to karyotipo tyrimo (pas ji kaina £200 vienam) Nu laukiu nesulaukiu kokios mazos problemos kuri paaiskintu nesekme ir butu istaisyta wub.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 15:16)
Warwara, sakyk, man sakė gert folinę rūgštį 800, bet aš geriau Prenatal vitaminus, kur filinės yra 1000. Sakė, kad tinka. O dabar man vyras vietoj paprastos folinės rūgšties nupirko ELEVIT vitaminus, kur folinės yra 0,8 mg. Ar būtinai man gert gryną folinę rūgštį ar aš galiu vitaminus nėščiosioms gert?

Beila, man gydytoja visada sako kad svarbiausia gauti 400mg tai manau tu gausi per akis smile.gif
Atsakyti
Apsivaisino 7 kiaušialąstės, sakė, gal dar bus. Negi gali kitos vėluot? (Siaubas kaip čia viskas sudėtinga...) Rytoj pasakys, kaip dalinasi.

Nerimo dienos unsure.gif Suteik, Dievuliau, mums visoms stiprybės angel.gif

O kiek jums mergaitės apsivaisindavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 13 gruodžio 2011 - 15:20
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 16:19)
Apsivaisino 7 kiaušialąstės, sakė, gal dar bus. Negi gali kitos vėluot? (Siaubas kaip čia viskas sudėtinga...) Rytoj pasakys, kaip dalinasi.
Nerimo dienos unsure.gif Suteik, Dievuliau, mums visoms stiprybės  angel.gif

Identiska mano situacijai smile.gif
Iseme 12 - apsivaisino 7, 3 diena visos 7 vis dar puikiai dalinosi, 5 diena buvo like 2 labai gero ir 2 silpnesnes blastukes.

Linkiu kad skirtumas tarp musu butu galutiniam rezultate wub.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 16:19)
Nerimo dienos unsure.gif Suteik, Dievuliau, mums visoms stiprybės  angel.gif

manau geras rezultatas wink.gif
pas mane is 9 buvo tik 3 geros. Is triju apsivaisino 2.
Atsakyti
jau savo mažiukus turiu pas save biggrin.gif
man tai buvo išimta 17, trys plyšo per išėmimą buvo perbrendusios, apsivaisino tik , po 3dienų buvo visos 4 dvi labai geros kokybės 2 šeipsau, tai isodino šiandien tas 2, bet kelių lastelių iš to strioko ir pamiršau paklaust blush2.gif

sakė HCG galiu darytis po 10 tai gausis visai prieš Kalėdas
Atsakyti