Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 10 29, 23:18)
Nea, reikia sparnuotos frazės, žodžių junginio  4u.gif

o neuztektu inicialu zmogaus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 10 30, 08:11)
o neuztektu inicialu zmogaus  g.gif ?

uztektu, juk jei kazkas parase REIKIA, tai nereiskia, kad reikia biggrin.gif

kitoj pusej ar kazkur apacioj ir savo inicialus ar varda ar dar kazka galima butu isgraviruot, kad atsimintu nuo ko hihihi.gif

as savo dabartiniam vyrui kai draugavom ant dovanos isgraviravau ir jo varda ir savo ax.gif ai ir data ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2012 10 29, 08:33)
Pradedu sukti galva del dovanu ir noreciau jusu patarimu.

MB (su juo draugaujame dar tik 9menesius, todel nesinori labai islaidauti) noreciau nupirkti ziebtuveli (metaliniu korpusu) ir ji isgraviruoti, bet ar graviruoja ziebtuvelius??  g.gif  Gal yra zinanciu kur Kaune isigyti toki ir kur isgraviruoti?

O gal kas nors turite geresniu ideju ka jam dovanoti?  ax.gif

Na ziebtuvelis tokia dovana kur ne visi gali ivertinti smile.gif
O nueik i parduotuve Skonis ir kvapas yra ju didelis pasirinkimas smile.gif
Papildyta:
Siais metais mes savo artimiausiams draugams dovanosim vyno buteli ir nupirksim pelesinio surio gabala( visa apvalu) graziai ipakuosim smile.gif mano vyras praitais metais gavo nuo mano sese, suriu dziaugesi kaip vaikas saldainiu lotuliukas.gif
praitais metais draugams dovanojom dideleje taureje auksine zuvele (jiemslabai patigdavo musu akvariumas), tai jau siais metais yra isigije dideli akvariuma, ukretem zuvyciu auginumu smile.gif
Atsakyti

user posted image

as tai uzsikreciau tokiu buteliu dekoravimu smile.gif kitoj pusej zmogaus, kuriam skirta dovana nuotrauka su palinkejimu smile.gif kaledom darysiu sakiau tokius butelaicius thumbup.gif
Atsakyti
Vaiva number 1 super thumbup.gif labai grazu, ranku darbas smile.gif gaila kad as nedraugauju su tokiais dalykais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2012 10 30, 11:14)
as savo dabartiniam vyrui kai draugavom ant dovanos isgraviravau ir jo varda ir savo  ax.gif ai ir data ir viskas

Tada jau tai dovana jūsų sau išėjo - jau kam malonu rašyti Marytė ir Petriukas, tai Marytei lotuliukas.gif O vyrai to nevertina (nors ir apsimeta). Štai jūsų ir problema, kad dovanas renkate kojines su širdutėmis ir skelbiatės esanti jo mergina ar kas ten.
Jeigu žiebtuvėlis bus paprastas, tai reikia nepaprastų žodžių - ir tame bus paprasto žiebtuvėlio nepaprastumas. Ant auksinio - tai taip, užtektų ir P.Z. doh.gif (tik ne Marytei nuo Petriuko biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2012 10 30, 11:58)
Siais metais mes savo artimiausiams draugams dovanosim vyno buteli ir nupirksim pelesinio surio gabala( visa apvalu) graziai ipakuosim smile.gif mano vyras praitais metais gavo nuo mano sese, suriu dziaugesi kaip vaikas saldainiu  lotuliukas.gif

Noriu tokios dovanos... bigsmile.gif Super!
Atsakyti
jungiuosi ir aš prie kalėdų maniakių lotuliukas.gif jau turiu keletą dovanėlių bet kiek dar laukia doh.gif
Broliui jam patinka galvosūkiai taigi rubiko kubas galės smegenėles mankštint lotuliukas.gif ir dar kokią smulkmeną
sesei ir jos vyrui gražūs arbatiniai puodeliai,arbata ,sausainiai(pačios kepti)ir širdelių formos blynų keptuvė o tai pastoviai iš manęs skolinasi doh.gif lotuliukas.gif
sūnėnui džinsai ir kažkas saldaus nes su tėvais taip pasitarėm kad žaislų nieks nedovanos nes ir taip visi pakampiai užversti doh.gif
krikšto dukrai tunika ir timpos nes dabar toks amžius kai į darželį princesė pustosi kaip į balių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mamai tikiuosi jog rasiu kas ne brangiai nuvels veltinukus čia jos svajonė jai ne tai net neįsivaizduoju nes visokie šampūnai,arbačikės ir t.t.iš tos serijos tikrai bus neįvertinti doh.gif
tėčiui gal kokio žurnalo prenumeratą nes kai žmogus gali leisti sau viską labai sunku ką sugalvoti fool.gif
uošviams tai tik puokštė gėlių ir žvakelės ant jų kapo
vyro seserei nusiūsiu atviruką su sveikinimu nes nebendraujame bet per šventes negaliu kiauliškai pasielgi nors ji kasmet taip elgiasi verysad.gif
vyro krikšto sūnui vokelis su pinigais nusipirks ką norės nes jam 16 tai net neįsivaizduoju ką tokio galėčiau padovanot
dukrai teliką nes senasis jau neberodo lotuliukas.gif žurnalo prenumeratą
MB labai reikia barzdaskutės bet nežinau ar mano senelis tiek pajėgs visko g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 10 30, 12:31)
Vaiva number 1 super  thumbup.gif  labai grazu, ranku darbas smile.gif gaila kad as nedraugauju su tokiais dalykais  blush2.gif

kad nesunku susidraugaut biggrin.gif

QUOTE(Milita @ 2012 10 30, 16:24)
vyro krikšto sūnui vokelis su pinigais nusipirks ką norės nes jam 16 tai net neįsivaizduoju ką tokio galėčiau padovanot

kaledoms blink.gif ?
Atsakyti
oi pamiršau savo senelius tai jiems vilnonės kojinės ir kokių vitaminų.
draugams ar šiaip nelauktiems svečiams tai rinkinukai valgomi 4u.gif
pusseserėms bandysiu ką nors iš modelino suregzt jom patinka visokie ranku darbo papuošalai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
dukterėčiai papuošaliukai kokie ir kepurė su šaliku rankų darbo,
jos mergytei paspirtukas
na kaip ir visas mano planuojamų ir jau kai kurių turimų dovanų maišelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 10 30, 17:29)
kaledoms  blink.gif ?

na patikėkit ir man tai nelabai patinka bet nelabai bendraujame o pasveikinti reikia juolab žinau kad knygomis žaidimais galvosūkiais ar kitokiais dalykais nenustebinsiu viskas po dienos ar dviejų atsidurs šiukšlių dėžėje tai kam mest pinigus į balą tegul pats nusipirks ko nori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milita @ 2012 10 30, 16:35)

na patikėkit ir man tai nelabai patinka bet nelabai bendraujame o pasveikinti reikia juolab žinau kad knygomis žaidimais galvosūkiais ar kitokiais dalykais nenustebinsiu viskas po dienos ar dviejų atsidurs šiukšlių dėžėje tai kam mest pinigus į balą tegul pats nusipirks ko nori blush2.gif

man kazkaip kaledoms nesinoretu gauti tokiu dovanu ax.gif
galima tevu paklausti kuo domisi, galu gale jei nebendraujat dovana gali but simboline smile.gif
Atsakyti
Sesei prie dovanos pridesiu sudoku knyga biggrin.gif nes su draugu visur kur bevaziuotu vezasi sudoku ir sprendzia biggrin.gif as visai nesupykciau kad man kas padovanotu didele didele kryziazodziu knyga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 10 30, 16:46)
Sesei prie dovanos pridesiu sudoku knyga  biggrin.gif  nes su draugu visur kur bevaziuotu vezasi sudoku ir sprendzia  biggrin.gif  as visai nesupykciau kad man kas padovanotu didele didele kryziazodziu knyga lotuliukas.gif

visos dovanos thumbup.gif tik man tie pinigai vokely kaledom schmoll.gif
Atsakyti