Niekaip negaliu sugalvoti dviem draugams dovanele. Noretusi kazka praktisko. Ka manote apie kabykla dirzams? ar galetu buti tinkama dovanele po eglute?
http://www.tavosapna...zams-17132-.htm
QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 12 22, 23:17)
Ka padovanoti turtingiems zmonems kurie tokie prie aukstuomenes.... 100-200 lt, pomegiu nezinau, galvojau kokius bilietus i teatra, bet jie labai uzsieme visada, tai su tuo laiku dar nepataikysiu... bus veltui dovana
yra kvietimai-kuponai tarkim i operos ir baleto teatra. ten nei laiko nei spektaklio nenurodo
Niekaip negaliu sugalvoti dviem draugams dovanele. Noretusi kazka praktisko. Ka manote apie kabykla dirzams? ar galetu buti tinkama dovanele po eglute?
man nelabai.
gal arbatu/kavos rinkini?
arba receptu knyga ar ceki i knygyna?
QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 12 23, 00:17)
Ka padovanoti turtingiems zmonems kurie tokie prie aukstuomenes.... 100-200 lt, pomegiu nezinau, galvojau kokius bilietus i teatra, bet jie labai uzsieme visada, tai su tuo laiku dar nepataikysiu... bus veltui dovana
Aš tai nenorėčiau tokios dovanos Labai jau įpareigojanti - nepasirinksi nei laiko, nei spektaklio, o ir grąžinti neišeis
QUOTE(GOLD whiteris @ 2011 12 23, 10:26)
Aš tai nenorėčiau tokios dovanos Labai jau įpareigojanti - nepasirinksi nei laiko, nei spektaklio, o ir grąžinti neišeis
O man atvirkščiai patiktų bilietai į kokį gerą spektaklį
Aišku, geriausia kaip kažkas aukščiau minėjo, kad būtų čekis į teatrą, kad žmogus galėtų pasirinkti laiką pats.
O šiaip pati idėja man patinka. Bet matyt vistik reik mėgti tokius dalyku. Kita vertus jei ir nesi mėgėjas, tai pasikultūrinti vis tiek verta nueiti bent kartą į kelis metus. Juolab jei pats niekada nepirktum sau.
Mano ir mama ir sesuo ir aš pati už tokias dovanas. Daugelis mano draugių irgi pritaria tokiai dovanai.
Ai nu aišku aš pati ir savo "uošviams" tokią dovaną ką tik nupirkau jaučiu jie 100 metų nebuvę teatre, tai bus proga apsilankyti
QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 12 22, 23:17)
Čia jau buvo rašoma, ką padovanoti "snobams" ) ir dauguma nusprendė, kad geriausia dovana "maisto krepšelis". Tikrai galima nupirkti kokių brangesnių užkandžių, vyno, super maisto uogų, arbatų ir skaniai suvalgys ir tikrai patiks aš tik taip ir dovanočiau, nes dovanot bilietą į kažkur (teatrą, koncertą ir t.t.), jei gerai žmonių nepažįsti neverta, gal jiems tas nepatinka O geras maistas patinka visiems )
QUOTE(веро
@ 2011 12 22, 23:43)
@ 2011 12 22, 23:43)
Kai perskaičiau žodį "kabykla", iškart kilo mintis, kad ją galima būtų "paversti" eglute aprišus šakom. Ir taip nušaut 2 zuikius. Tik kai pamačiau, kad diržams, tai... Nu niaaaažinau... Aš gyvenime jų beveik nedėviu, tai nežinočiau ir kaip reaguoti. Bet gal kam ir labai praverstų ...
Pradedu sukti galva del dovanu ir noreciau jusu patarimu.
MB (su juo draugaujame dar tik 9menesius, todel nesinori labai islaidauti) noreciau nupirkti ziebtuveli (metaliniu korpusu) ir ji isgraviruoti, bet ar graviruoja ziebtuvelius?? Gal yra zinanciu kur Kaune isigyti toki ir kur isgraviruoti?
O gal kas nors turite geresniu ideju ka jam dovanoti?
MB (su juo draugaujame dar tik 9menesius, todel nesinori labai islaidauti) noreciau nupirkti ziebtuveli (metaliniu korpusu) ir ji isgraviruoti, bet ar graviruoja ziebtuvelius?? Gal yra zinanciu kur Kaune isigyti toki ir kur isgraviruoti?
QUOTE(Desire*~> @ 2012 10 29, 10:33)
kazkada as saviskiui dovanojau ziebtuveli zippo graviruota, graviruoja ,man rodos, bet kurioj juvelyrinej parduotuvej
galima dovanoti dirza odini gera
QUOTE(Desire*~> @ 2012 10 29, 10:33)
Gera idėja, tik nerašykite jokių seilėtų frazių. Kažka stipraus, vyriško, jam pritaikomo.
Per draugus sužinojau apie knygą pavadinimu Fitonika. Patarčiau, paskaitinejau - sau užsakiau ir dar dovanai ir manau, kad dar kelias užsisakysiu, o kaina uz tokia knygą isvis juokinga iki 6-8lt cia tiems kas sveika gyvensena domisi labai gerai :-)
QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 10 29, 19:57)
Gera idėja, tik nerašykite jokių seilėtų frazių. Kažka stipraus, vyriško, jam pritaikomo.
Aš galvojau tiesiog užrašyti jo vardą arba pravardę (nes draugai į jį ir kreipiasi tik prvarde )
QUOTE(Desire*~> @ 2012 10 29, 22:53)
Aš galvojau tiesiog užrašyti jo vardą arba pravardę (nes draugai į jį ir kreipiasi tik prvarde )
Nea, reikia sparnuotos frazės, žodžių junginio