Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(gabiiiiiiii @ 2013 10 31, 15:22)
O gal kas patars ka dovanoti VYRAMS. Man tai amzina problema. Reikia seneliui, uosviui, teveliui, dedei ir paaugliui g.gif . Visi tokie dalykai kaip kalendoriai, tapkes, puodukai, kvepalai ir kosmetika jau tiek igryse per eile metu  doh.gif . Gal kas ka patars ax.gif

seneliui, uosviui, teveliui, dedei po trejas devynerias dėl sveikatos biggrin.gif , o paaugliui šokolado smegenims vystyti bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kas patars ka dovanoti VYRAMS. Man tai amzina problema. Reikia seneliui, uosviui, teveliui, dedei ir paaugliui g.gif . Visi tokie dalykai kaip kalendoriai, tapkes, puodukai, kvepalai ir kosmetika jau tiek igryse per eile metu  doh.gif . Gal kas ka patars ax.gif

man tai čia irgi būna didžiausia problema. uošviui niekada neįtinkam, arba ką nuperkam, tai žiauriai atsainiai padėkoja. mano tėčiui tai dar gali kažkiek įtikti, bet aš visada jo klausiu, ko nori. broliui kuriam 21, irgi sunku ką nupirkti doh.gif doh.gif doh.gif

sakiau uošviui šįmet padovanosiu laikšraščio "Savaitė" prenumeratą lotuliukas.gif nes žinau kad perka visada, ir galės sau tokią dovaną turėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi prie Jūsų pasidalinti apie dovanas.
Užsakau rankšluosčius su inicialais
http://www.siuvinetadovana.lt/
Likau labai patenkinta bendravimu, ranšluosčių kokybe ir suvinėjimu. thumbup.gif
Dar galvoju apie ranko darbo muiliukus arba pirties kepures. g.gif
Gal galit patarti kur internete galima užsisakyti pirties kepures ax.gif
Sūnui , rankšluostis suvinėtas, mašina su distanciniu, dar galvoju apie dailės reikmenis...
Vyrui tuštuma galvoje... Galvojau chalata, dideli inda įvairių riešutų ir dar kažką...
dar planuoju kepti dovanoms meduolinius namukus, tikiuosi noras nepradings kai reiks tai daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vyrai, žinoma, visų skirtingi, bet... Aš užklausiau kažkada savojo, ar jam patiktų jei gautų dovanų tarkim vytintų mėsyčių, dešrų rinkinį (jis mėgsta visus šiuos skanėstus)? Atsakė, kad tikrai nenorėtų, aceit kas čia per dovana - maistas... biggrin.gif Likau nustebusi, nes iš jo tokio atsaymo nesitikėjau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2013 10 31, 14:22)

Šiemet mano vyrijai jau reikia tų paprastųjų dalykų - kvepalų, kojinių. O ankstesniais metais labai įtiko: nemenkas maišas pistacijų, moliūgų sėklų, plyta šokolado, termosas žvejybai ir kėdė, automobilio vaizdo registratorius, smaližiui - daaaaaugybės rūšių saldainių maišas (po porą-trejetą kiekvienos rūšies saldainių), praktiškam vyrui - langų grandiklis, purškiklis spynelėms, kad neužšaltų, kirvis, ortopedinė pagalvė, etc., patiko alaus degustacija, šaudymas, reikmenys vynui gaminti, grafinas su pompa, staliukas kompiuteriui, dievuko (-ės) nuotrauka su autografu. Daugiau kol kas nepamenu smile.gif .
Atsakyti

Simet kol kas seimos/gimines vyru (suaugusiu) noru sarase:

Dezutes (tokios su skyreliais) varztukams, verzlems ir kt. smulkmei;
Dirzas;
Pinigine;
Dideles talpos USB raktas;
Kondensuotas pienas, rududu, saldainiai/sokoladai; lotuliukas.gif
Auto modeliukai;
Ivairios priemones, itaisai ir pan. automobiliams;
Knygos.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2013 11 01, 21:51)
Kondensuotas pienas, rududu,  lotuliukas.gif

Jau kaip sis punktas idomiai ir negirdetai nuskambejo bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskis tai nori visko kas su zvejyba ir medziokle susyje doh.gif
Atsakyti
Na ką, jungiuosi ir aš į Kalėdinį karavaną, jau po truputį atsiranda kalėdinę nuotaika. Kol kas dar tik bręsta mintyse dovanų sąrašas, konkrečiai užsisakiau tik kalėdines atvirutes su mūsų nuotrauka iš Odi Odi. Siųsiu giminaičiams ir draugams užsienyje sveikinimus. bigsmile.gif

Kai jau pilnai subrandinsiu savo kalėdinį sąrašą, būtinai pasidalinsiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš prie dovanų planavimo 4u.gif
Kažkaip šiais metais norisi susipirkti dovanas iš anksto, o ne paskutinę akimirką blush2.gif
Kolkas mintyse sukasi uošviams dovanoti arba prieskonių rinkinį arba patalynės komplektą g.gif
MB sesei galvoju nupirkt kokį kūno sviestą ar pan g.gif
Vis nesugalvoju ką padovanoti sesers dukrytėms vienai 10 metų kitai 5 metai g.gif Žaislų turi pakankamai, knygų nelabai mėgsta ax.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as 4u.gif Jau pradedu galvoti apie dovanas, nes pries Kaledas laukia daug reikalu...
Didziausias galvos skausmas zinoma ka dovanoti vienisiams vyrams, kurie neturi jokiu ypatingu pomegiu ir kuriem kaip visada nieko nereikia biggrin.gif Vienam 35, kitam vaikinukui 22...Ka patartumet?
Papildyta:
QUOTE(Etinija @ 2013 11 05, 15:58)
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš prie dovanų planavimo 4u.gif
Kažkaip šiais metais norisi susipirkti dovanas iš anksto, o ne paskutinę akimirką blush2.gif
Kolkas mintyse sukasi uošviams dovanoti arba prieskonių rinkinį arba patalynės komplektą g.gif
MB sesei galvoju nupirkt kokį kūno sviestą ar pan g.gif
Vis nesugalvoju ką padovanoti sesers dukrytėms vienai 10 metų kitai 5 metai g.gif Žaislų turi pakankamai, knygų nelabai mėgsta ax.gif

Gal penkiametei patiktu spec. karoliuku rinkinukas, pati galetu sau papuosaliukus susikurti. O desimtmetei gal laikrodukas? Saldumynu itariu nei viena neatsisakytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2013 11 05, 17:52)

Didziausias galvos skausmas zinoma ka dovanoti vienisiams vyrams, kurie neturi jokiu ypatingu pomegiu ir kuriem kaip visada nieko nereikia biggrin.gif Vienam 35, kitam vaikinukui 22...Ka patartumet?

Jeigu rūkantis gal kokį žiebtuvėlį arba kokių cigarų, o gal kokia knyga visai patiktų? Nes įtariu, kad visokie kvepalai, dušo želiai ir pan nelabai....
O jei kažka iš valgomo/geriamo? Kažkur esu mačiusi kaip dovanoja alus (ne tą paprastą, o tie gurmaniški kur būna) butelį papuoštą visokiausiom gėrybėm :vytintom dešrelėm, žuvytėm ir pan g.gif

Dėkuj už idėją dovanoti laikrodį, reikės paklausti sesės ar neturi thumbup.gif
Atsakyti