Žiūrėkit, radua fainą tinklapiuką su kalėdinėmis dovanomis tik dar nelabai supratau, ar galima parsisiųsti internetu
http://www.verslodov...ai/kaledos/1371
QUOTE(sidrulka @ 2013 10 22, 21:02)
Žiūrėkit, radua fainą tinklapiuką su kalėdinėmis dovanomis tik dar nelabai supratau, ar galima parsisiųsti internetu
kad dideli minimalūs kiekiai
Ups, kažkaip neatkreipiau į tai dėmesio ne be reikalo tinklapis vadinasi verslo dovanos- tai čia kokioms įstaigoms užsakant didesnius kiekius..... bet kažin ar ne labiau apsimokėtų pardavinėti vienetais, nei kad laukti kol kas nupirks didesnį kiekį...
QUOTE(Dereša @ 2013 10 18, 09:39)
o man su kalendoriais vel nieko nesigaus prie kai kuriu nuotrauku paraso, kad maza skiriamoji geba, tai speju negraziai atrodys isdidintos foto
nu zinok man atrodo turi gautis, nes man pernai kai dariau vyro mociutei irgi rase, kad maza skiraimoji geba, nes buvo senos skanuotos nuotraukos, bet isejo viskas ciki
QUOTE(rasmusiukas @ 2013 10 22, 22:55)
kad dideli minimalūs kiekiai
ne visur, pvz labai fainas puodelis - min kiekis 1 vnt
tik kainom pamatyti praso prisijungti
QUOTE(EEmama @ 2013 10 22, 23:00)
nu zinok man atrodo turi gautis, nes man pernai kai dariau vyro mociutei irgi rase, kad maza skiraimoji geba, nes buvo senos skanuotos nuotraukos, bet isejo viskas ciki
reiks pabandyt
o aš norėjau paisteirauti. pernai pamenu merginos reklamavo ir buvo įkėlę čia nuorodėles per akciją tokių kaip tortinis vyniotinis rankšluostukų. gal ir dabar kas nors jų kur nors esate mate?
As tik zinau kur ju anksciau Siauliuose budavo, tik dabar nebuvau uzejus i ta parduotuve
Mano dovanų lagaminas jau pildosi. Kol kas jame yra:
sūnui - penkios knygos, USB atmintinė, vilnoniai batai-šlepetės, bilietai į spektaklį "Mažasis princas";
vyrui - kol kas kojinės (užsiprašo tradiciškai ), kvepalai;
mamai - kvepalai, kremas, pora padėklų, šalikas, rankinė, šlepetės, dėklas telefonui;
broliui - maišas kojinių (irgi tradiciška ) ir kvepalai, dar laukiu užsakyto lentynų komplekto;
sesei - tušas, stalo kilimėliai, prijuostės-pirštinės-puodkėlės rinkinys ir prieskonių;
sūnėnui - konstruktorius, megztukas, žaidimas;
svainiams ir mošai - gėrimų ir saldumynų rinkiniai;
dukterėčiai - papuošalų dėžutė.
sūnui - penkios knygos, USB atmintinė, vilnoniai batai-šlepetės, bilietai į spektaklį "Mažasis princas";
vyrui - kol kas kojinės (užsiprašo tradiciškai ), kvepalai;
mamai - kvepalai, kremas, pora padėklų, šalikas, rankinė, šlepetės, dėklas telefonui;
broliui - maišas kojinių (irgi tradiciška ) ir kvepalai, dar laukiu užsakyto lentynų komplekto;
sesei - tušas, stalo kilimėliai, prijuostės-pirštinės-puodkėlės rinkinys ir prieskonių;
svainiams ir mošai - gėrimų ir saldumynų rinkiniai;
dukterėčiai - papuošalų dėžutė.
QUOTE(Cigale @ 2013 10 28, 22:10)
o koks zaidimas?
turiu kalendorius vyrui (mums ) , tevams ir uosviams dovanos yra
O gal kas patars ka dovanoti VYRAMS. Man tai amzina problema. Reikia seneliui, uosviui, teveliui, dedei ir paaugliui . Visi tokie dalykai kaip kalendoriai, tapkes, puodukai, kvepalai ir kosmetika jau tiek igryse per eile metu . Gal kas ka patars