Jau turiu keleta dovaneliu
pasidalinsiu ka jau turiu gal kam nors tiks
sesei ir jos vyrui puodeliai arbatai dariau is kartono namely ten dejau puodelius o visa namuka apklijuosiu mazais sokoladukais(jiems saldainiu niekada per mazai nebuna)
dar sesei apyranke darysiu
kriksto dukrai 7m.kvepaliukai ir laikrodukas(nes kaip tik valandas mokosi)
sunenui 3m.gyvuliuku ferma(pats kaledu senior jau tokio uzsiprase)
duktereciai kuri jau turi seima ranksluosciu rinkinys ir visokie niekuciai dusui plius jai dar dadesiu apyranke
jos dukrytei 2m. lele skudurine onute
ir kokia gumute I plaukus
vyro kriksto sunui zinau kad dabar ispeiksit bet bus pinigai jam 17m.nelabai bendraujam tai nezinau jo pomegiu,tai kaip nors idomiai supakuosiu ir manau jam tikrai tiks nes gales ka nores nusipirkti
mamai knyga ir apyranke
teciui vitaminai
broliui 14m.va cia tai klaustuka dideli turiu, nes jis nieko nesidomi ir dar toks labia vaikiskas tai net nezinau
gal kas turit koki pasiulima?siaip jo uzgaidos buna visos ispildytos uzsimane mopedo prasau,nori naujo kompo irgi tuoj nupirkta tai cia kazkoks kosmaras kai jam reikia kazka nupirkti.labai megsta is lego konstruoti visokias didziules masinas,na bet mano kisene 700-800lt.
dukrai 13m.aukskarai,nagu lakiukai ir visokie menkniekiai,tai cia priedas prie dovanos nes tokios kaip pagrindines dar nepasake ko nori
tradiciskai dar zurnalo prenumerata
vyrui galvoju silta chalata nes pastoviai is manes atima
ir dar kazka
seneliams vyno rinkiniai simboliskai
o visiems kitiems kas dar bus per kaledas tai moterims darysiu naminius prieskoniu maiselius, arbatas,ir sausainius siklainyje(internete radau na kur tik produktus graziai sudedi o patys turi issikepti)
vyrams kazka stipraus ir priedo (mano mb medziotojas)tai vytinto kumpelio,konservu,ir dar kazka is zverienos
vaikams saldumynai ir po kokia smulkmenele
tai va tokios bus mano siumetines dovaneles