Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(ignalina @ 2013 10 16, 10:29)
Gal turite minciu, kokia galetu buti universali dovanele vaikams nuo 3 iki 12 m., kad tiktu ir mergaitems, ir berniukams, uz 10-15 lt.?
Lauksiu pasiulymu.

mazajam tiktu toks rinkinukas

http://beta.lt/klaip...mia?show_more=2

o didziajam galima kokia knyga per akcijas paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 17, 14:11)
o tai uz tokia kaina nera? g.gif 

Nu uz 10-15 lt. nenupirksi nei normalios knygos, nei puzlio. Mano nuomone, uz tokia suma jau geriau skaniu saldainiu padovanot, nei kokia nesamone pacia pigiausia.
Papildyta:
QUOTE(Chantel @ 2013 10 17, 20:11)
Nupirkit po puodeli koki su kaledine atributika, pripildikit guminukais , saldainiukais ar sokoladukais supakuokit i permatoma poperiu. smile.gif Dabar tu saldainiu pasirinkimas ivairiausias,ivairiu spalvu,skoniu, formu ir t.t Tiks manau ir maziems ir dideliems smile.gif

thumbup.gif galima apseit ir be puodelio, daugiau saldainiu iseis biggrin.gif
Atsakyti
Jau turiu keleta dovaneliu 4u.gif pasidalinsiu ka jau turiu gal kam nors tiks 4u.gif
sesei ir jos vyrui puodeliai arbatai dariau is kartono namely ten dejau puodelius o visa namuka apklijuosiu mazais sokoladukais(jiems saldainiu niekada per mazai nebuna) lotuliukas.gif dar sesei apyranke darysiu
kriksto dukrai 7m.kvepaliukai ir laikrodukas(nes kaip tik valandas mokosi)
sunenui 3m.gyvuliuku ferma(pats kaledu senior jau tokio uzsiprase)
duktereciai kuri jau turi seima ranksluosciu rinkinys ir visokie niekuciai dusui plius jai dar dadesiu apyranke ax.gif
jos dukrytei 2m. lele skudurine onute biggrin.gif ir kokia gumute I plaukus
vyro kriksto sunui zinau kad dabar ispeiksit bet bus pinigai jam 17m.nelabai bendraujam tai nezinau jo pomegiu,tai kaip nors idomiai supakuosiu ir manau jam tikrai tiks nes gales ka nores nusipirkti blush2.gif
mamai knyga ir apyranke
teciui vitaminai
broliui 14m.va cia tai klaustuka dideli turiu, nes jis nieko nesidomi ir dar toks labia vaikiskas tai net nezinau doh.gif gal kas turit koki pasiulima?siaip jo uzgaidos buna visos ispildytos uzsimane mopedo prasau,nori naujo kompo irgi tuoj nupirkta tai cia kazkoks kosmaras kai jam reikia kazka nupirkti.labai megsta is lego konstruoti visokias didziules masinas,na bet mano kisene 700-800lt.
dukrai 13m.aukskarai,nagu lakiukai ir visokie menkniekiai,tai cia priedas prie dovanos nes tokios kaip pagrindines dar nepasake ko nori doh.gif tradiciskai dar zurnalo prenumerata
vyrui galvoju silta chalata nes pastoviai is manes atima doh.gif lotuliukas.gif ir dar kazka
seneliams vyno rinkiniai simboliskai
o visiems kitiems kas dar bus per kaledas tai moterims darysiu naminius prieskoniu maiselius, arbatas,ir sausainius siklainyje(internete radau na kur tik produktus graziai sudedi o patys turi issikepti)
vyrams kazka stipraus ir priedo (mano mb medziotojas)tai vytinto kumpelio,konservu,ir dar kazka is zverienos
vaikams saldumynai ir po kokia smulkmenele
tai va tokios bus mano siumetines dovaneles tongue.gif
Atsakyti
Ar galit kas padėti? Nerandu berniukiškų chalatų - mažyliams pilna, o 10-12 metų - deficitas. Gal užmatėt? Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2013 10 18, 08:53)
Ar galit kas padėti? Nerandu berniukiškų chalatų - mažyliams pilna, o 10-12 metų - deficitas. Gal užmatėt? Būčiau dėkinga.

prieš savaitę Thomas Philipps mačiau minkštučiukų berniukiškų chalatų bigsmile.gif tik ten kiekis kaip visad mažas unsure.gif

man dar įdomu, ką pateiks IKEA bigsmile.gif skaičiau, kad jau berods net šią savaitę planuoja Kalėdinį asortimentą bigsmile.gif Tradicinių dovanų dar ten bandysiu pasižvalgyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pukelis2009 @ 2013 10 17, 20:45)
mazajam tiktu toks rinkinukas 

http://beta.lt/klaip...mia?show_more=2
o didziajam galima kokia knyga per akcijas paziureti smile.gif

kiek suprantu reik universalios dovanos, o ne dvieju atskiru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Milita @ 2013 10 18, 07:39)
broliui 14m.va cia tai klaustuka dideli turiu, nes jis nieko nesidomi ir dar toks labia vaikiskas tai net nezinau doh.gif gal kas turit koki pasiulima?siaip jo uzgaidos buna visos ispildytos uzsimane mopedo prasau,nori naujo kompo irgi tuoj nupirkta tai cia kazkoks kosmaras kai jam reikia kazka nupirkti.labai megsta is lego konstruoti visokias didziules masinas,na bet mano kisene 700-800lt.

tai jei 17meciui duodat pinigais tai ir jam galit pinigais, nusipirks ka nors ax.gif

o man su kalendoriais vel nieko nesigaus cray.gif prie kai kuriu nuotrauku paraso, kad maza skiriamoji geba, tai speju negraziai atrodys isdidintos foto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 10 18, 08:51)
prieš savaitę Thomas Philipps mačiau minkštučiukų berniukiškų chalatų  bigsmile.gif tik ten kiekis kaip visad mažas  unsure.gif

Ačiū. Užsuksiu pasižvalgyti.

Universali dovanėlė 3-12 m. vaikams už 10-15 Lt galėtų būti įdomūs saldumynai. Netyčia užsukau šiandien į VCUP atsinaujinusius "Saldžius majus", tai akys apraibo. Tikrai visiems vaikams pritaikomų dovanų pilna - nuo pavienių ledinukų, įvairių saldumynų dėžučių, lagaminėlių su šokoladiniais pinigėliais iki keisčiausių guminukų ar figūrinių šokoladų, pvz., vaikiškų paveiksliukų (piratai, angeliukai, futbolas, etc.). Kaip ir reklama išėjo, bet pati l.džiaugiuosi, kad parduotuvė sugrįžo ir mano saldžios dovanos paiešką išsprendė.
Atsakyti
Saldūs majai dar įsikūrė ir Akropoly, antram aukšte, prie Pegaso knygyno bigsmile.gif

Aš tik iš Thomas Philipps, vos keli chalatai, ir tie balti, ružavi ir vienas salotinis unsure.gif ir praeitų metų Kalėdinių dekoracijų išpardavimas. O Jyske jau kraunami Kalėdiniai žaisliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2013 10 10, 14:57)
Ieškau visur lėlių vežimėlio arba virtuvėlės doh.gif Aišku lietuviškuose puslapiuose yra, bet ir kainelės tai jomajo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Maximoj yra leliu vezimeliu. Kainos nežianu, bet man atrodo nebus labai jau brangūs.
Atsakyti
QUOTE(Milita @ 2013 10 18, 08:39)
vyrui galvoju silta chalata nes pastoviai is manes atima doh.gif  lotuliukas.gif ir dar kazka

Pas mane buvo panašus atvejis, senai jau. Su vyru tik pradėjom gyventi, dar nelabai turėjom daiktų, tai mano vyras nuolat eidavo pas mano sesę apsikirpti (jie turėjo plaukų kirpimo mašinėlę). Tai kažkokia proga mano sesuo jam ir padovanojo tokią kirpimo mašinėlę, tipo sako, kad nebeitum pas mane daugiau kirptis (juokais aišku). Na aš tuomet irgi išsižiojau, sakau aš gi pas tave einu skalbtis, tai gal galėtum man skalbiankę padovanoti lotuliukas.gif ??? deja...

gražūs mergytėm maišiukai, tinka supakuoti dovanytes vietoj dovanų maišelio http://www.masinis.l...sonazais/10873/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 18 spalio 2013 - 21:30
Sveikos,
Gal galetumet parekomenduoti ranku darbo muilo, kad butu galima pirkti internete. Noretusi kas jau isbandyta ax.gif
O gal turit kokiu originaliu ideju prie ranksluosciu smile.gif
Uzsakiau dovanu ranksluoscius su inicialais, ir noriu dar kokia smulkmenele prideti.
Atsakyti
paziurekite sm, Muilo operos tema rankdarbiuose, nuostabius muiliukus gamina 4u.gif
Atsakyti