Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

baltė as tau nieko neliepiau daryti blink.gif tik paskiau savo nuomone kad man patinka vynas biggrin.gif

sian pabaigiau visas pakuoti dovaneles smile.gif vyro darbo kolektyvui nupirkau kaledines arbatos ir pridejau meduoliuku smile.gif viena dovanele isejo apie 5lt smile.gif
Atsakyti
Kažkuri galvojot mamai kraujospūdžio aparatą. Vakar mačiau, kad Gintarinėje vaistinėje jiems 40proc nuolaida šią savaitę. Aš mamai prieš kelis metus esu pirkusi. Labai buvo patenkinta.
Atsakyti
Vyrui sugalvojau padovanoti masažinę pagalvę, didelę pieniško šokolado plytelę.
Vaikams-geidžiami žaislai, po šokoladinį "čiulpinuką".
Mamai-laikraščio prenumeratą visiems metams, šiltos pirštinės, sieninis kalendorius, bičių duonelė, apveltas muilas.
Sesei-nuveltos šlepetės, apveltas muilas.
Jos vyrui-apveltas muilas, kava.
Dukterėčiai-megztos blauzdinės su kailiuku, apveltas muilas.
Sūnėnui-apveltas muilas, arbata.
Ir dar visai jų šeimai-saldainių rinkinį.
Tetai-sieninis kalendorius, bičių duonelė.
Ir dar nuo mamos sesės šeimai nupirkau pirštinių,išskyrus dukterėčią-jai kailiniai auskariukai.
Vyras savo brolio šeimai padovanojo jau: dukrytei-mergaitiškas Lego, berniukui-magnetinių bumbuliukų galvosūkis, broliui ir jo žmonai-2 kg mėgstamų kavos pupelių ir saldainių rinkinį.
Atsakyti
Šiandien supakavau paskutines dovanas. Jose viskas iš sodo, įvairiuose pavidaluose: Maišelis prieskonių mix, malti, kuriame įv prieskoninės žolelės. Maišelis maltų aštrių papr mix. Maišelis valgomųjų viksvuolių. Maišelis moliūgų cukatų. Medžiaginis namuose siūtas maišelis su džiovintom arbatžolėm (taip pat mix).
Bus kolegėm iš kitos pamainos ir vyrukui, kuris mūsų patalpose turi savo firmą.
Atsakyti
Musu kaledines dovanos draugams

user posted image

Vyras gaus zurnalo "As ir Pischologija" prenumerata

Vaikai kruvas zaislu

Proseneliai kalendorius su proanukiais

O seneliai nezinau ar ka gaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurrutte: 21 gruodžio 2012 - 18:38
Kiek puikių dovanų bigsmile.gif

Aš jau irgi baigiau su dovanom, tik dar nesupakavau smile.gif

Pasikartosiu kai kur, bet seniai žinutė buvo, gal nieko tokio. taigi, šiemet beveik viskas rankų darbo. Anytai ir vyro tetai- vyno butelis lotuliukas.gif kažkas labai prieš, su sivinėta prijuoste, kvepianti žvakė ir gurmaniškos kavos.
Brolienei- megztas gražus šalis, broliui- žvėrienos delikatesai lotuliukas.gif dešros (jis labai mėgsta, tai šiemet jam tiek, tiks),seneliams ir tetai- po nertą angeliuką, kad visus metus sveikatos ir kitokio gėrio netrūktų ir arbatos rinkiniai... Žmonės metuose, tai su gražia mintim simboliškai. Vyro sesėm- šepetys plaukams su išdegintu paveikslėliu ir stilizuota pirma vardo raide, kitai- auskarai rankų darbo, dvi poros, vienam broliui- vardinis adidasinis bačiukas lotuliukas.gif iš modelino, raktų pakabukas, kitam- rankų darbo (čia jau mano rūpestis buvo jį padaryt aišku) albumas nuotraukoms- vyrukas užkietėjas žvejys, tai įsimintiniausiems laimikių kadrams.
Ai, savo tėveliams dovanosiu rankų darbo kalendorių-mini albumėlį, galės kasdien grožėtis anūkėliais lotuliukas.gif Ir tiesa dar vienai brolienei- receptukams knygutė, rankų darbo. Žinau kokia jai patiko, tai vat ilgai sukt galvos nereikėjo...
Vyriu užkietėjusiam medžiokliui- žieminė šilta kepurė oranžinė, šiltos pirštinės ir šalikas toks, nežinau kaip vadinasi, kur užsimauna per galvą ir dengia krūtinę ir kaklą.
O vaikams mažiesiems žaislai, knyga, didesnėms panelėms kosmetika mergaitiška ir vonios reikmenys...
Tai tiek smile.gif Atvirukai- rankų darbo...
Ufff... netrumpas sąrašiukas gavosi kaip žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 21 gruodžio 2012 - 23:58
QUOTE(Regila @ 2012 12 21, 10:09)
Kažkuri galvojot mamai kraujospūdžio aparatą. Vakar mačiau, kad Gintarinėje vaistinėje jiems 40proc nuolaida šią savaitę. Aš mamai prieš kelis metus esu pirkusi. Labai buvo patenkinta.

Jau nebeatrenku, ar ten aš buvau, ar kurioj kitoj temoj pasibėdavojau, bet vakar ten ir apsipirkau biggrin.gif Supakavau ir tikiuosi, kad tiks ir patiks rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien supirkau paskutines dovanas, taigi:
Vyrui: A-zet žurnalo metinė prenumerata
Mamai: marcipanų "bulvytės" ir ekologiškas akių tušas
1 broliui: kokteilių knyga
2 broliui: kepurė ir vitaminai sportui
Močiutei: foto rėmelis su daug, daug nuotraukų wub.gif
Uošvei: įdomi arbata dėžutėj, šokoladas su sūdytais migdolais
Vyro sesei: ekologiškų prekių rinkinukas: kelių rūšių vitaminai, lūpų balzamai, aliejai kūnui ir plaukams
Draugėms: kvepiančios Airwick žvakės simboliškai blush2.gif

Linksmų ir šiltų Jums švenčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 12 21, 23:57)
Kiek puikių dovanų  bigsmile.gif

Aš jau irgi baigiau su dovanom, tik dar nesupakavau smile.gif

Pasikartosiu kai kur, bet seniai žinutė buvo, gal nieko tokio. taigi, šiemet beveik viskas rankų darbo. Anytai ir vyro tetai- vyno butelis  lotuliukas.gif kažkas labai prieš, su sivinėta prijuoste, kvepianti žvakė ir gurmaniškos kavos.
Brolienei- megztas gražus šalis, broliui- žvėrienos delikatesai  lotuliukas.gif dešros (jis labai mėgsta, tai šiemet jam tiek, tiks),seneliams ir tetai- po nertą angeliuką, kad visus metus sveikatos ir kitokio gėrio netrūktų ir arbatos rinkiniai... Žmonės metuose, tai su gražia mintim simboliškai. Vyro sesėm- šepetys plaukams su išdegintu paveikslėliu ir stilizuota pirma vardo raide, kitai- auskarai rankų darbo, dvi poros, vienam broliui- vardinis adidasinis bačiukas  lotuliukas.gif  iš modelino, raktų pakabukas, kitam- rankų darbo (čia jau mano rūpestis buvo jį padaryt aišku) albumas nuotraukoms- vyrukas užkietėjas žvejys, tai įsimintiniausiems laimikių kadrams.
Ai, savo tėveliams dovanosiu rankų darbo kalendorių-mini albumėlį, galės kasdien grožėtis anūkėliais  lotuliukas.gif Ir tiesa dar vienai brolienei- receptukams knygutė, rankų darbo. Žinau kokia jai patiko, tai vat ilgai sukt galvos nereikėjo...
Vyriu užkietėjusiam medžiokliui- žieminė šilta kepurė oranžinė, šiltos pirštinės ir šalikas toks, nežinau kaip vadinasi, kur užsimauna per galvą ir dengia krūtinę ir kaklą.
O vaikams mažiesiems žaislai, knyga, didesnėms panelėms kosmetika mergaitiška ir vonios  reikmenys...
Tai tiek smile.gif Atvirukai- rankų darbo...
Ufff... netrumpas sąrašiukas gavosi kaip žiūriu  biggrin.gif

man tik klausimas iskilo-pries kiek pradejai viska ruost? wink.gif
Papildyta:
man net geda pasakyt, bet siais metais man su kaledom nekazka...
net neturiu visiem dovanu.. (iki pat snd ieskojau, bet radau tik sau doh.gif ax.gif )
tai gi draugui - megztukas ir ausines dideles, kuriu jis norejo/reikejo
draugei zvake - Lietuvos kvapas
puseserei - siltas pedkeles su briedziais
mamai remeslis su daug nuotrauku
reikes kazka teciui dar, net nesugalvoju ka unsure.gif ir kitai draugei..

aj, dar pasidovanojom bilietus i Sex guru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 12 22, 23:00)
man tik klausimas iskilo-pries kiek pradejai viska ruost? wink.gif
Papildyta:
man net geda pasakyt, bet siais metais man su kaledom nekazka...
net neturiu visiem dovanu.. (iki pat snd ieskojau, bet radau tik sau doh.gif  ax.gif )

Na, apgalvojau maždaug dovanas šiek tiek ankstėliau šiemet smile.gif
šalį užsakinėjau daugiau nei prieš mėnesį, nes juk kol numegzti reikėjo... O daugiau visos dovanos normaliai, nepasakyčiau, kad labai anksti smile.gif Kitas va vos prieš dvi savaites užsakiau, bet gavau smile.gif O vienas kuriozas su nuotraukų filmuku- mergaitei, kuri būt padariusi, sugedo kompiuteris, tai greituoju būdu man padarė kitas vaikinukas, kuris ir pernai man panašų darė smile.gif
Bet rezultatą peržiūrėjom šmtą kartų su vaikais, labai patiko smile.gif Aš pati tokių nedarau, su fotografija nelabai draugauju, tad man super kaip padarė smile.gif

Pusė dovanų anksčiau užsakiau, ieškojau, kita pusė įprastai, gruodžio mėnesį suorganizuota ax.gif

Nu svarbiausia yra sau dovaną rasti thumbup.gif O aš kaip tik sau nieko nepasidovanojau kažkaip... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 23 gruodžio 2012 - 08:56
na, o cia mano dovaneles artimiesiems, draugams

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurrutte @ 2012 12 21, 19:36)
Musu kaledines dovanos draugams

QUOTE(knopke* @ 2012 12 23, 17:10)
na, o cia mano dovaneles artimiesiems, draugams

O čia tai dovanos thumbup.gif , labai apsidžiaugčiau tokias gavusi wub.gif .
Atsakyti