saunuoles,kurios sumastot kaip graziai pateikti dovanas artimiesiems
pas mus buna viskas paprastai-dovanos po kuciu vakarienes
beje stengiames vieni kitiems duoti uzuominas,ko noretume dovanu ir pan...
Tad dovaneles dazniausiai buna praktiskos,naudojamos,bet pasitaiko ir dekoraciju,o kaip gi be ju
QUOTE(Lyžuka @ 2012 12 17, 11:26)
o aš dar atradau gerą dovaną miniatūrinius alkoholio buteliukus ...
Ne juokais susimąstyčiau, jei tokia gerą dovaną gaučiau...
Na, Lietuvoje ir taip daug (per daug) geriama, tai skatinti gėrimą dovanojant tokias dovanas... hmm, ką aš žinau... Dovana, mano manymu, turi skatinti žmogų tobulėti, suteikti džiaugsmo... Alkoholis tik veda prie degradavimo...
O jei žmogus nutarė nebegerti, atsiakyti blogų įpročių po švenčių... ir gavus tokią dovaną gal nekaip pasijustų... jei net aplinkiniai nuolat verčia ragaut...
Reikia tikėtis, kad tik buteliukus ir dovanosit, be jų turinio
as visai nesupykciau gaudama gero vyno, ir nemanau kad esu degraduojantis zmogus ir kad netobuleju nesureiksminkit taip
Sveikos, labai ieškau sniego burbulo (na tie kur papurčius sniegelis viduje krenta). Gal kartais kur matėt? ir žinoma protinga kaina, nes visuose alandekuose ir pan, toks kuris bent kiek gražesnis 180lt +- kainuoja Būtų gerai jei pasidalintumėt info gal kur kaune matėt
QUOTE(Padauzyte @ 2012 12 19, 11:56)
Sveikos, labai ieškau sniego burbulo (na tie kur papurčius sniegelis viduje krenta). Gal kartais kur matėt? ir žinoma protinga kaina, nes visuose alandekuose ir pan, toks kuris bent kiek gražesnis 180lt +- kainuoja Būtų gerai jei pasidalintumėt info gal kur kaune matėt
maximoj yra su angeliuku ir su elniais
ten kur kalediniai zaisliukai, ir panasiai, bent as tai nusipirkau sau su elniais, 29,99 jei neklystu kainavo, pirkau pries kokias dvi savaites, dar buvo like
QUOTE(Rubike @ 2012 12 19, 21:43)
Gal kas nors užmatėt Vilniuje kalėdinių moteriškų kojinių, tarkim su snaigėmis, elniais, besmegeniais ar pan? Ne tų pakabinamų, o nešiojamų paprastų kojinių, tik su kalėdiniais paveiksliukais. Maximas apibėgau, neradau nei vienoje..
As vakar moteriskas iki keliu kojines su snaigem Skinijos parduotuveje maciau.. bet cia Kaune.. gal ir Vilniaus parduotuveje butu? Ju puslapyje matau ir trumpos su snaigem idetos..
QUOTE(Rubike @ 2012 12 19, 22:43)
Gal kas nors užmatėt Vilniuje kalėdinių moteriškų kojinių, tarkim su snaigėmis, elniais, besmegeniais ar pan? Ne tų pakabinamų, o nešiojamų paprastų kojinių, tik su kalėdiniais paveiksliukais. Maximas apibėgau, neradau nei vienoje..
Pirkau visokių, bet dar rudenį maxėj, kai nuolaidos buvo. Pasiruošiau iš anksto, tskant. Dabar nebuvau ten nosies įkišus. Gal verta pasidairyt...
QUOTE(ataka26 @ 2012 12 19, 11:38)
as visai nesupykciau gaudama gero vyno, ir nemanau kad esu degraduojantis zmogus ir kad netobuleju nesureiksminkit taip
Jei norėsiu, tai ir reikšminsiuosi, o kas Jūs tokia, kad man lieptumet daryti kitaip? Gerkit į sveikatą, bet yra geresnių dovanų nei alkoholis, cigaretės ar pampersai, tik tiek norėjau pasakyti...
aš šiemet žmonėms kurie mėgsta šampaną dovanosiu irgi mažuose buteliukuose, kurie vyną, tiems vyną, jau šimtą kart geriau, nei statulėlė nykštuko , nors gal kam tokios ir patinka, tai neįsižeiskit . ktiems įvairūs šokoladai, sausainukai, tikiuos irgi nenuspręs nuo kalėdų laikytis dietos . čia gi kai pagalvoji prie kiekvienos dovanos galima prikibti, bet ar to reikia .
juk šventėsm, o dovanėle tu stengiesi pradžiuginti kiekvieną
Kas ka nori, tas ta dovanoja - cia tema apie idejas. Kam tinka - pasinaudoja, kam ne- tieisog nekreipia demesio
QUOTE(Rubike @ 2012 12 19, 21:43)
gal tiger parduotuvej butu
QUOTE(Reginiukas @ 2012 12 20, 14:52)
aš šiemet žmonėms kurie mėgsta šampaną dovanosiu irgi mažuose buteliukuose, kurie vyną, tiems vyną, jau šimtą kart geriau, nei statulėlė nykštuko , nors gal kam tokios ir patinka, tai neįsižeiskit . ktiems įvairūs šokoladai, sausainukai, tikiuos irgi nenuspręs nuo kalėdų laikytis dietos . čia gi kai pagalvoji prie kiekvienos dovanos galima prikibti, bet ar to reikia .