Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(sleepy hat @ 2012 12 14, 10:54)
o man tie kuponai patiktų kur kas labiau, nei dovana kurios man visai nereikia  ax.gif  su tais kuponais būna taip: kaip gauni, tai lyg tos laimės ir mažai, bet poto kai nusiperki už jį kažką kas tau tikrai patinka, tai būnu labai dėkinga žmogui kad man padovanojo  smile.gif

o man nepatinka, nes dazniausiai reikia prideti savu pinigu doh.gif dar nei karto neradau, kad kas itipltu i cekio kaina, nebent maximoj apsipirkineju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2012 12 14, 13:21)
o man nepatinka, nes dazniausiai reikia prideti savu pinigu  doh.gif dar nei karto neradau, kad kas itipltu i cekio kaina, nebent maximoj apsipirkineju  lotuliukas.gif

tai čia dovanotojo neatidumas doh.gif aš irgi esu gavusi dorado, regis, 50lt čekį, atrodo kaip ir normali suma, bet ką ten žvakei užteko ir kažkokiam indukui nebepamenu net. pagal parduotuvę ir atitinkama pinigų suma turi būti. jeigu neišgali nupirkti kupono, už kurį būtų galima ką padoraus išsirinkti toje vietoje, tai dovanoki į pigesnę parduotuvę doh.gif

esu gavusi 100 lt kuponą į humanitą, kur knygos tikrai kainuoja karvę, pati sau niekad tokių nepirkčiau, bet gavusi tą kuponą aš ten kaip vaikas šniukštinėjau, žiūrinėjausi, išsirinkau knygą, primokėjau dar truputį, bet kiekvienąkart džiaugiuosi ją į rankas paėmus wub.gif

o jeigu žmogus perka vaikams, kitiems, tai ne dovantojo problema rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Reikia patarimo. Darbe bus kalėdinis vakarėlis. Tema aišku juoda vandens gyvatė. Keisimės dovanėlėmis iki 20 lt. Dovana turi būti susieta su vakarėlio tema. Bet kokių suvenyrų nesinori pirkti. Gal kas turi kokių įdomių minčių?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 12 14, 13:47)
ne viena zinau toki zmogu, kuris ne sau nusiperka ka, o vaikui, zmonai, vyrui ir pan. o pats galu gale lieka be dovanos  rolleyes.gif

Tai čia manau - nemeilė sau, o pasiaukojimas kitiems. Reikia ir save palepinti.
Atsakyti
QUOTE(twins090611 @ 2012 12 14, 15:58)
Sveikos mergaitės. Reikia patarimo. Darbe bus kalėdinis vakarėlis. Tema aišku juoda vandens gyvatė. Keisimės dovanėlėmis iki 20 lt. Dovana turi būti susieta su vakarėlio tema. Bet kokių suvenyrų nesinori pirkti. Gal kas turi kokių įdomių minčių?

* pintinėlė su kokiu lauknešėliu ar pvz, obuoliais ir ją apsivijusi juoda, iš medžiagos pasiūta gyvatė.

* kas nors valgomo sudėta į gyvatės formos maišelį (gyvate galima ir is kaklaraiscio lenkvai padaryti smile.gif )

* guminuku slieko/gyvatės formos maiseliukas smile.gif

* net gali buti koks nors butelis svaigaus gerimo, kur etikete perklijuotum i pvz, "gyvates nuodai" ir t.t.

o prie savo Kalediniu dovanu saraso pridedu:
Varlyte - draugui
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 12 14, 12:47)
ne viena zinau toki zmogu, kuris ne sau nusiperka ka, o vaikui, zmonai, vyrui ir pan. o pats galu gale lieka be dovanos  rolleyes.gif

Aš savotiškai apsidraudžiu - būtinai pasidedu dovaną, - kažką, kas vyrui gal atrodytų per brangu, nebūtina, etc. O kai randi po egle, tai jau priekaištauti neišeina, be to, tarp kitų dovanų pasimeta "galai" - nebežino, ar kuris šeimos "senis" atnešė, ar pati pasilepinau biggrin.gif .
Atsakyti
Na jeigu dovanų kuponas ne toks blogis, tai kas geriau ar konkretus kuponas paslaugai (tarkim masažui), ar geriau kai pinigų suma? Ar čia lygiai taip pat kaip su "pataikysi su dovana, ar ne"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažasis genijus @ 2012 12 14, 20:04)
Na jeigu dovanų kuponas ne toks blogis, tai kas geriau ar konkretus kuponas paslaugai (tarkim masažui), ar geriau kai pinigų suma? Ar čia lygiai taip pat kaip su "pataikysi su dovana, ar ne"?  smile.gif

jeigu žinai, kad ta paslauga žmogui patiks, tai pirmyn, o jeigu aklai, tai geriau į kokią parduotuvę, manau smile.gif
pvz. masažai daugumai tikrai patinka, dauguma šokinėtų gavę, bet yra tokių nesupratingų personų kaip aš, kuriuos masažai nervina blush2.gif kai kuriems žmonėms masažai netinkami dėl sveikatos problemų..
o kokiam čia žmogui renkate? regis, nelabai artimam?
Atsakyti
As manau, kad dovanu kuponas kaip ir pinigai yra visai nebloga dovana. Aisku, gal nesijaucia sukretimo iki sielos gelmiu del tokios dovanos, bet tai simta kartu geriau nei gauti koki niekala (nes ir tam zmogui buvo vargas isrinkti, nors jis galvojo, kad tai sauni dovana, o man gavus nereikalinga daikta irgi dziaugsmo daug neatsiranda). Pvz., mano mociute visada dovanoja pinigus (aisku, sakom, kad nieko nedovanotu, mums dziaugsmas, kad ji yra su mumis), bet ji neturi nei laiko, nei galimybiu tasytis po parduotuves, o, pagal ja, kam daugiau leisti pinigus, jei ne anukams, juk nesedesi ant pinigu. Todel gavus is mociutes pinigu (ir nebutinai is mociutes) as visada juos atsidedu ir nusiperku dovana butent nuo to zmogaus, o po to butinai parodau, ka man padovanojo (kartais pinigeliai pralaukia ir metus, kol randu tai, kas mane tikrai dziugina).
Tik siemet nezinau, ka daryti su uosviais, su pinigais situacija pas juos prasta, bet kazkaip Akropolio cekius jiems istisai dovanojam per gimtadienius (kad patys nusprestu, ar geriau isleist maistui, ar save kuo palepint), tai is kitos puses bijau, kad nepagalvotu, jog tie cekiai tiesiog atmestinai dovanojami, bet jei padovanosi kokia siaip dovana, tai gal sakys, kad geriau cekis butu del praktiskumo, o mes bendraujam labai mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2012 12 14, 23:46)
Tik siemet nezinau, ka daryti su uosviais, su pinigais situacija pas juos prasta, bet kazkaip Akropolio cekius jiems istisai dovanojam per gimtadienius (kad patys nusprestu, ar geriau isleist maistui, ar save kuo palepint), tai is kitos puses bijau, kad nepagalvotu, jog tie cekiai tiesiog atmestinai dovanojami, bet jei padovanosi kokia siaip dovana, tai gal sakys, kad geriau cekis butu del praktiskumo, o mes bendraujam labai mazai g.gif

su šeima ir artimais draugais, jei neturiu minčių ką dovanoti, tai primygtinai pasiūlau pasirašyti dovanų sąrašus bent 10 dalykų, kad galėtume išrinkti ką dovanoti patys ir būtų bent kažkokia staigmena. gal ir su uošviais galėtum tai išbandyti? juk nebe vaikai, supranta, kad ir jiems ir jums geriau bus smile.gif

man galvos skausmas tokie žmonės, kuriuos nori pradžiuginti maža dovanėle, bet jie nėra tokie artimi, kad žinotum apie ką svajoja ir/ar galėtum išleisti nekuklias sumas...
Atsakyti
4u.gif Aš smulkių dovanėlių problemą sprendžiu taip-nuperku kokių gerų prieskonių ar padažų, įdomesnio medaus ir pan.-tai perku, kam paprastai gaila pinigų. Dar gali būti alyvuogės, sūris, kumpis-na, ką žmonės tikrai sunaudos...
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 12 15, 09:49)
4u.gif Aš  smulkių dovanėlių problemą sprendžiu taip-nuperku kokių gerų prieskonių ar padažų, įdomesnio medaus ir pan.-tai perku, kam paprastai gaila pinigų. Dar gali būti alyvuogės, sūris, kumpis-na, ką žmonės tikrai sunaudos...

pritariu as taip pat geresnes arbatos sveriamos , idomesnes kavos smile.gif
Atsakyti