Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

http://gyvenimas.del...s.d?id=60120493
Taigi ką reiškia mylimojo dovanos?
Šlepetės. Gavote dovanų šlepetes? Bėkite nuo jo tolyn, kol dar galite! Jei vyras moteriai dovanoja šlepetes, jis greičiausiai mano, kad ji yra švelni, jų santykiai – patogūs, ir ji jam yra lyg mama, kuri rūpinsis juo visą gyvenimą. Jei nesvajojate turėti didelio vaiko, pamirškite šiuos santykius, kol dar taip neatsitiko.
Jei visgi nenorite jo palikti, bent jau stenkitės pakeisti jūsų santykius ir padaryti juos labiau panašius į vyro ir moters, o ne vaiko ir mamos. Pavyzdžiui, nuspirkite seksualius apatinius ir sušokite jam striptizą. Po tokio aistringo vakaro jis niekada nebedrįs dovanoti jums šlepečių!

Isvada -- dovanok tapkes ir lauk striptizo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukea @ 2012 12 11, 21:19)
Sveikutes  4u.gif

turiu jusu klausimuka. visiems dovanas jau kaip ir turiu, taciau savo vyrui kolkas nieko  verysad.gif
ka jus manot apie tokia dovana kaip didziulis vytinto kumpio gabalas? kadangi jis yra didziulis mesiaedis, gal tiktu?

maniškiui patiktų thumbup.gif aš ir pati neatsisakyčiau tokios dovanos lotuliukas.gif
aš vyrui nupirkau knyga " 1000 vietų kurias privalai pamatyti".. pats paprašė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sleepy hat @ 2012 12 12, 12:30)
gal kas bandėte tą švariklį jau?
ar tikrai jis toks veiksmingas?
nesugalvoju ką draugėms simboliškai būtų galima padovanoti už 10-20 lt?
kąnors naudingo ir mielo
patarkite  4u.gif

aš jau rašiau sąrašų temoje..pasikartosiu..užsakiau ant kaklo pakabinamus medalijonus..tiesiog mielas papuošaliukas..atidaromas..viduje galės įsidėti mylimo žmogaus foto..aš su vaikučių foto mielai nešioju wub.gif bus vienetiniai, manau patiks wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lipnuske @ 2012 12 11, 01:53)
sventes svesim pas MB seimyna...mano tevai sves su mamos sesers seimyna..pirkti kiekvienam atskirai dovanas neturiu nei noro, nei laiko, nei pinigu, nei ideju ax.gif  ka butu galima idomaus, galbut skanaus sugalvoti? 4u.gif

iškepti namelį 4u.gif bendra jauki skani dovanėlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 12 12, 12:30)
gal kas bandėte tą švariklį jau?
ar tikrai jis toks veiksmingas?
nesugalvoju ką draugėms simboliškai būtų galima padovanoti už 10-20 lt?
kąnors naudingo ir mielo
patarkite  4u.gif

Kokio įdomesnio aliejaus - kūnui, plaukams ar maistui pagardinti (pvz. iš čia - www.rudugys.lt)
Atsakyti
Šiemet mano dovanų skrynelė labai piulna visokių dovanėlių. Kartais būna mažiau ar mažesniam kiekiui žmonių, šiemet-plkačiau. Tad dovanėlės tokios: po 20ml gražiose dėžutėse vyr, moteriški tualet vandenys, įvairūs konfeti į vonią (karoliukai, rožytės), šalikas, rankų darbo pirštinės, prožektorius, termosas, elekt pūkų surinktuvas. Prieš pora sav išbandžiau fiskar bulvių skustuką, tai dabar daugeliui dovanų nupirkau juos. Labai smagu skusti..o ir kaina prieinama.
Vienai šeimai, kurioje yra vaikų-rašiau laiškus nuo kažko iš pasakų srities. Vienas laiškas bendras šeimai. Prie jo dovanėlė- į stiklainį sudėta pyrago ingriedijentai. Pridėsiu receptą, ką su tuo reikia padaryti..Visi kartu galės kepti.
Kiekvienam vaikui parašiau nuo to paties pasakų veikėjo po laiškelį, kuriame išvardinta, kas atlikta, padaryta, ką tas pasakų veikėjas sužinojo mokykloje, darželyje..šmaikščiai priminta apie tai kas nepadaroma.Pvz verkia nesuplautos lėkštutės ar kažkas panašaus. Tada kažkoks linkėjimas, pataikytas vaikui asmeniškai..jei nesišypsantis, tai kažkas su tuo. Kitam kažką kito. Na, nemažai dienų teko pasėdėt, kad kažkas gražiai, įsimintinai gautųsi. Tada smulkios dovanėlės..kam puodelis, kam pakabukas, kam vėduoklė..priklausomai koks vaikas ir kas patiktų.Viskas atspausdinta kompu.Asmeniško laiško gale nuotrauka to, kas rašo (šiuos vaikus retkarčiais aplanko ne Kalėdų senelis). Žinoma ir jis lanko, tik ne nuo manęs..
Įsitraukiau į šį žaidimą ir visai patiko..su ugnele kuriu, taisau tuos laiškelius iki galėsiu sakyti, kad viską parašiau-spausdinu. Gal tai vaikiška, bet man žaisminga..net ir suaugusiems galvoju po laiškelį pridėti..jei nesikurs, tai bent po linkėjimą pridėsiu. Laiko dar turiu.
Atsakyti
Manau, kad dovanėles reikia dovanoti tiems, kuriuos gerai pažįsti, artimai bendrauji, todėl gali numanyti, net nenumanyti, o žinoti, ką aš žmogus mėgsta, kas jį labiausiai pradžiugintų. Gal domisi sveiku gyvenimo būdu, knygomis, mėgsta rašyti dienoraštį, valgyti saldumynus ar gerti vyną. Kiekvienas žmogus turi tokių pomėgių, prie kurių galima pritaikyti mielą dovanėlę. Aš šiais metais bandysiu pagaminti naminius saldainius, javainius, ir dar darysiu tokią spanguolių-imbiero tyrelę imunitetui stiprinti. Dar noriu pagaminti atviruką, bet čia dar neaišku, kaip pavyks popieriaus rasti.
Atsakyti
QUOTE(Roadkill @ 2012 12 12, 14:08)
http://gyvenimas.del...s.d?id=60120493

Isvada -- dovanok tapkes  ir lauk striptizo wink.gif

Reiks išmėginti laimę. biggrin.gif
Atsakyti
O ką Jūs galvojate apie dovanų kuponus?
Iš vienos pusės lyg ir gerai, žmogus gali įsigyti ko jam reikia, bet iš kitos, ar tai kartais neparodo, jog dovanojantysis net nesusimąstė, kas būtų malonu?

Pasidalinkite savo pastebėjimais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažasis genijus @ 2012 12 14, 09:19)
Iš vienos pusės lyg ir gerai, žmogus gali įsigyti ko jam reikia, bet iš kitos, ar tai kartais neparodo, jog dovanojantysis net nesusimąstė, kas būtų malonu?

man kuponai kaledu proga nepatinka, kaip ir gryni pinigai, tegu smulkmena-sokoladas rolleyes.gif bet tik ne pinigai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažasis genijus @ 2012 12 14, 09:19)

o man tie kuponai patiktų kur kas labiau, nei dovana kurios man visai nereikia ax.gif su tais kuponais būna taip: kaip gauni, tai lyg tos laimės ir mažai, bet poto kai nusiperki už jį kažką kas tau tikrai patinka, tai būnu labai dėkinga žmogui kad man padovanojo smile.gif aišku, reikia pasistengti padovanot tą kuponą ten, kur žmogus tikrai ras ką mielo nusipirkti. na, knygų skaitytojai tikrai šokinės gavę kuponą į knygyną. moterys, natūralios kosmetikos gerbėjos, manau tikrai džiaugsis kuponu į pz. kvapų namus. o žvejys į žvejo parduotuvę ir t.t.
tik kuponai į maximą ar akropolį man tokie visai be sielos atrodo rolleyes.gif

jeigu reikia rinktis tarp dovanos, kur smarkiai abejojate ar žmogui patiks, ir kupono į ten, kur tikrai patiks, imkite kuponą smile.gif
Atsakyti
Aš šiemet gimtadieniui gavau Akropolio dovanų kuponą, tai galiu pasakyti, jog tikrai gera dovana, nes panaudojau jį toje parduotuvėje, kurioje norėjau ir nusipirkau tai, ko man reikėjo smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 14 gruodžio 2012 - 12:43
Dar nei vieno man dovanoto dovanu cekio neisleidau sau. Visada ji isleidziu vaikui.
Man dovanu cekio dovanoti tikrai negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 14, 13:45)
Dar nei vieno man dovanoto dovanu cekio neisleidau sau. Visada ji isleidziu vaikui.
Man dovanu cekio dovanoti tikrai negalima  doh.gif

ne viena zinau toki zmogu, kuris ne sau nusiperka ka, o vaikui, zmonai, vyrui ir pan. o pats galu gale lieka be dovanos rolleyes.gif
Atsakyti