Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(Pumasha @ 2012 12 11, 12:46)
O aš nežinau ką po eglute brangiajam padėti sad.gif
paskutiniu metu galvoju, kad padėsiu du šimtus litų ir užrašysiu "įrankų dėžei", nes tokios reikia, o nusipirkti neprisiruošia. Daugiau nieko nesugalvoju sad.gif
Jokių meilybių ir kuponų masažui nedovanosiu, turim mažą gyvą kontraceptiką ir neturim jokių auklių, tai nebus kada naudoti  blush2.gif

o kodel pati nenorit nupirkt irankiu dezes g.gif ? jos buna jau pilnai sukomplektuotos smile.gif
Atsakyti
oi ne, pati nepirksiu. Pirma, nereikia sukomplektuotos - reikia tuščios. Įrankiai mėtosi po visus namus, vaikas su varžčiukais žaidžia. Antra, kai atsargiai užklausiau, tai supratau, kad aš neturiu žalio supratimo apie jas.
Kartais tenka pripažinti, kad kažko nesugebi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 12 11, 12:51)
oi ne, pati nepirksiu. Pirma, nereikia sukomplektuotos - reikia tuščios. Įrankiai mėtosi po visus namus, vaikas su varžčiukais žaidžia. Antra, kai atsargiai užklausiau, tai supratau, kad aš neturiu žalio supratimo apie jas.
Kartais tenka pripažinti, kad kažko nesugebi  blush2.gif

nu tada galima nupirkti ( galima tikrai pasikonsultuot su pardavejais, labai jos ten nesiskiria, teciui kazkada pirkom smile.gif), ir pasilikti ceki, jei netiks - pasikeis. man pinigai po egle ir dar artimam zmogui nei sis, nei tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 12 11, 13:00)
nu tada galima nupirkti ( galima tikrai pasikonsultuot su pardavejais, labai jos ten nesiskiria, teciui kazkada pirkom smile.gif), ir pasilikti ceki, jei netiks - pasikeis. man pinigai po egle ir dar artimam zmogui nei sis, nei tas  ax.gif

Tuolabiau, kad greičiausiai net už dovanotus pinigus nenusipirks tos įrankių dėžės irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 12 11, 11:51)
Kartais tenka pripažinti, kad kažko nesugebi  blush2.gif

jūsų atveju pirkčiau ten kur galima pakeist arba grąžinti, jei jau visai netinkama pasitaikytų mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

turiu jusu klausimuka. visiems dovanas jau kaip ir turiu, taciau savo vyrui kolkas nieko verysad.gif
ka jus manot apie tokia dovana kaip didziulis vytinto kumpio gabalas? kadangi jis yra didziulis mesiaedis, gal tiktu?
Atsakyti
o as vyrui galvoju pirkti pokerio lagamina g.gif su draugais susitike galetu palosti,nes vis per kompa losia g.gif

o vytintas kumpis ir maniskiui patiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2012 12 11, 21:33)
o as vyrui galvoju pirkti pokerio lagamina g.gif  su draugais susitike galetu palosti,nes vis per kompa losia g.gif

o vytintas kumpis ir maniskiui patiktu bigsmile.gif

Aš esu pirkusi vyrui skilanduką dovanų, tai žinok labai patiko jam, dar padžiovino jis jį ir paskui skaniai visi suvalgeme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukea @ 2012 12 11, 21:19)
Sveikutes  4u.gif

turiu jusu klausimuka. visiems dovanas jau kaip ir turiu, taciau savo vyrui kolkas nieko  verysad.gif
ka jus manot apie tokia dovana kaip didziulis vytinto kumpio gabalas? kadangi jis yra didziulis mesiaedis, gal tiktu?

Manau, jog gera dovana smile.gif. Mano vyras yra gavęs per gimtadienį didžiulį vytintos dešros su riešutais gabalą thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(renaciukea @ 2012 12 11, 19:19)
Sveikutes  4u.gif

turiu jusu klausimuka. visiems dovanas jau kaip ir turiu, taciau savo vyrui kolkas nieko  verysad.gif

ooo manajam rojus butu smile.gif praitais metais buvo gaves dideli gabala pelesinio surio dziaugesi kaip mazas vaikas biggrin.gif
Atsakyti
gal kas bandėte tą švariklį jau?
ar tikrai jis toks veiksmingas?

nesugalvoju ką draugėms simboliškai būtų galima padovanoti už 10-20 lt?
kąnors naudingo ir mielo
patarkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 12 12, 12:30)
gal kas bandėte tą švariklį jau?
ar tikrai jis toks veiksmingas?
nesugalvoju ką draugėms simboliškai būtų galima padovanoti už 10-20 lt?
kąnors naudingo ir mielo
patarkite  4u.gif

Pernai dovanojau šiltukus kai kam, kam nereikėjo brangių dovanų. Pasidovanojau ir sau, dukrai, vyrui. Bent jau man tai kartais praverčia.
http://siltukai.lt/
O šiaip tai tokia simbolinė, šilta (tiesiogine to žodžio prasme) dovana. Dar numezgiau kiekvienam įdėklą.
Atsakyti