Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(Lyžuka @ 2012 12 10, 17:33)
O aš šiemet nutariau daryti saldžias dovanas, tai kiekvienam gaminsiu šokolado naminio: ), receptas jau išbandytas ir kepsiu dar meduoliukų smile.gif, nors kai kas gaus tai jau pakartotinai, bet vistiek manau, kad tai žymiai geriau, negu kokia neaiški "durnastoikė" smile.gif, gražiai supakuosiu ir va dovanėlė  4u.gif

Prašom receptuką šokolado ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(chorisste @ 2012 12 10, 17:34)
Paskaiciau, kad daug jusu dovanoja Beatos karsta sokolada, o kur jo gau Vilniujet? (isskyrus internetine parduotuve). Kazkas sake lyg knygyne pirko, man reik tiksliau, nes vaikas jau tris savaites serga, niekur neiseinu, tai teks dovanu ieskot paskutinem dienom.

http://www.pegasas.l... sokoladas.html

Žemiau rašo kuriame knygyne yra.
Galima ir pasiskambinti į kokį artimiausią ir paklausti, ar turi.
Atsakyti
Va receptas smile.gif
http://skanusgyvenim...ch?q=Ŕokoladas
pernai per velai užmačiau jį, tai gaminau prieš Velykas, labai skanu buvo ir gražu, tik pjaustant kažiek trupėjo, gal peilis nebuvo gerai įkaitintas
Atsakyti

QUOTE(kaubojey @ 2012 12 10, 13:34)

Papildyta:

Tiramisu

Reikės:
Mažo indelio Mascarponės sūrio
250 ml 35% plakamosios grietinėlės
Damų pirštelių
Stiprios kavos
Brendžio
Cukraus pudros
Citrinos rūgštelės ir kakavos

Gaminimas
1. Atvėsintą grietinėlę išplakti su cukraus pudra ir citrinos rūgštele.
2. Į grietinėlę įmaišyti mascarponės sūrį.
3. Brendį sumaišyti su stipria kava.
4. Damų pirštelius truputį pamirkyti brendyje su kava, dėti į stiklinį indą, tuomet ant viršaus krėsti grietinėlės ir mascarponės masę, tada vėl damų piršteliai ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti kremo. Viršų apibarstyti kakava ir padėti nakčiai į šaldytuvą.

Taip darau aš.

o kiek iš šios normos išeina saldžių dovanėlių?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2012 12 10, 14:33)
O aš šiemet nutariau daryti saldžias dovanas, tai kiekvienam gaminsiu šokolado naminio: ), receptas jau išbandytas ir kepsiu dar meduoliukų smile.gif, nors kai kas gaus tai jau pakartotinai, bet vistiek manau, kad tai žymiai geriau, negu kokia neaiški "durnastoikė" smile.gif, gražiai supakuosiu ir va dovanėlė  4u.gif

Prašom paaiškinti, kas tas yra "durnastoikė" biggrin.gif Nu rimtai, neteko dar tokio išsireiškimo girdėti biggrin.gif

Beatos šokolado ir Panevėžy, Babilono Pegase mačiau buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žannce @ 2012 12 10, 18:02)
Tikrai daug kur panasiu tapkiu yra, tik reikia gerai paieskoti 4u.gif

http://www.deichmann...ne-slepetes.cat  Va deichmanne kazkas panasaus yra

Na ne, iš šitų nei vienos nepatiko, jau geriau temos autoriaus pvz. Tik spalvą reikėtų tinkamą parinkt, pvz., gal mergina nemėgsta rožinės (nors rožinės spalvos šlepetėse ne per daug). Šiaip man pati idėja padovanoti kažką, kas "šildytų, kai manęs šalia nėra" atrodo visai miela.

Dar galima paieškoti "meilės pirštinių", skirtų nešioti dviems, susikabinus už rankų. Na, bet tai daugiau įspūdžio dovana, nemanau, kad būtų labai praktiška.
Atsakyti
sventes svesim pas MB seimyna...mano tevai sves su mamos sesers seimyna..pirkti kiekvienam atskirai dovanas neturiu nei noro, nei laiko, nei pinigu, nei ideju ax.gif ka butu galima idomaus, galbut skanaus sugalvoti? 4u.gif
Atsakyti
Mes eilę metų dovanojam šeimom bendrus arbatų, kavų, prieskonių rinkinius gražiai supakuotus. Vaikams tik atskirai. Yra specializuotų parduotuvių kur galima rasti retesnių įdomiau įpakuotų. Praeitais metais radau prieskonius "lieknėjimui" rolleyes.gif Prieskoniai kaip priekoniai, aštresnis mišinys, bet žmogui kuris neįsižeistų buvo nebloga dovana smile.gif
Man tai geriausia dovana ir neįpareigojanti ir visada sunaudojama smile.gif Ir galvos nereikia labai sukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2012 12 11, 08:43)
Mes eilę metų dovanojam šeimom bendrus arbatų, kavų, prieskonių rinkinius gražiai supakuotus. Vaikams tik atskirai. Yra specializuotų parduotuvių kur galima rasti retesnių įdomiau įpakuotų. Praeitais metais radau prieskonius "lieknėjimui" rolleyes.gif Prieskoniai kaip priekoniai, aštresnis mišinys, bet žmogui kuris neįsižeistų buvo nebloga dovana smile.gif
Man tai geriausia dovana ir neįpareigojanti ir visada sunaudojama smile.gif Ir galvos nereikia labai sukti smile.gif

Mano irgi simet dauguma dovanu bus valgomos. Kepu keldinius namelius, graziai supakuosiu. Tai idealus variantas kai zmones visko turi. O ir pinigu nereikia ismesti daiktams, kurie siaip ar taip nebus panaudoti. Daiktines dovanas pirkau tik vaikams, vyrui ir savo seimai, nes zinojau ko kas nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2012 12 10, 23:49)

Dar galima paieškoti "meilės pirštinių", skirtų nešioti dviems, susikabinus už rankų. Na, bet tai daugiau įspūdžio dovana, nemanau, kad būtų labai praktiška.

Mezgė man praeitais metais - tai Vyrui patiko mintis, bet praktiškai - schmoll.gif Vienąkart buvom užsidėję biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2012 12 10, 23:02)
o kiek iš šios normos išeina saldžių dovanėlių?

Na išeina stiklinis salotoms skirtas dubuo 2 litrų.
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 12 10, 23:46)
Prašom paaiškinti, kas tas yra "durnastoikė" biggrin.gif Nu rimtai, neteko dar tokio išsireiškimo girdėti  biggrin.gif

Beatos šokolado ir Panevėžy, Babilono Pegase mačiau buvo  4u.gif

"Durnastoikė" čia pavartojau plačiaja prasme, tai iš tikro yra toks daiktas, kurį perki kelionėse, eksursijose, tuo momentu atrodo labai reikalingas, gražus, "pigus" ir visoks kitoks teigiamas, o parsivežus dūli kur nors kampe nes nepritampa niekur, čia kaip pavyzdį galiu nurodyti, kam teko Tunise būti, kur nusiperki avikailį, kuriuos ten sugeba įsiūlyti ir poto nežinai kur jį naudoti, arba kokį bugnelį prie kaljano, kur negana, kad tas kaljanas kuo toliau tuo reciau traukiamas tongue.gif, tai apie to būgnelio naudojimą patyliu lotuliukas.gif Na komentaras nelabai į temą, bet jei klausiama tai va koks atsakymas smile.gif
Atsakyti
O aš nežinau ką po eglute brangiajam padėti sad.gif
paskutiniu metu galvoju, kad padėsiu du šimtus litų ir užrašysiu "įrankų dėžei", nes tokios reikia, o nusipirkti neprisiruošia. Daugiau nieko nesugalvoju sad.gif
Jokių meilybių ir kuponų masažui nedovanosiu, turim mažą gyvą kontraceptiką ir neturim jokių auklių, tai nebus kada naudoti blush2.gif
Atsakyti