Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(kaubojey @ 2012 12 10, 11:06)
Gal visai nieko TIRAMISU DOVANOS  rolleyes.gif

ideja super smile.gif tik ... ji reikia gaminti diena pries dovanojant g.gif ? kaip greitai jis genda?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 12 10, 12:36)
ideja super smile.gif tik ... ji reikia gaminti diena pries dovanojant  g.gif ? kaip greitai jis genda?

o kaip jį gaminti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`nata @ 2012 12 10, 13:41)
o  kaip jį gaminti ? 4u.gif

tiramisu receptu pilnas google mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 12 10, 13:31)
o čia ir tiramisu pyragas?

Aha.
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 12 10, 13:36)
ideja super smile.gif tik ... ji reikia gaminti diena pries dovanojant  g.gif ? kaip greitai jis genda?

Būtinai dieną ar net dvi dienas prieš, nes pastovėjęs šaldytuve jis darosi skanesnis smile.gif.
Apie gedimą nežinau, nes labai greitai susivalgo lotuliukas.gif , bet manau, kad kokias keturias dienas galima doroti. Žiūrint dar ar darysi su žaliais kiaušiniais. Aišku, tikras tiramisu turi būti su kiaušiniais, bet aš vietoj jų naudoju MŪ plakamąją grietinėlę ir taip pat labai skaniai gaunasi smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(`nata @ 2012 12 10, 13:41)
o  kaip jį gaminti ? 4u.gif

Tiramisu

Reikės:
Mažo indelio Mascarponės sūrio
250 ml 35% plakamosios grietinėlės
Damų pirštelių
Stiprios kavos
Brendžio
Cukraus pudros
Citrinos rūgštelės ir kakavos

Gaminimas
1. Atvėsintą grietinėlę išplakti su cukraus pudra ir citrinos rūgštele.
2. Į grietinėlę įmaišyti mascarponės sūrį.
3. Brendį sumaišyti su stipria kava.
4. Damų pirštelius truputį pamirkyti brendyje su kava, dėti į stiklinį indą, tuomet ant viršaus krėsti grietinėlės ir mascarponės masę, tada vėl damų piršteliai ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti kremo. Viršų apibarstyti kakava ir padėti nakčiai į šaldytuvą.

Taip darau aš.

Papildyta:

Dar mastau apie naminių triufelių ir Bounty saldainių gamybą.

Receptai:
Šokoladiniai triufeliai
Baltojo šokolado triufeliai
Naminis Bounty

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 10 gruodžio 2012 - 13:36
Labas,

Variantas toks, neužkalnų visai kalėdos ir per kalėdas mūsų draugystės metinės, man 21m jei 20m, studijuoja.
Nesiskundžiu išradingumu, bet kokią kalėdinę dovaną padovanojus niekaip nesugalvoju.
Esu dovanojęs auskarus, žiedą, pakabuką, romantišką vakarienę restorane, pajodinėjimą abiem su žirgais, elementarių gėlių ir t.t.
Daug nesiplėsiu, bet visos dovanos buvo ne paprastai dovanojamos o išradingai, pvz 50 balionų ir 2 iš jų auskratai paslėpti, tai teko pavargti kol sužinojo kas juose.
Naršydamas internete beveik nedarau normalių įdėjų, daug vaikų nesamonių kalbančių, čia permečiau greit akį ir nemažai normalių postų užmačiau o labai gerai, kad daug merginų/moterų čia lankosi.

Na 25d praleisim su savo šeimomis o 26d-28d išvažiuojam trumpų atostogų į palangą, rezervuotas romantiškas butas, per tą laiką kėtinų ją nusivešti į romantišką šokolado fondių degustaciją, galvoju dar apie kokį spą/masažo centrą, pažiūrėti kino teatre romantinį filmą ir žinoma planai čia keistis gali, gal ką įspūdingesnio sugalvosiu.

Tačiau kalėdom po egle reikia kažką padėti, o čia problema kaip niekada nesugalvoju nieko, ką tokio šilto ir mielo padovanoti, kad būtų naudingą ir galėtu prisiminti o ne tik į lentyną padėti (žinoma ne tik kalėdos o dar mūsų metinės). Vakar kilo mintis nupirkti magišką juodą arbatos puodelį, kurį pripylus karšto vandens (arbatos) pasirodys mūsų nuotrauką, bet dar abejoju.

PRAŠAU PATARIMO. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(viva_forever @ 2012 12 06, 14:21)
Na, o kai jau pagalvos, kad cia visa dovana, tuomet iteiksiu skrydi parasparniu, jis jau seniai apie tai svajoja smile.gif

čia kiek ne į temą, netyčia perskaičiau - atsargiai su tais skrydžiais parasparniu, kažkokios šaraškino kontoros juos siūlo, aš kiek kuponų esu gavusi - nė vienu nebuvo įmanoma pasinaudoti doh.gif Gerai, kad kai kurie jų buvo pirkti per 'gera dovana. lt ', tai pakeitė į kitą pramogą. O vieną tebeturiu galiojantį, tiesiai iš paslaugos tiekėjo - nu ir pš..... - tikrini tikrini jų tą puslapį o ten randi 'artimiausiu metu skrydžių nenumatoma'... Ir taip visą vasarą, visą rudenį (žiemą tai jau ir šiaip aišku kad nebus), o pavasarį jau baigs ir kuponas galioti. Vienu žodžiu , jei nori kam pakišti kiaulę - padovanok skrydį parasparniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asku: 10 gruodžio 2012 - 14:44
Viskas tiesiog fantastiška, mano galva, pramogos suorganizuotos tikrai šauniai. Turi ir fantazijos ir organizuotumo.
Asmeniškai man tie puodeliai nepatinka, bet esminė dovanos idėja "aš ir tu - mes kartu" yra puiki.
Man labiau patiktų pakabukas medalionas, kurį atidarius rasčiau abiejų nuotrauką, ar tiesiog įrėminta nuotraukėlė. Galima ir šokoladines figurėles, o vietoj veidukų nuotraukas uždėti (bet bus suvalgyta gi). Manau tokia proga tiktų ir stiklinis burbuliukas eglutės žaisliukas su nuotrauka viduje.

Jeigu jau labai reikia tos nuotraukos. Aš su brangiuoju jau n metų kartu, ir vienas kitam nuotraukų kažkaip nedovanojam, pasižiūrim viens į kitą gyvai tongue.gif

user posted image
man tokie puodeliai (i love u) labiau patiktu smile.gif
Atsakyti
Viska suplanavai tikrai puikiai. Na jei nori dar kazko ,,apciuopiamo" tai gali buti pvz ir siltos tapkutes, ar chalatas, ar koks pledas, kad merginai butu silta saltais ziemos vakarais, kai taves nebus salia ir negalesi jos susildyti. beto manau kad merginos dauguma megsta papuosalus, o ju nebuna per daug, tad nesvarbu kad jau esi dovanojes 4u.gif 4u.gif sekmes renkant dovanele
Atsakyti
QUOTE(Žannce @ 2012 12 10, 16:06)
Viska suplanavai tikrai puikiai. Na jei nori dar kazko ,,apciuopiamo" tai gali buti pvz ir siltos tapkutes, ar chalatas, ar koks pledas, kad merginai butu silta saltais ziemos vakarais, kai taves nebus salia ir negalesi jos susildyti. beto manau kad merginos dauguma megsta papuosalus, o ju nebuna per daug, tad nesvarbu kad jau esi dovanojes 4u.gif  4u.gif  sekmes renkant dovanele

Masčiau ir aš apie tapkes, bet nerandu tokių kokių norėčiau. tongue.gif
Galvojau apie tokias http://www.kojinytes...slepetes-9.html
Papildyta:
QUOTE(Pumasha @ 2012 12 10, 14:06)
Viskas tiesiog fantastiška, mano galva, pramogos suorganizuotos tikrai šauniai. Turi ir fantazijos ir organizuotumo.
Asmeniškai man tie puodeliai nepatinka, bet esminė dovanos idėja "aš ir tu - mes kartu" yra puiki.
Man labiau patiktų pakabukas medalionas, kurį atidarius rasčiau abiejų nuotrauką, ar tiesiog įrėminta nuotraukėlė. Galima ir šokoladines figurėles, o vietoj veidukų nuotraukas uždėti (bet bus suvalgyta gi). Manau tokia proga tiktų ir stiklinis burbuliukas eglutės žaisliukas su nuotrauka viduje.

Jeigu jau labai reikia tos nuotraukos. Aš su brangiuoju jau n metų kartu, ir vienas kitam nuotraukų kažkaip nedovanojam, pasižiūrim viens į kitą gyvai  tongue.gif

Nebūtinai kad nuotrauka būtų, bet norisi kažką išskirtinio ir nekasdieniško, šilto bei mielo, visgi sukaktuvės, ne vien kalėdos. smile.gif
Atsakyti
O aš šiemet nutariau daryti saldžias dovanas, tai kiekvienam gaminsiu šokolado naminio: ), receptas jau išbandytas ir kepsiu dar meduoliukų smile.gif, nors kai kas gaus tai jau pakartotinai, bet vistiek manau, kad tai žymiai geriau, negu kokia neaiški "durnastoikė" smile.gif, gražiai supakuosiu ir va dovanėlė 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciau, kad daug jusu dovanoja Beatos karsta sokolada, o kur jo gau Vilniujet? (isskyrus internetine parduotuve). Kazkas sake lyg knygyne pirko, man reik tiksliau, nes vaikas jau tris savaites serga, niekur neiseinu, tai teks dovanu ieskot paskutinem dienom.

Atsakyti
QUOTE(SmikiZ @ 2012 12 10, 17:20)
Masčiau ir aš apie tapkes, bet nerandu tokių kokių norėčiau. tongue.gif

Tikrai daug kur panasiu tapkiu yra, tik reikia gerai paieskoti 4u.gif

http://www.deichmann...ne-slepetes.cat Va deichmanne kazkas panasaus yra
Atsakyti