Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

Labas, mergaites!

Aš šiais metais darysiu staigmena draugui - padovanosiu maza dovanele, o po to didesne:D Tai va maza dovanele bus švariklis - tokia mase, kuri labai gerai isvalo klaviatura, groteles, cia su mintim, kad reciau valgytu prie PC biggrin.gif ir dar pridesiu toki lipnu kilimeli Nano-Pad, kad automobilio salone neskraidytu daiktai. Na, o kai jau pagalvos, kad cia visa dovana, tuomet iteiksiu skrydi parasparniu, jis jau seniai apie tai svajoja smile.gif
Sesei padovanosiu knygute apie dekoratyviniu baseineliu isirengima, nes kita vasara planuoja pas save sodyboj toki grozi pasidaryti. Tik nesugalvoju dar, ka reikes tevams padovanoti - galvoje sukasi mintys apie ivairias arbatas, nes jie megsta saltais ziemos vakarais gerti skania arbata su sausainukais. Gal dar pridesiu imbiero ir citrinos - kad nesirgtu smile.gif) Tiesiog noris kazko paprasto, bet rupestingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viva_forever @ 2012 12 06, 12:21)
Labas, mergaites!

Aš šiais metais darysiu staigmena draugui - padovanosiu maza dovanele, o po to didesne:D Tai va maza dovanele bus švariklis - tokia mase, kuri labai gerai isvalo klaviatura, groteles, cia su mintim, kad reciau valgytu prie PC biggrin.gif ir dar pridesiu toki lipnu kilimeli Nano-Pad, kad automobilio salone neskraidytu daiktai. Na, o kai jau pagalvos, kad cia visa dovana, tuomet iteiksiu skrydi parasparniu, jis jau seniai apie tai svajoja smile.gif
Sesei padovanosiu knygute apie dekoratyviniu baseineliu isirengima, nes kita vasara planuoja pas save sodyboj toki grozi pasidaryti. Tik nesugalvoju dar, ka reikes tevams padovanoti - galvoje sukasi mintys apie ivairias arbatas, nes jie megsta saltais ziemos vakarais gerti skania arbata su sausainukais. Gal dar pridesiu imbiero ir citrinos - kad nesirgtu smile.gif) Tiesiog noris kazko paprasto, bet rupestingo smile.gif

is kur to svariklio gauti valyt klaviatura? man labai reiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viva_forever @ 2012 12 06, 11:21)
Labas, mergaites!

Aš šiais metais darysiu staigmena draugui - padovanosiu maza dovanele, o po to didesne:D Sesei padovanosiu knygute apie dekoratyviniu baseineliu isirengima, nes kita vasara planuoja pas save sodyboj toki grozi pasidaryti. Tik nesugalvoju dar, ka reikes tevams padovanoti - galvoje sukasi mintys apie ivairias arbatas, nes jie megsta saltais ziemos vakarais gerti skania arbata su sausainukais. Gal dar pridesiu imbiero ir citrinos - kad nesirgtu smile.gif) Tiesiog noris kazko paprasto, bet rupestingo smile.gif

bigsmile.gif O kokios puikios dovanos

QUOTE(ataka26 @ 2012 12 06, 11:23)
is kur to svariklio gauti valyt klaviatura? man labai reiktu  bigsmile.gif

Man irgi įdomu koks tai ypatingas gal tas švariklis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 12 06, 11:23)
is kur to svariklio gauti valyt klaviatura? man labai reiktu  bigsmile.gif

Man atrodo apie toki kalba http://luksshop.lt/p...?id_product=235 , super dalykas.

Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 15:22)
o mamai, teciui, sesei ,broliui ir MB radau kalendoriaus lapelius originalius ju gimimo dienu, reminsiu ir dovanosiu  ax.gif

O kur ieškoti tų lapelių? labai gera idėja drinks_cheers.gif bet kur man rasti pvz 1956 metų lapelį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 15, 10:17)
vakar vakare pazystama pasiule man toki idomu dalyka smile.gif aisku tai mazos talpos, bet atrodo idomiai tai Toreso brendis, kvepalu flakone, tai yra purskiamas brendis  biggrin.gif  esu kazkada maciusi pardavime, bet dabar dinge is prekybos smile.gif tai sakiau visiems vyrams prie dovanos pridesiu smile.gif biggrin.gif

sveika 4u.gif man tai butu fantastiskas dalykas vyrui ir broliui bigsmile.gif
kazin kur jo butu galima gauti? taip noreciau padovanoti 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad sesei bus auskarai.
Mamai arbatos puodelių rinkinukas kasdienai, nes jau reikėtų keisti turimus g.gif.
Tėčiu gal žibintuvėlis dedamas ant galvos.
Daugiau nežinau kam kas smile.gif.
Galvojau ką nors pati kepti ir pakuoti į traškantį popierių, dar nežinau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2012 12 07, 21:46)
Sarasas toks:
Mamukas - 3dienos druskininkuose SPA
Drauge4 pledas minkstas,siltas smile.gif

Sakykit i koki Spa pirkot ceki ir kur radot graziu pledu? Pledu senai dairausi, bet nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(promenada @ 2012 12 07, 16:08)
O kur ieškoti tų lapelių? labai gera idėja  drinks_cheers.gif bet kur man rasti pvz 1956 metų lapelį?  unsure.gif

tokia data gali turet psl. tadiengimei.lt smile.gif
Atsakyti
baigiu užpildyti Kalėdų senelio dovanų maišą thumbup.gif Na gerai, gal dar nelabai baigiu, bet įpusėjau tikrai lotuliukas.gif

taigi- mezgtas šalis, dėžutė vizitinėms kortelėms padariau, kalendorių kitiems metams dekoruotą turiu, seneliams kalendorių- mini nuotraukų albumą padariau... auskarus užsakysiu iš mamos, raktų pakabuką vardinį užsakiau (iš modelino bus padarytas), šepetį su išdegintu piešinėliu ir stilizuota pirma vardo raide užsakiau... ziurstukai ant butelio yra... angeliukai nerti bus. Vaikam dovanos yra...

Dar sugalvojau padaryt nuotraukoms albumą aistringam žvejui... dar liko receptinukas padaryt... lotuliukas.gif
Būtų gerai dar spėti keletą atvirukų pasidaryti lotuliukas.gif Ir būtų gerai jei dar kokią savaitėlę iki švenčių papildomai užsiprašyt, tada spėčiau viską biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 10 gruodžio 2012 - 09:26
Gal visai nieko TIRAMISU DOVANOS rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2012 12 10, 12:06)
Gal visai nieko TIRAMISU DOVANOS  rolleyes.gif
user posted image

o čia ir tiramisu pyragas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w_ilt_e: 10 gruodžio 2012 - 12:31