Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(sidrulka @ 2012 12 02, 23:01)
sveiki- įmanoma misija biggrin.gif

tik čia bokalas, ne butelis blush2.gif

http://www.dovanusal...as-moters-kunas

aš šnd prisirankiojau keletą dovanėlių iš šio tinklapio tokiems žmonėms, kuriems sunkiausia sugalvoti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na tai va, kad tik pusiau ta misija įmanoma biggrin.gif Bokalą mačiau, ale noriu butelio doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat su klausimėliu blush2.gif blush2.gif gal žinote, kur parduoda tas tokias šildomąsias pūsles, kur po kojom tėvai mum vaikystėje dėdavo? Ar aplamai jos dar parsiduoda? O gal kokių "šustrų" apmegztų, ar dar kokių yra? Labai norėčiau tėveliui padovanot.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2012 12 03, 11:43)
Sveikos, aš taip pat su klausimėliu  blush2.gif  blush2.gif gal žinote, kur parduoda tas tokias šildomąsias pūsles, kur po kojom tėvai mum vaikystėje dėdavo? Ar aplamai jos dar parsiduoda? O gal kokių "šustrų" apmegztų, ar dar kokių yra? Labai norėčiau tėveliui padovanot..  rolleyes.gif

Jus apie tokia kalbat http://www.vaikiskos...ldykle-languota ?
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2012 12 03, 09:43)
Sveikos, aš taip pat su klausimėliu  blush2.gif  blush2.gif gal žinote, kur parduoda tas tokias šildomąsias pūsles, kur po kojom tėvai mum vaikystėje dėdavo? Ar aplamai jos dar parsiduoda? O gal kokių "šustrų" apmegztų, ar dar kokių yra? Labai norėčiau tėveliui padovanot..  rolleyes.gif

Maciau Eurovaistineje smile.gif tos kurios buvo uzkliuvusios uz akiu vaikiskos buvo smile.gif
Atsakyti
Taaaip, ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Galvoju sesei, kelionių maniakei padovanoti štai tokį kalendorių http://www.uncommong...uct/scratch-map , bet kaina internete šiek tiek didoka (pridėjus atsiuntimą ir tt), todėl gal kas nors matė ką nors panašaus Lietuvoje, ypač Vilniuje?smile.gif arba gal darėte ką nors panašaus kokioje nors firmoje, ar įmanoma uždėti tą metaliuką, kurį galima nutrinti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2012 12 02, 23:43)

http://www.nojusta.l...iuku_pagalvele/
dabar tos "pūslės" patobulėjo - siūlyčiau geriau vyšnių kauliukų pagalvėlę - ji malonesnė (bent jau man), sušyla įkišus į mikrobangę, o jei reikia - galima įkišti į kamerą šaldymo - tada šaldys.
Beje į sušilusią galima užlašinti porą lašų eterinių aliejų - tai ir inhaliatoriumi pabus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 12 03, 09:23)
esu maciusi suvenyru parduotuvese smile.gif (akropoli)

aš buvau Akropoly Vilniuje visai neseniai, bet neradau blush2.gif bet dėkui už pagalbą, bandysiu dar ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 12 03, 08:30)
Labas rytas  4u.gif

o gal žinote kur galėčiau rasti šaškes - stikliukus?  rolleyes.gif mačiau internete yra, bet gal yra kokioj parduotuvėj pirkti?  blush2.gif

Jeigu busite salia - uzbekit i Jysk.. jeigu nieko nemaisau, tai tikrai tenai maciau... buvo padeta, kur mediniai traukinukai, domino - stalo zaidimai.. nesu visiskai tikra, bet atrodo tenai maciau g.gif

Nors ju internetiniam puslapyje tik stiklinius sachmatus randu - gal maisau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sticho: 03 gruodžio 2012 - 12:23
QUOTE(Viotinola @ 2012 11 17, 20:56)
Merginos, ar pas mus yra kur pirkti saldainiu lazdeles balta/raudona J raides formos ir kokia mazdaug ju kaina?

Mačiau Tiger parduotuvėj Kaune, 5 tos lazdelės kainuoja 5 Lt.
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 12 03, 13:15)
aš buvau Akropoly Vilniuje visai neseniai, bet neradau  blush2.gif bet dėkui už pagalbą, bandysiu dar ieškoti  4u.gif

Aš tokio tipo gėrimų žaidimų esu mačius parduotuvėj Panoramoj, kur visokas fintikliuškas pardavinėja. Tik kad pavadinimas užkrito doh.gif Ta parduotuvė ir oze yra. Jei prisiminsiu, parašysiu smile.gif

Nesuprantu, ar man su atmintim blogai, o gal nebėr tos parduotuvės... Nes bandžiau sąrašus parduotuvių peržiūrėt, niekas nekabina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simuute: 03 gruodžio 2012 - 14:57
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 11, 15:38)
Sveikos, Kalėdų belaukiančios 4u.gif

Turiu klausimą apie čia jau buvusią vieną idėją. Niekaip nesugebu jos surasti, tai gal kas prisiminsit. Viena iš jūsų žadėjo savo vaikinui (o gal vyrui?) dovanoti rankšluostį su išsiuvinėtu nuotaikingu užrašu. Aš ieškau, kur galima tokius rankšluosčius užsakyti. Gal kuri prisimenat ir pagelbėsit? Arba gal atsiras pati idėjos autorė? 4u.gif

Senukuose berods būna tokių rankšliuoščių..
Papildyta:
Sveikos,

gal kas esate dariusios dovanėles pačios? Na, kad būtų mielos, įmanomai padaromos ir nelabai brangios (neapmegsiu visos giminės šalikais:)))) Keletą idėjų turiu, širdis linksta prie rankų darbo ir norisi padovanoti kažką originalaus g.gif
Atsakyti