Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(padraika22 @ 2012 11 27, 15:56)

berniukui is algojimas.lt lego duplo. dar kazkas skanaus. gal dar knygute ar masinyte

Užkrėtėt ir mane gerumu, pasirinkau ir aš dvi mergaites iš vaikų sąrašiuko, dovanosiu lavinamuosius žaislus ir dar šį bei tą smile.gif
Atsakyti
Norejau mamyciu patarimo ka padovanoti sesers dukrytei - musu kriksto dukrai. Jai 4 metukai, bet labai aktyvi ir vietoj nenustygstanti ax.gif Galvojau apie daugelio minimus lego rinkinukus, taciau nemanau, kad jai kantrybes tam uzteks ramiai nusedeti - tikras vijurkas doh.gif Gal ka patartumet? Savu paciai neturinciai sunkoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 01, 22:48)
Norejau mamyciu patarimo ka padovanoti sesers dukrytei - musu kriksto dukrai. Jai 4 metukai, bet labai aktyvi ir vietoj nenustygstanti  ax.gif  Galvojau apie daugelio minimus lego rinkinukus, taciau nemanau, kad jai kantrybes tam uzteks ramiai nusedeti - tikras vijurkas  doh.gif  Gal ka patartumet? Savu paciai neturinciai sunkoka  blush2.gif

man atrodo geriausia paklaust vaiko mamos, kas jai dabar "ant bangos" ir įdomiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 12 01, 23:50)
man atrodo geriausia paklaust vaiko mamos, kas jai dabar "ant bangos" ir įdomiausia  smile.gif

Buten tai ir sunkiausia dalis - kiek bunam kartu mes su MB labai daug su ja usziimam , daugiausia domisi piesimu, ir tai ne kai ji piesia, o MB jai biggrin.gif Visa kita pavarto, pasizaidzia ir nebeidomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 01, 23:01)
Buten tai ir sunkiausia dalis - kiek bunam kartu mes su MB labai daug su ja usziimam , daugiausia domisi piesimu, ir tai ne kai ji piesia, o MB jai  biggrin.gif  Visa kita pavarto, pasizaidzia ir nebeidomu  blush2.gif

tai gali, jei neturi, piešimo lentą/lentelę pvz ar dar kažką su piešimu susijusio įdomesnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 01, 23:01)
Buten tai ir sunkiausia dalis - kiek bunam kartu mes su MB labai daug su ja usziimam , daugiausia domisi piesimu, ir tai ne kai ji piesia, o MB jai  biggrin.gif  Visa kita pavarto, pasizaidzia ir nebeidomu  blush2.gif

Kai manes pazistami paklausia ka padovanoti mano vaikams - visada pasisakau uz gerus piestukus, kreideles, spalvinimo knygeles, o jeigu jos dar ir su lipdukais - is vis super!.. plastelinas eina (o kaina irgi turi..).. sios visos kanceliarines manau kiekvienoje seimoje einamos yra.. va dar atrade super knygele - kuria jau pora menesiu kaip vis spalvinam..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sticho: 02 gruodžio 2012 - 19:28
Mes ir draugu vaikams pripirkom spalvinimo knygeliu su libdukais biggrin.gif panom dar kaspinu ir segtuku i plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 01, 22:48)
Norejau mamyciu patarimo ka padovanoti sesers dukrytei - musu kriksto dukrai. Jai 4 metukai, bet labai aktyvi ir vietoj nenustygstanti  ax.gif  Galvojau apie daugelio minimus lego rinkinukus, taciau nemanau, kad jai kantrybes tam uzteks ramiai nusedeti - tikras vijurkas  doh.gif  Gal ka patartumet? Savu paciai neturinciai sunkoka  blush2.gif

Mano vaikai irgi visada budavo kaip vijurkai nenustygstrantys, bet Lego mylejo ir myli labai. Dar playmobil labai einami pas mus g.gif O seip tai reiketu tikrai pasidometi, kuo zaidzia mergaite ax.gif
Atsakyti
gal žinote, kur būna pirkti įvairių formų butelių, eglutės, žvaigždės, o labiausiai ieškau moters figūros butelio, bet čia turbūt misija neįmanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 12 03, 00:24)
gal žinote, kur būna pirkti įvairių formų butelių, eglutės, žvaigždės, o labiausiai ieškau moters figūros butelio,  bet čia turbūt misija neįmanoma doh.gif

sveiki- įmanoma misija biggrin.gif

tik čia bokalas, ne butelis blush2.gif

http://www.dovanusal...as-moters-kunas

aš šnd prisirankiojau keletą dovanėlių iš šio tinklapio tokiems žmonėms, kuriems sunkiausia sugalvoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 03 gruodžio 2012 - 00:02
Labas rytas 4u.gif

o gal žinote kur galėčiau rasti šaškes - stikliukus? rolleyes.gif mačiau internete yra, bet gal yra kokioj parduotuvėj pirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 12 03, 07:30)
Labas rytas  4u.gif

o gal žinote kur galėčiau rasti šaškes - stikliukus?  rolleyes.gif mačiau internete yra, bet gal yra kokioj parduotuvėj pirkti?  blush2.gif

esu maciusi suvenyru parduotuvese smile.gif (akropoli)
Atsakyti