Aš tėvams darysiu kitų metų kalendoriu su nuotraukomis iš jų jaunystės laikų (na, tarkim balandį jie tuokėsi, tai balandžio mėn. įdėsiu nuskanuotą seną jų vestuvių nuotrauką, gruodžio mėn. seną šeimos nuotrauką prie Kalėdų eglutės, kai mes su sese dar buvo mažos ir pan.)
Draugams, kolegoms - savo virtos vyšnių su šokoladu uogienės, apelsinų džemo, savo darytų šokoladinių triufelių, meduolinių sausainių ir pan.
Artimoms draugėms - savo gamybos pylingą (iš rupios druskos ar rudo cukraus su aliejais, eteriniais aliejais ir pan.)
Sesei - bilietą į Claptono koncertą.
kitiems artimiesiems - dar vis galvoju....
nupirkau dovanoms :
"Gamtos namų" - vitaminu ir papildu ( 50% pigiau, nei vaistinėse,manuu tiks si dovana,gal ir jums reiktu,zinau kur gauti )
- JIVA - Natūralios indiškos Ajurvedinės kosmetikos.irgi pigiau
- RUCK - Natūralos profesionalios vokiškos kosmetikos( irgi zinau kur gauti pigiau )
"Gamtos namų" - vitaminu ir papildu ( 50% pigiau, nei vaistinėse,manuu tiks si dovana,gal ir jums reiktu,zinau kur gauti )
- JIVA - Natūralios indiškos Ajurvedinės kosmetikos.irgi pigiau
- RUCK - Natūralos profesionalios vokiškos kosmetikos( irgi zinau kur gauti pigiau )
QUOTE(Laukineja @ 2012 11 21, 13:04)
Sugalvojau padovanoti tėvams kavos rinkinį. Surasiu dailų krepšelį, kaip nors jį papuošiu, pripildysiu šokoladu ir kava. Tik dabar svarstau, kokia tai galėtų būti kava? Gal yra kur nors gražiai supakuotos, įdomesnės kavos? O gal kas turi minčių, kaip man pačiai tai padaryti? Niekada nesu pirkusi ir malusi sveriamos kavos, bet ir baisiai ji brangi...
Tai va, kur man rasti kavos ir kad bendra dovana nesigautų brangi (esu studentė, dalinai išlaiko tėvai)?
Tai va, kur man rasti kavos ir kad bendra dovana nesigautų brangi (esu studentė, dalinai išlaiko tėvai)?
As visada pirkdavau pupeliu kava ir paprasydavau, kad sumaltu, Presto arbatinej,bet realiai visur, kur kava parduoda, galima nusipirkt. Galima paimti po 50g skirtingos kavos. Jei tevai megsta, galima dar kartu prie kavos ipakuot sirupo Monini (yra ir maximoj), ju yra ivairaus skonio (buteliukas apie 12 lt) ir dar galima kartu pridet kokio sustresnio cukraus dezute, pvz., rudojo gabalinio, karamelizuoto tokiais kristalais.
rekomendacija dovanoms, kai galvojama padovanot gera nuotaika, o ne statulele ar kokia nereikalinga smulkmena (nenorejau nieko izeist ) :
as vakar nupirkau savo dukrytei 2 labai fainus naktinukus cia bus priedas prie dovanu kuriu norejo
Geru cia ideju randu, atleiskit jei off topic, bet ar kas ragavot sito reikalo?
http://saldidiena.bl...ka-eglutei.html
Labai patiko kazkurios jusu nurodyta tokia dovanele. Idomu ar ir skonis geras gaunasi ar tik atrodo graziai?
O kiek veliau, idesiu savaji sarasa
Labai patiko kazkurios jusu nurodyta tokia dovanele. Idomu ar ir skonis geras gaunasi ar tik atrodo graziai?
QUOTE(Rutele_S @ 2012 11 23, 16:40)
Geru cia ideju randu, atleiskit jei off topic, bet ar kas ragavot sito reikalo?
visai nebloga ideja, man jauciu patiktu toks gerimas. Gal pabandysiu sau pasidaryt siais metais
QUOTE(Laukineja @ 2012 11 21, 13:04)
Sugalvojau padovanoti tėvams kavos rinkinį. Surasiu dailų krepšelį, kaip nors jį papuošiu, pripildysiu šokoladu ir kava. Tik dabar svarstau, kokia tai galėtų būti kava? Gal yra kur nors gražiai supakuotos, įdomesnės kavos? O gal kas turi minčių, kaip man pačiai tai padaryti? Niekada nesu pirkusi ir malusi sveriamos kavos, bet ir baisiai ji brangi...
šią savaitę RIMI sveriamai kavai GURMAN'S 50% nuolaida
Dar visai faina ideja vilnieciams: knyga apie Vilniu, kur ir istorijos ir pasivaikciojimu... Tai savo mamai galvoju padovanot.
O pvz. draugam esu dovanojus fondue rinkini: fondue inda, zvake, vaisiu ir daug sokolado. Tikrai skanu ir malonu!
Draugem galima padovanoti kvepiancius rinkinukus: ideti drabuziu spintos kvapnuji maiseli, kokio idomaus muilo, vonios druskos, smilkalu, zvakiu ar kitko.
Idejos:
O pvz. draugam esu dovanojus fondue rinkini: fondue inda, zvake, vaisiu ir daug sokolado. Tikrai skanu ir malonu!
Draugem galima padovanoti kvepiancius rinkinukus: ideti drabuziu spintos kvapnuji maiseli, kokio idomaus muilo, vonios druskos, smilkalu, zvakiu ar kitko.
Idejos:
QUOTE(bree @ 2012 11 23, 23:16)
O pvz. draugam esu dovanojus fondue rinkini: fondue inda, zvake, vaisiu ir daug sokolado. Tikrai skanu ir malonu!]
mano dukterecia labai uzsimane fondiu,tai ir sakiau vaisiu,sokolado idesiu
Sveikutės,artėja kalėdos.... Gal ką esat sumąstę dovanoti?
Aš galvojau vienam draugui raktų pakabuką dovanoti išgraviruotą bet,kad tokią dovaną jau esu dovanojusi,nieko padoraus nesumąstau
Aš galvojau vienam draugui raktų pakabuką dovanoti išgraviruotą bet,kad tokią dovaną jau esu dovanojusi,nieko padoraus nesumąstau
QUOTE(betemos @ 2012 11 24, 14:14)
Sveikutės,artėja kalėdos.... Gal ką esat sumąstę dovanoti?
Klausimas sunkus mes šeimoje traukiame lapelius , gal kiek ir vaikiška bet tada vienam žmogui perkant galima kažka naudingesnio nupirkti, negu keletui po "durnastoikę", vyresniems būna lengviau parinkti, nes ko trūksta einamu momentu tą ir perku, pvz. vyrui piniginės , bet vaikams jau sunkiau...arba pasirenka tokias dovanas, kad kišenė neneša, arba nėra pas mus pirkti (dar ir taip būna )