Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 14, 16:41)
gera dirza, pinigine arba kuprine uz 50 lt  g.gif ? pirkus esu dovanu ir pinigine, ir dirza, uz 50 lt nemacius normalesnes kokybes  ax.gif

Nesutinku. Pati pirkau Audimo ranksluosti už 49lt... nemanau kad kokybe labai prasta, aišku, gal visada galima rasti brangiau arba dar geresnių..

Diržus irgi jei svarbu pavadinimas- tada nerasit galbūt, bet rūbų parduotuvėse odiniai diržai kainuoja apie 50lt.. Plius akcijų dabar būna įvairiausių..

Piniginės jei jaunam vaikinukui nebūtinai gal ji gali būti odinė, bet manau galima rasti idomesnių formų, spalvų, su užrašais piniginių, kurios patiks labiau nei odinė..

O juk ir nebuvo klausimas kad būtų natūrali oda, o ir dirbtinė oda šiais laikais būna kokybiška..

Taip kad jei norite kažką rasti tinkamo- rasite, jei norite tiesiog atmesti variantus- irgi Jūsų teisė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunny_smile @ 2012 11 20, 10:31)
Nesutinku. Pati pirkau Audimo ranksluosti už 49lt... nemanau kad kokybe labai prasta, aišku, gal visada galima rasti brangiau arba dar geresnių..

Diržus irgi jei svarbu pavadinimas- tada nerasit galbūt, bet rūbų parduotuvėse odiniai diržai kainuoja apie 50lt.. Plius akcijų dabar būna įvairiausių..

Piniginės jei jaunam vaikinukui nebūtinai gal ji gali būti odinė, bet manau galima rasti idomesnių formų, spalvų, su užrašais piniginių, kurios patiks labiau nei odinė..

apie ranksluoscius uz 50 lt niekas nesnekejo mirksiukas.gif

apie dirzus firminius irgi nesnekejau, pirkus esu dovanu pusbroliui dirza, paprastoj dirzu parduotuvej - eilinis normalus dirzas geresnis kainuoja apie 100 lt.
del pinigines, kadangi pati nenoreciau medziagines, su uzrasais pinigines, tokios nepirkciauir dovanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 20, 09:36)
del pinigines, kadangi pati nenoreciau medziagines, su uzrasais pinigines, tokios nepirkciauir dovanu  smile.gif

Idomiai cia biggrin.gif Taigi dovana perkant atsizvelgiama i kito zmogaus skoni bei poreikius, o ne i savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2012 11 20, 10:44)
Idomiai cia  biggrin.gif Taigi dovana perkant atsizvelgiama i kito zmogaus skoni bei poreikius, o ne i savo  biggrin.gif

aisku atsizvelgiu, todel dovanas as megstu dovanoti maximaliai geras uz numatyta kaina smile.gif pvz. uz 50 lt. galima nupirkti geros kavos rinktines, beatos sokolado, megstamo zurnalo preumerata ( jei jis "iseina" karta per menesi)... bet uz 50 lt pinige maximaliai gera nebus. as ta turejau omeny, kad jei finansai numatytai dovanai riboti, nereiketu uzsimoti nupirkti labai gera daikta uz ta suma, jei uz ja imanoma ji nupirkti minimaliai gera. nu tikiuosi aiskiai as cia smile.gif
Atsakyti
Man dovanos - visada problema. Dabar kai tokia įvairių daiktų gausa, tai net vaikai nori dovanas gauti pinigais. Tiesa čia jau jokio atsiminimo lygtai ir nelieka.
Atsakyti
QUOTE(inavn @ 2012 11 20, 11:30)
Man dovanos - visada problema. Dabar kai tokia įvairių daiktų gausa, tai net vaikai nori dovanas gauti pinigais. Tiesa čia jau jokio atsiminimo lygtai ir nelieka.

is kitos puses, cia kurios sprende, kad dovanoti sunenui ar sunui kazkieno, su kuriuo mazai bendrauja, manau dovana puikiausiai tiktu simboline, ne pinigai.
jei su zmonem bendrauja nemazai, zino pomegius ir pan. galu gale galima tevu paklausti, kuo vaikas domisi smile.gif
as pusbroliui, kuris domisi kompiuteriais esu dovanojus metine kompiuterinio zurnalo prenumerata smile.gif
Atsakyti
Rinktines kavos ar naturalaus sokolado irgi daug kas neivertins. Toli grazu ne visiems to reikia. Todel dovanojant, vis gi, labai aktualu kito zmogaus skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2012 11 20, 14:07)
Rinktines kavos ar naturalaus sokolado irgi daug kas neivertins. Toli grazu ne visiems to reikia. Todel dovanojant, vis gi, labai aktualu kito zmogaus skonis  smile.gif

neuzsiciklinkit ties ta kava ar sokoladu , cia tik kaip pavyzdys buvo mirksiukas.gif
jau geriau tada pirkciau marskinelius su kokiu juokingu uzrasu jaunuoliui, nei bele kokia pinigine uz 50 lt
Atsakyti
Jau tik 5 savaitės iki kalėdų - kaip greit laikas bėga. Jau pats laikas pradėti galvoti apie šventes, pernai tai visiems giminės vyrams numezgiau po šaliką ir kepurę, visom merginoms pagaminau iš karoliukų po sagę va tokią, visos buvo labai patenkintos.
user posted image user posted image user posted image
user posted image

galvoju kad šiemet nersiu iš karoliukų po apyrankę- žgutą. O vyrams nupirksiu po Čekuolio knygą - kaip manot ar gerai ?
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2012 11 20, 15:40)

galvoju kad šiemet nersiu iš karoliukų po apyrankę- žgutą. O vyrams nupirksiu po Čekuolio knygą - kaip manot ar gerai ?

thumbup.gif sages grazio labai smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Jungiuosi prie dovanu ieskanciu

Jau nupirktos:
Anyta-egipto zeme(jos norejo)
Uosvis-zvejybines svarstykles
Sesuo su vyru: staltiese, planuoju idet vyno buteli, gal kokio surio..?? gal yra daugiau minciu??
Vyro sesuo- neturiu ideju, nebent ta pati ka saviskei, tik stalas ju labai didelis, neipirkt galiu biggrin.gif
Vaikams-lego
Duktereciai: plauku kauke
Mociute: arbata is "ievos sodai" kaledine
Mamai ir teciui nesugalvoju

Dar noriu i darba kokiu smulkmeneliu nunest, bet irgi truksta minciu...
Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2012 11 20, 23:04)
Sveikos

Jungiuosi prie dovanu ieskanciu

Jau nupirktos:
Anyta-egipto zeme(jos norejo)
Uosvis-zvejybines svarstykles
Sesuo su vyru: staltiese, planuoju idet vyno buteli, gal kokio surio..?? gal yra daugiau minciu??
Vyro sesuo- neturiu ideju, nebent ta pati ka saviskei, tik stalas ju labai didelis, neipirkt galiu biggrin.gif
Vaikams-lego
Duktereciai: plauku kauke
Mociute: arbata is "ievos sodai" kaledine
Mamai ir teciui nesugalvoju

Dar noriu i darba kokiu smulkmeneliu nunest, bet irgi truksta minciu...

dovanos thumbup.gif prikepkit i darba meduoliu, padekoruokit ir graziai supakuokit. idekit pakeli skanios arbatos ir daug meduoliu savo keptu smile.gif
cia mano praeitu metu, tik ne kalediniai, o sunui i kaziuko muge mokykloj smile.gif
bet tokius kepsim ir kaledom smile.gif
user posted image
Papildyta:
radau kompe foto senas smile.gif
cia mano praeitu metu ranku darbo burbulai i vonia ( tie snypsciantys ):

user posted image

Papildyta:
ir mano gaminti muilai smile.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti