Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

vakar vakare pazystama pasiule man toki idomu dalyka smile.gif aisku tai mazos talpos, bet atrodo idomiai tai Toreso brendis, kvepalu flakone, tai yra purskiamas brendis biggrin.gif esu kazkada maciusi pardavime, bet dabar dinge is prekybos smile.gif tai sakiau visiems vyrams prie dovanos pridesiu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 15, 10:17)
vakar vakare pazystama pasiule man toki idomu dalyka smile.gif aisku tai mazos talpos, bet atrodo idomiai tai Toreso brendis, kvepalu flakone, tai yra purskiamas brendis  biggrin.gif  esu kazkada maciusi pardavime, bet dabar dinge is prekybos smile.gif tai sakiau visiems vyrams prie dovanos pridesiu smile.gif biggrin.gif

ji naudoti kaip kvepalus reikia ar i kava purksti bigsmile.gif ? brendzio kvapo kvepalai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
i kava purksti arba ant ledu vaisiu smile.gif na vyrai po baliau isryto gal kaip buros skalavimo skysti naudos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 15, 10:21)
i kava purksti arba ant ledu vaisiu smile.gif na vyrai po baliau isryto gal kaip buros skalavimo skysti naudos  lotuliukas.gif

turit gal nuoroda bigsmile.gif ? kur uzsakinesit ? idomus dalykas smile.gif
Atsakyti
oi neturiu nei nuorodos nieko,pas mane pazystama i darba atnesa biggrin.gif tai ji isten paperka smile.gifo kur realiai gauti nzn
Atsakyti
Siandien gavau reklama is knyguklubo, kad siulo Beatos karsta sokolada.. siaip pagalvojus visai faina dovana saltai ziemai: kaina, kaip uz 200gr, atrodo nemaza - tad kas nedristu leisti tokios pinigu sumos sau - tam butu galima padovanot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2012 11 15, 08:47)
Siandien gavau reklama is knyguklubo, kad siulo Beatos karsta sokolada.. siaip pagalvojus visai faina dovana saltai ziemai: kaina, kaip uz 200gr, atrodo nemaza - tad kas nedristu leisti tokios pinigu sumos sau - tam butu galima padovanot  mirksiukas.gif

as knyfyne ta sokolada ciupiau, jai neklystu 33lt kainavo smile.gif paemiau paziurejau ir padejau atgal smile.gif
Atsakyti
Aš irgi čiupinėjau, bet ten buvo apklijuota akcijos vaikams lipdukais. Šiaip idėja dovanom tikrai nebloga, bet man šiek tiek brangoka pasirodė, ir jeigu jau dovanom pirkti, tai man kažkaip tie lipdukai nelabai nelabai... Kaži yra jo be tų lipdukų pirkt ar tas šokoladas tik tai akcijai skirtas, kitokios pakuotės nėra? Ir šiaip už 30 lt ten to šokolado karšto gal vieną kart išsivirsi ir psio unsure.gif

Va pažiūrėjau dar internete, parašyta kad 8 asmenims užtenka, tai kaip suprantu 8 porcijoms g.gif Tai gal ir ne taip blogai, bet kaina vis tiek biški didelė, reikia dar pagalvot...
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 11 15, 13:10)
Va pažiūrėjau dar internete, parašyta kad 8 asmenims užtenka, tai kaip suprantu 8 porcijoms g.gif Tai gal ir ne taip blogai, bet kaina vis tiek biški didelė, reikia dar pagalvot...

Va va.. o siam puslapyje raso, kad tik 4 asmenims.. Linkas na bet ir galvoju - kaip dovana, nes sau turbut nelabai pirktum..
Atsakyti
Mergaites, o to Beatos sokolado ir jos naujojo kalendoriaus 2013 yra kuriame nors knygyne "gyvai paciupineti"? Vilniuje?
Atsakyti
kaip simpatiskai man tie ranksluostukai atrodo:)gal kam pravers:) manau tiktu dovanai:)
Atsakyti
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 11 15, 15:42)
kaip simpatiskai man tie ranksluostukai atrodo:)gal kam pravers:) manau tiktu dovanai:)

wow thumbup.gif tikrai nerealiai atrodo wub.gif blyn kaip gaila kad pirktas kuponas galioja iki gruodzio 10d, o as i lt grystu tik 20d doh.gif verysad.gif
Atsakyti