http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2648
Rankšluostukai pyragiukai (towel cake)
QUOTE(Kaspinėlis
,2011 12 12, 13:10]Bet čia neina internetu nusipirkti
Man rodos esu Senukuose mačiusi tokių .
Stai cia daug graziu ranksluostuku , puikiai tinka dovanoms http://www.potruputi.../ranksluostukai
Ir dar dovanosiu tokius muiliukus torciukus, man labai patiko ir laaabai skaniai kvepia http://www.potruputi...a/muilas-voniai
Ir dar dovanosiu tokius muiliukus torciukus, man labai patiko ir laaabai skaniai kvepia http://www.potruputi...a/muilas-voniai
Labas vakaras
Ar norėtumėt gaut masažą dovanų? Ta prasme masažui kuponą?
Ar norėtumėt gaut masažą dovanų? Ta prasme masažui kuponą?
QUOTE(Teka @ 2011 12 13, 21:34)
kiekvienam savo. Aš nelabai norėčiau. Bet vat mano sesuo tai tikrai džiaugtųsi. Ir keletas draugių nenorėtų, o kai kurios nori. Nuo žmogaus priklauso
QUOTE(meme @ 2011 12 13, 22:52)
kiekvienam savo. Aš nelabai norėčiau. Bet vat mano sesuo tai tikrai džiaugtųsi. Ir keletas draugių nenorėtų, o kai kurios nori. Nuo žmogaus priklauso
na man reik žmonėm, kurie realiai rengias tik garsių firmų drabužiais, kosmetiksa perka taip pat prabangias, jų saldainiais ar kokia arbata nenudžiuginsi, vat ir nežinau, ką daryt. galvoju gal masažas tiktų
QUOTE(irka 13 @ 2011 12 13, 16:58)
As muiliukus perku akropolyje, yra skyrius toks, nemazas pasirinkimas.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2011 12 13, 22:34)
bent man tai butu
QUOTE(Teka @ 2011 12 13, 22:34)
aš labai norėčiau
QUOTE(Teka @ 2011 12 13, 21:34)
labai nuo zmogaus priklauso. as pvz sokineciau is laimes, patiktu labai tokia dovana o mano mamai tai zinau kad tikrai nepatiktu
QUOTE(Teka @ 2011 12 13, 23:58)
na man reik žmonėm, kurie realiai rengias tik garsių firmų drabužiais, kosmetiksa perka taip pat prabangias, jų saldainiais ar kokia arbata nenudžiuginsi, vat ir nežinau, ką daryt. galvoju gal masažas tiktų
idomus zmoniu skirstymas jei zmogus rengiasi tik garsiu firmu drabuziais, kosmetika tik brangiausia ir tai daro del "pakazuchos"- tai jis snobas, kuris nori pasirodyt - o tokio nenustebins ir masazas, kitas variantas - jis issilavines, daug pasiekes ir ispruses zmogus, kuris TIKRAI apsidziaugs gaves GEROS arbatos ar rinktines kavos rinkini
as apskritai dovanos esme biski kitaip suprantu. mano supratimu tai demesio parodymas, o ne nerimasis is kailio kaip nustebint ir taip visko turinti ar galinti sau leist zmogu beja, tokie zmones labai daznai buna paprastesni nei kitiems atrodo
Papildyta:
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 12 14, 09:42)
Čia tokia kukli dovana
Kalėdinės lauktuvės - dovanos, kurios iškeliauja į vaikų namučius, tikiuosi, kad sušildys ir pasaldins gyvenimą ir širdeles jiems
ir be lauktuvių
Kalėdinės lauktuvės - dovanos, kurios iškeliauja į vaikų namučius, tikiuosi, kad sušildys ir pasaldins gyvenimą ir širdeles jiems
ir be lauktuvių
o kas ten supakuota ? atrodo kaip pyragas
supakuota tai imbietiniai sausainiai
Ir dar receptukas gal pravers
Imbieriniai sausainiai
Sudėtis:
100 gramų sviesto
100 gramų medaus
50 gramų cukraus
1 kiaušinis
400 gramai miltų
2 arbatiniai šaukšteliai malto imbiero (dedu ne visai pilną šaukštelį, nes aštru gaunasi)
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių (nedėjau, nes nemėgsta šeima)
0,25 arbatinio šaukštelio malto muskato (nedėjau irgi, nes neturėjau, o jis irgi duoda tokį įdomų skonį)
Gaminimas:
Sviestą išsukame su cukrumi, mušame po vieną kiaušinį (jeigu iš didesnės normos darysite) ir gerai išsukame kiekvieną kiaušinį, po to beriame prieskonius ir gerai išmaisome. Pilame išlydytą medų (lydau taip, siek tiek vandens gal kokius 2 valgomus šaukštus ir į mikrobangę kokiai minutei po to pasižiūriu, jeigu reikia dar įdedu, priklauso koks medus dirbtinis ar natūralus). Įsijojame miltus ir minkome tešlą. Iškočiojame maždaug 0,5 cm storio lakštą ir spaudžiame norimas formeles ir kepame orkaiteje įkaitintoje 180*C karščio apie 15 minučių. Pabarstome cukraus pudra arba glajumi kokiu norite. Skanaus
Ir dar receptukas gal pravers
Imbieriniai sausainiai
Sudėtis:
100 gramų sviesto
100 gramų medaus
50 gramų cukraus
1 kiaušinis
400 gramai miltų
2 arbatiniai šaukšteliai malto imbiero (dedu ne visai pilną šaukštelį, nes aštru gaunasi)
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių (nedėjau, nes nemėgsta šeima)
0,25 arbatinio šaukštelio malto muskato (nedėjau irgi, nes neturėjau, o jis irgi duoda tokį įdomų skonį)
Gaminimas:
Sviestą išsukame su cukrumi, mušame po vieną kiaušinį (jeigu iš didesnės normos darysite) ir gerai išsukame kiekvieną kiaušinį, po to beriame prieskonius ir gerai išmaisome. Pilame išlydytą medų (lydau taip, siek tiek vandens gal kokius 2 valgomus šaukštus ir į mikrobangę kokiai minutei po to pasižiūriu, jeigu reikia dar įdedu, priklauso koks medus dirbtinis ar natūralus). Įsijojame miltus ir minkome tešlą. Iškočiojame maždaug 0,5 cm storio lakštą ir spaudžiame norimas formeles ir kepame orkaiteje įkaitintoje 180*C karščio apie 15 minučių. Pabarstome cukraus pudra arba glajumi kokiu norite. Skanaus