Gera tema
Prisidėsiu ir aš su dovanų idėjom, gal kas irgi netyčia sau kokią mintį prisitaikys
Brolienei užsakiau šaliką- kad ir šilta, ir pasipuošti galima būtų, platų, su margais kiaurais raštais
pas vieną auksarankę mezgėją. dar norėčiau, kad ji man kelis angeliukus nunertų.Bus seneliams dovanų, tetai...
Dar užsakiau vieną siuvinėtą žiurstuką ant butelio. gal anytai bus.
dar viena auksarankė rodėsi specializuotoj
temoj, kad degina paveiksliukus ant įvairių medinių daiktų, norėjau jauniausiai vyro sesei dovanoti plaukų šepetį su tokiu paveikslėliu, bet kad ta mergaitė su rankdarbiais nebeužeina į auksarankių klubą
Reikia nuotraukų vaikų padaryt, sugalvojau seneliams šiemet rankų darbo kalendorius (kadangi pati darau tokius dalykus). Dar vienai vyro sesei norėčiau mini fotoalbumą padaryt su atostogų prisiminimais mylimoj Portugalijoj...
dar vienai patiko mano darytas receptinukas, tai žinau kokį jai darysiu, kažką panašaus
http://sphotos-d.ak....396139386_n.jpgIr atvirukai-vokai ne problema, tik pas mus nėra kam pinigų dovanoti
Geriau tada kokia simbolinė dovanėlė. kaip tie mano sumanyi nerti angeliukai ar žiurstukai siuvinėti vyno buteliui... O atvirutes pati padarysiu...
Vienos iš mėgstamiausių dovanų- knygos.
tad Kalėdoms kažką pati darysiu, kažką užsakinėjau iš kitų, kažkas bus pirkta
Bet dar kalno dovanų trūksta, eina sau...
Reiks čia dažniau užeiti, gal kokių įdomesnių idėju rasiu...