Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(ataka26 @ 2012 11 14, 10:30)

rasmusiukas kina megsta visi smile.gif nupirk Forum cinemas dovanu kortele smile.gif gales i bet koki filma nueiti ir tave nusivesti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif sauni dovana butu manau 17 meciui, galima dviem asmenim dovanoti .. nueis su panele ar draugu smile.gif
Atsakyti
Pernai kaip tik teko galvot dovana 17m sunenui.

Ir sugalvojau taip, kadangi ruosesi eit laikytis teisiu, nupirkom keliu eismo taisykliu knygele, klevo lapo lipduka, dar galima buvo idet M raide, bet apie ja tasyk nepagalvojau.

Is visu gautu dovanu, jis musiske dziaugesi labiausiai. Birzeli jau issilaike teises, tuo paciu ir 18meti atsventem, dovanodami alkotesteri, ne kiek jam, o kiek tevam daugiau, su paruosta kalba is anksto, kad butu atsargus uz vairo.
As megeja ka nors su humoru, su cinkeliu dovanot, na man taip atrodo, siom kaledom zadejom lyna dovanot, su uzrasu, bet pasirodo turi.
Tai pirksim dekliuka kamerytei, kuri tvirtinasi ant galvos. Domisi snieglentem, tai ziema slidinejant filmuosis kaip krenta doh.gif Cia jau ne mano ismislas, o tevu...
As siuliau gera skaiciuotuva, nes vistik studijos ant nosies, o dar geodezija studijuot ruosiasi, arba kokybiska braizybos irankiu komplekta, liniuociu rinkini, ale mano mintim kogero nelemta issipildyt.

Na gal kam pravers kas blush2.gif
Atsakyti
cialabai individualiai smile.gif Jai tiksliai zinai ko reikia tai gerai, bet jai
ne tai geriau ka nors neutraliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2012 11 13, 22:15)
"čekis" pėdų masažui, kurį atliksite jūs.

Stai!! Stai ko man reikejo!
MB vis sako, kad nori dovanu, kazko mielo. Jam tai tai tikrai tikai patiks smile.gif
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 14, 09:30)
rasmusiukas kina megsta visi smile.gif nupirk Forum cinemas dovanu kortele smile.gif gales i bet koki filma nueiti ir tave nusivesti  lotuliukas.gif

kad praitais metais dovanojom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 11 14, 10:45)
kad praitais metais dovanojom doh.gif

nezinau , gal koki puodelisu jusu bendra foto padovnot,paprasyt kad kalediskai apipavidalintu ji smile.gif ar kokiasfo fa tapkes lotuliukas.gif maniskis yra gaves su briedziais, jamman atrodo tuo metu buvo 27m nesiojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 14, 10:35)
drinks_cheers.gif  sauni dovana butu manau 17 meciui, galima dviem asmenim dovanoti .. nueis su panele ar draugu  smile.gif

as vyro broliui zadu pirkt du bilietus i kina, jam taip pat 17m, turi drauge tai gales nulekt abu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 11 13, 22:31)
tai va,kad su juo labai sunku,nes niekuo nesidomi doh.gif

o gal kokios jo mėgstamos grupės/atlikėjo originalų CD? Gal kokių plaukų priežiūros priemonių, juk vistiek mėgsta kažkiek pasipuošti, ar tvarkingai, gražiai atrodyti? g.gif usb? Šalikas? Pirštinės? Kepurė? Sportinė kuprinė? Telefono atminties kortelė? Galiausiai galite nupirkti gražią taupyklę,. pvz.: su ateinančių metų simboliu (gyvatė smile.gif )ir įdėti tuos 50 Lt su gražiu atviruku ir palinkėjimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 14 lapkričio 2012 - 14:00
QUOTE(katanelis @ 2012 11 14, 15:59)
o gal kokios jo mėgstamos grupės/atlikėjo originalų CD? Gal kokių plaukų priežiūros priemonių, juk vistiek mėgsta kažkiek pasipuošti, ar tvarkingai, gražiai atrodyti? g.gif usb? Šalikas? Pirštinės? Kepurė? Sportinė kuprinė? Telefono atminties kortelė? Galiausiai galite nupirkti gražią taupyklę,. pvz.: su ateinančių metų simboliu (gyvatė smile.gif )ir įdėti tuos 50 Lt su gražiu atviruku ir palinkėjimu 4u.gif

Man dar į galvą lenda mintis apie diržą ar piniginę įdomesnius..arba kokį firminį rankšluostį, kad ir pvz audimo būna dideli..
Atsakyti
QUOTE(sunny_smile @ 2012 11 14, 15:09)
Man dar į galvą lenda mintis apie diržą ar piniginę įdomesnius..arba kokį firminį rankšluostį, kad ir pvz audimo būna dideli..

nei vieno is siu daiktu uz 50 lt nenupirksit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 14, 15:15)
nei vieno is siu daiktu uz 50 lt nenupirksit  smile.gif

nesutikčiau g.gif geriau paieškojus galima nupirkti, svarbiausia iš anksto žinoti ko reikia ir ieškoti, kas ieško, tas randa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 10:48)
tas pats  mirksiukas.gif zinau apie kokias muilo bazes snekat

Ne tas pats! doh.gif
Atsakyti