Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(ataka26 @ 2012 11 13, 10:09)
smagu gauti smile.gif esu maciusi kaip dovanoja su jubiliejiniu gimtadieniu ir pridetas man atrodo buvo paauksuotas saukstelis su to zmogaus inicialais smile.gif

mano tecio ir mamos gimtadieniai buvo spalio menesi smile.gif nesugalvojau laiku doh.gif buciau tikrai gimtadieniam dovanojus smile.gif bet nelauksiu metus laiko dabar smile.gif
Atsakyti
merginos ka galima padovanoti 17metu vaikinui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 11 13, 21:11)
merginos ka galima padovanoti 17metu vaikinui? g.gif

o koks biudžetas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2012 11 13, 20:18)
o koks biudžetas? g.gif

50lt,na galima truputi ir daugiau:)
Atsakyti
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 11 13, 21:03)
50lt,na galima truputi ir daugiau:)

As dovanociau pinigus. Ir galit uzmetyt mane akmenim, kas nepripazista kaledom pinigu tongue.gif Man tai zymiai geriau uz koki nereikalinga daigta, o itikti tokio amziaus zmogui - nelengva. Save prisiminus tokio amziaus, tai tikrai nenuvildavo pinigines dovanos, labai smagu budavo tureti savo pinigeliu. smile.gif Tik pateikti tuos pinigus galima kazkaip idomiau, o ne seip baltame vokelyje.
Dabar jau nenoreciau pinigu is Kaledu senio, o tada viskas kitaip buvo, juk patys neuzsidirbdavom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortun@: 13 lapkričio 2012 - 21:11
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 13, 08:31)
radau nuotrauka internete  4u.gif  tikiuosi nesupyks kieno cia tas remelis  4u.gif

principas toks :
http://s57.radikal.r...5d0b1cc2bac.jpg
tik sunkokai radau senesnias datas  smile.gif mamai pvz radau net 1959 metu jos gimimo dienos lapeli  smile.gif

Ojoj kaip smagu butu gauti tokia dovana bigsmile.gif reik jauciu pasidovanot kazka panasaus su savo vaiko data biggrin.gif
Atsakyti
17 metu tikriausiai geriausia dovana pinigai, ypac jei is tevu daug kisenpinigiu negauna. Arba geriau paklaust ko noretu, gal kazka kompui, usb ar ausines pvz, arba jei megsta skaityt knyga ar knygyno ceki, gal kazka susijusio su megstama sporto saka ar hobiu jei toki turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 11 13, 21:18)
17 metu tikriausiai geriausia dovana pinigai, ypac jei is tevu daug kisenpinigiu negauna. Arba geriau paklaust ko noretu, gal kazka kompui, usb ar ausines pvz, arba jei megsta skaityt knyga ar knygyno ceki, gal kazka susijusio su megstama sporto saka ar hobiu jei toki turi smile.gif

tai va,kad su juo labai sunku,nes niekuo nesidomi doh.gif
Atsakyti
Šiemet - kuklus kilogramas medaus ir arbata. Dar dariau obuolių sūrius... Ir džiaugiausi, ir keikiausi šaukštą iki pusiaunakčio sukdama. Prisiekinėjau pati sau, kad daugiau gyvenime nedarysiu, bet dabar taip gražiai džiūsta smile.gif .
O močiutei, kuriai niekada nieko nereikia, dovanosiu krepšį su daug kondensuotos kavos skardinių... Mėgsta ir tik tokią naudoja, matyt, nuo tada, kai ši atsirado. Esu dovanojusi moteriai krepšį su daug kavos maišelių - po 100-200 g kavos iš įvairių pasaulio kampelių, kurias specializuotos parduotuvės siūlo. Saldainių maniakui esu pirkusi maišą kone visų įmanomų rasti saldainių - po vieną vienetą biggrin.gif (na...atsiprašau dar kartą pardavėjų, kurios svėrė juos). Emigrantams iš mano pusės suveikia dešrų/kumpelių kraitelė. Giminės moterims, kurioms virtuvė yra kančia, tinka pyragas, uogienės, 5 l raugintų/marinuotų agurkų, džiovintų vaisių maišeliai, etc.
Idėja mažam poros/šeimos biudžetui - aliejus (pagal pageidavimą) ir "čekis" pėdų masažui, kurį atliksite jūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cigale: 13 lapkričio 2012 - 22:18
QUOTE(Cigale @ 2012 11 13, 23:15)
Šiemet - kuklus kilogramas medaus ir arbata. Dar dariau obuolių sūrius... Ir džiaugiausi, ir keikiausi šaukštą iki pusiaunakčio sukdama. Prisiekinėjau pati sau, kad daugiau gyvenime nedarysiu, bet dabar taip gražiai džiūsta  smile.gif .
O močiutei, kuriai niekada nieko nereikia, dovanosiu krepšį su daug kondensuotos kavos skardinių... Mėgsta ir tik tokią naudoja, matyt, nuo tada, kai ši atsirado. Esu dovanojusi moteriai krepšį su daug kavos maišelių - po 100-200 g kavos iš įvairių pasaulio kampelių, kurias specializuotos parduotuvės siūlo. Saldainių maniakui esu pirkusi maišą kone visų įmanomų rasti saldainių - po vieną vienetą  biggrin.gif (na...atsiprašau dar kartą pardavėjų, kurios svėrė juos). Emigrantams iš mano pusės suveikia dešrų/kumpelių kraitelė. Giminės moterims, kurioms virtuvė yra kančia, tinka pyragas, uogienės, 5 l raugintų/marinuotų agurkų, džiovintų vaisių maišeliai, etc.
Idėja mažam poros/šeimos biudžetui - aliejus (pagal pageidavimą) ir "čekis" pėdų masažui, kurį atliksite jūs.

Oho, koks išradingumas, fantazija...net pavydžiu Jūsų artimiesiems, atrodo tokie paprasti dalykai, o taip įdomiai pateikta, fantastika.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2012 11 13, 22:15)
Šiemet - kuklus kilogramas medaus ir arbata. Dar dariau obuolių sūrius... Ir džiaugiausi, ir keikiausi šaukštą iki pusiaunakčio sukdama. Prisiekinėjau pati sau, kad daugiau gyvenime nedarysiu, bet dabar taip gražiai džiūsta  smile.gif .
O močiutei, kuriai niekada nieko nereikia, dovanosiu krepšį su daug kondensuotos kavos skardinių... Mėgsta ir tik tokią naudoja, matyt, nuo tada, kai ši atsirado. Esu dovanojusi moteriai krepšį su daug kavos maišelių - po 100-200 g kavos iš įvairių pasaulio kampelių, kurias specializuotos parduotuvės siūlo. Saldainių maniakui esu pirkusi maišą kone visų įmanomų rasti saldainių - po vieną vienetą  biggrin.gif (na...atsiprašau dar kartą pardavėjų, kurios svėrė juos). Emigrantams iš mano pusės suveikia dešrų/kumpelių kraitelė. Giminės moterims, kurioms virtuvė yra kančia, tinka pyragas, uogienės, 5 l raugintų/marinuotų agurkų, džiovintų vaisių maišeliai, etc.

* Tikrai geriausios dovanos tos kurias galima suvartoti thumbup.gif
** Vargse pardaveja lotuliukas.gif
Atsakyti
as savo vyrui praitais metais dovanojau savo gamybos cekius ir nuotrauku albuma 9sukeliau nuo pat musu pazinties bendras darytas voto, atostogu, svenciu nes viskas kompe norejosi popierinio varianto). O cekiai buvo dvieju rusiu masazo ir erotinio masazo biggrin.gif

rasmusiukas kina megsta visi smile.gif nupirk Forum cinemas dovanu kortele smile.gif gales i bet koki filma nueiti ir tave nusivesti lotuliukas.gif
Atsakyti