na, va, matot, prakalbot apie sages - na, man zymiai maloniau butu muiliukas nei velta sage, kuria padeciau i lentyna.. bet kiekvienas dovanodamas dovana jau panasiai ir zino ka megsta, ko ne, ko reikia, ko nelabai, kas priimtina , kas ne..
na, o lapeliai su gimino diena- grazu labai butu gimimo dienos proga iteikti, as esu iteikusi vyrui vestuviu data
QUOTE(knopke* @ 2012 11 12, 15:31)
na, va, matot, prakalbot apie sages - na, man zymiai maloniau butu muiliukas nei velta sage, kuria padeciau i lentyna.. bet kiekvienas dovanodamas dovana jau panasiai ir zino ka megsta, ko ne, ko reikia, ko nelabai, kas priimtina , kas ne..
na, o lapeliai su gimino diena- grazu labai butu gimimo dienos proga iteikti, as esu iteikusi vyrui vestuviu data
ne visos tetos ir gaus, tos kurios padetu i lentyna negaus
as kalbu ne apie daikta, o apie jo kokybe, naturaluma ir pan.
as nesakiau, kad muilas - prasta dovana.. tiesiog as visada esu uz maximuma, o maximumas sitoj vietoj butu naturalus muilas nuo nulio, o ne perlydytas
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2012 11 12, 15:31)
gimimo dienai nesugalvojau kaledom irgi tiks manau
Planas maximum:
Savo mieliausiajam - megztinis (jau beveik baigtas)
Mamai - mocherinis šalis/skara
Tėčiui - megztos ilgos kojinės (nes visada pergyvena, kad paprastos kojinės nusmunka ant čiurnų ir spaudžia )
Sesei - megzta apykaklė
Sesės vyrui - dar nesugalvojau (labai išrankus jisai ant dovanų, nesinori nuvilti, tai reiks dar gerai apgalvot)
Babytei - pirštinės (dar nenusprendžiau megztos ar veltos)
Draugų vaikams - mergytėms 3 metukų ir kitai pirmokėlei bandysiu suspėt pasiūt lėles, naujagimui vaikučiui - megztą antklodėlę
Patiems draugams dar irgi nesugalvojau, bet vystau idėją dovanoti "norų kuponus" - pvz. "šašlykai gamtoje", "išvyka prie jūros", turistinis su palapinėm" ar tiesiog "kompanija prie arbatos"
Dar sausainių kepsiu naminių.
Nežinau kiek pavyks įgyvendinti iš šio sarašo, bet planuoju suspėt (jeigu ką turiu planą B )
Savo mieliausiajam - megztinis (jau beveik baigtas)
Mamai - mocherinis šalis/skara
Tėčiui - megztos ilgos kojinės (nes visada pergyvena, kad paprastos kojinės nusmunka ant čiurnų ir spaudžia )
Sesei - megzta apykaklė
Sesės vyrui - dar nesugalvojau (labai išrankus jisai ant dovanų, nesinori nuvilti, tai reiks dar gerai apgalvot)
Babytei - pirštinės (dar nenusprendžiau megztos ar veltos)
Draugų vaikams - mergytėms 3 metukų ir kitai pirmokėlei bandysiu suspėt pasiūt lėles, naujagimui vaikučiui - megztą antklodėlę
Patiems draugams dar irgi nesugalvojau, bet vystau idėją dovanoti "norų kuponus" - pvz. "šašlykai gamtoje", "išvyka prie jūros", turistinis su palapinėm" ar tiesiog "kompanija prie arbatos"
Dar sausainių kepsiu naminių.
Nežinau kiek pavyks įgyvendinti iš šio sarašo, bet planuoju suspėt (jeigu ką turiu planą B )
man patinka gaut rankų darbo dovanas, nesvarbu tai muilas, sagė, auskarai, ar sausainiukai, ko tikrai nenorėčiau tai kalėdinės statulėlės
QUOTE(taram-param @ 2012 11 12, 16:14)
Planas maximum:
nerealu
as ne ta prasme, kad nerealu igyvendint
nerealios dovanos
QUOTE(Reginiukas @ 2012 11 12, 16:25)
man patinka gaut rankų darbo dovanas, nesvarbu tai muilas, sagė, auskarai, ar sausainiukai, ko tikrai nenorėčiau tai kalėdinės statulėlės
man irgi didziausia nesamone tos statulos
QUOTE(knopke* @ 2012 11 12, 14:31)
gal pavyzdžių turit, kas čia per lapeliai? sudomino
as taip pogi jau ko ko statuleliu nenoreciau gaut, taip namie ju pilna ir dulka
as tetom riesines numegsiu ir bandysiu pagaminti burbulines skaras ( aišku jei pavyks)
bendradarbiams stiklainius su receptu ir produktais, tikiuos patiks nes ten dovanojam tik simbolines dovanas
o daugiau visiems bus dovanos perkamos. ai dar pusseserei riesines su bitlu zenklu, nes del ju pamisus yra.
o ta roziu uogiene kiek panasiai kainuoja?
as tetom riesines numegsiu ir bandysiu pagaminti burbulines skaras ( aišku jei pavyks)
bendradarbiams stiklainius su receptu ir produktais, tikiuos patiks nes ten dovanojam tik simbolines dovanas
o daugiau visiems bus dovanos perkamos. ai dar pusseserei riesines su bitlu zenklu, nes del ju pamisus yra.
o ta roziu uogiene kiek panasiai kainuoja?
kainuoja 6.50 Lt nezinau koks ju skonis esu is bulgarijos parsivezus tai buvo begalo skanu
neisizeisk as tokia dovana labiau dovanociau su gimtadieniu
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 13, 09:41)
neisizeisk as tokia dovana labiau dovanociau su gimtadieniu
nera cia ko isizeist su gimtadieniu cia isvis nereali dovana bet smagu gauti tokia ir per kaledas
smagu gauti esu maciusi kaip dovanoja su jubiliejiniu gimtadieniu ir pridetas man atrodo buvo paauksuotas saukstelis su to zmogaus inicialais