Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

na, va, matot, prakalbot apie sages - na, man zymiai maloniau butu muiliukas nei velta sage, kuria padeciau i lentyna.. ax.gif bet kiekvienas dovanodamas dovana jau panasiai ir zino ka megsta, ko ne, ko reikia, ko nelabai, kas priimtina , kas ne..

na, o lapeliai su gimino diena- grazu labai butu gimimo dienos proga iteikti, as esu iteikusi vyrui vestuviu data wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 11 12, 15:31)
na, va, matot, prakalbot apie sages -  na, man zymiai maloniau butu muiliukas nei velta sage, kuria padeciau i lentyna.. ax.gif bet kiekvienas dovanodamas dovana jau panasiai ir zino ka megsta, ko ne, ko reikia, ko nelabai, kas priimtina , kas ne..

na, o lapeliai su gimino diena- grazu labai butu gimimo dienos proga iteikti, as esu iteikusi vyrui vestuviu data wub.gif

ne visos tetos ir gaus, tos kurios padetu i lentyna negaus thumbup.gif

as kalbu ne apie daikta, o apie jo kokybe, naturaluma ir pan.
as nesakiau, kad muilas - prasta dovana.. tiesiog as visada esu uz maximuma, o maximumas sitoj vietoj butu naturalus muilas nuo nulio, o ne perlydytas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2012 11 12, 15:31)

gimimo dienai nesugalvojau smile.gif kaledom irgi tiks manau g.gif
Atsakyti
Planas maximum:

Savo mieliausiajam - megztinis (jau beveik baigtas)
Mamai - mocherinis šalis/skara
Tėčiui - megztos ilgos kojinės (nes visada pergyvena, kad paprastos kojinės nusmunka ant čiurnų ir spaudžia smile.gif )
Sesei - megzta apykaklė
Sesės vyrui - dar nesugalvojau (labai išrankus jisai ant dovanų, nesinori nuvilti, tai reiks dar gerai apgalvot)
Babytei - pirštinės (dar nenusprendžiau megztos ar veltos)
Draugų vaikams - mergytėms 3 metukų ir kitai pirmokėlei bandysiu suspėt pasiūt lėles, naujagimui vaikučiui - megztą antklodėlę

Patiems draugams dar irgi nesugalvojau, bet vystau idėją dovanoti "norų kuponus" - pvz. "šašlykai gamtoje", "išvyka prie jūros", turistinis su palapinėm" ar tiesiog "kompanija prie arbatos"

Dar sausainių kepsiu naminių.

Nežinau kiek pavyks įgyvendinti iš šio sarašo, bet planuoju suspėt biggrin.gif (jeigu ką turiu planą B biggrin.gif )
Atsakyti
man patinka gaut rankų darbo dovanas, nesvarbu tai muilas, sagė, auskarai, ar sausainiukai, ko tikrai nenorėčiau tai kalėdinės statulėlės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 11 12, 16:14)
Planas maximum:

nerealu bigsmile.gif thumbup.gif
as ne ta prasme, kad nerealu igyvendint lotuliukas.gif
nerealios dovanos bigsmile.gif

QUOTE(Reginiukas @ 2012 11 12, 16:25)
man patinka gaut rankų darbo dovanas, nesvarbu tai muilas, sagė, auskarai, ar sausainiukai, ko tikrai nenorėčiau tai kalėdinės statulėlės  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man irgi didziausia nesamone tos statulos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 11 12, 14:31)

gal pavyzdžių turit, kas čia per lapeliai? g.gif sudomino smile.gif
Atsakyti
as taip pogi jau ko ko statuleliu nenoreciau gaut, taip namie ju pilna ir dulka doh.gif

as tetom riesines numegsiu ir bandysiu pagaminti burbulines skaras ( aišku jei pavyks) blush2.gif
bendradarbiams stiklainius su receptu ir produktais, tikiuos patiks ax.gif nes ten dovanojam tik simbolines dovanas
o daugiau visiems bus dovanos perkamos. ai dar pusseserei riesines su bitlu zenklu, nes del ju pamisus yra.

o ta roziu uogiene kiek panasiai kainuoja?
Atsakyti
kainuoja 6.50 Lt smile.gif nezinau koks ju skonis esu is bulgarijos parsivezus tai buvo begalo skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adiaVT @ 2012 11 12, 17:31)
gal pavyzdžių turit, kas čia per lapeliai?  g.gif sudomino smile.gif

radau nuotrauka internete 4u.gif tikiuosi nesupyks kieno cia tas remelis 4u.gif

principas toks :
user posted image

tik sunkokai radau senesnias datas smile.gif mamai pvz radau net 1959 metu jos gimimo dienos lapeli smile.gif
Atsakyti
neisizeisk smile.gif as tokia dovana labiau dovanociau su gimtadieniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 13, 09:41)
neisizeisk smile.gif as tokia dovana labiau dovanociau su gimtadieniu  smile.gif

nera cia ko isizeist mirksiukas.gif su gimtadieniu cia isvis nereali dovana bigsmile.gif bet smagu gauti tokia ir per kaledas smile.gif
Atsakyti
smagu gauti smile.gif esu maciusi kaip dovanoja su jubiliejiniu gimtadieniu ir pridetas man atrodo buvo paauksuotas saukstelis su to zmogaus inicialais smile.gif
Atsakyti