Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(knopke* @ 2012 11 12, 10:50)
bet pati ideja ko verta, savo rankomis prisiliesti kad ir prie jau gatavo muilo 4u.gif kas kaip moka,l tas taip daro, jus mokate su sarmu, prasom, merginos dar tim pradeda ir renkasi lengvesnu varianta- bet nepatinges, islydys, supjaustys wub.gif

pats sumanymas neblogas smile.gif tik tiek, kad tas muilo perlydymas tai liaudiskai tariant "is vieno sh..padaryt kita, tik grazesni " ax.gif
bet cia kaip kam - as asmeniskai nenoreciau gaut perlydyto muilo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 10:56)
pats sumanymas neblogas  smile.gif  tik tiek, kad tas muilo perlydymas tai liaudiskai tariant "is vieno sh..padaryt kita, tik grazesni "  ax.gif 
bet cia kaip kam - as asmeniskai nenoreciau gaut perlydyto muilo  4u.gif

nu tokiu pasisakymu uzmuset net man upa, ka jau kalbeti apie emrginas, kurios nuosirdziai ruosesi gaminti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 11 12, 11:18)
nu tokiu pasisakymu uzmuset net man upa, ka jau kalbeti apie emrginas, kurios nuosirdziai ruosesi gaminti doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu bet is esmes tiesa pasakiau 4u.gif Jus pati noretumet perlydyta muila gaut dovanu g.gif ? as ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 09:23)
tai Jus ne gaminsit muila, o tiesiog ji perlydysit  4u.gif 
nebus jis naturalus  ax.gif
Papildyta:
tai cia tas pats muilo perlydymas  smile.gif

As pirksiu ne siaip koki palmolive muila perlydymui, o ekologiska muilo baze, manau tai ne tas pats schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 11 12, 11:46)
As pirksiu ne siaip koki palmolive muila perlydymui, o ekologiska muilo baze, manau tai ne tas pats schmoll.gif

tas pats mirksiukas.gif zinau apie kokias muilo bazes snekat ax.gif pati buvau uzsikabinus uz to reikalo kazkada, bet greit atsoko man fantazija smile.gif
tos muilo bazes tiek naturalios, kiek paksiene sokeja lotuliukas.gif

keista man, kaip zmones menesi pries kaledas pradeda dometis kokiu nors nauju dalyku ir jau iskart ji dovanoja. muilo gamyba yra ilgas ir daug ziniu, bei praktikos reikalaujantis uzsiemimas ... o ne siaip tep lep.. nusipirkau, padariau ir pridovanojau ax.gif atsiprasau jei kazkam nepatiko mano nuomone, bet as tokios dovanos "a bile padovanot kazka" nenoreciau gaut .. jau geriau kilogramas mandarinu bigsmile.gif

o siaip tema ne apie muilo gaminima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 12 lapkričio 2012 - 10:58
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 11:25)
nu bet is esmes tiesa pasakiau  4u.gif  Jus pati noretumet perlydyta muila gaut dovanu  g.gif  ? as ne  schmoll.gif

noreciau ir sunaudociau 4u.gif

zmones renkasi tai, kas jiems patinka, daug dalyku atrandi pirma karta pries sventes ir jei pasistengi - puiki dovana,,,nematau tame nieko blogo, anaiptol, puiku, kad zmone nenueina i maksimute, nepaima nuo lentynos pirma dovanu rinkinuka su fa duso zele ar zvake su smilkalais ..o padovanoja kazka kitokio, nesvarbu, ar tai jau ju autorinis, niekur nematytas darbelis, ar tiesiog perlydytas muilas su meile ax.gif nesu priekabi tokiems dalykams..bet yra zmoniu, kuriems niekada neitiksi, kad ir ka bedovanotum, tai bus tep lept, tai nenaturalu, tai velei kas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 12 lapkričio 2012 - 11:23
QUOTE(knopke* @ 2012 11 12, 12:21)
noreciau ir sunaudociau 4u.gif

zmones renkasi tai, kas jiems patinka, daug dalyku atrandi pirma karta pries sventes ir jei pasistengi - puiki dovana,,,nematau tame nieko blogo, anaiptol, puiki, kad zmone nenueina i maksimute, nepaima nuo lentynos pirma dovanu rinkinuka su fa duso zele ar svake su smilkalais ..o padovanoja kazka kitokio, nesvarbu, ar tai jau ju autorinis, niekur nematytas darbelis, ar tiesiog perlydytas muilas su meile ax.gif nesu priekabi tokiems dalykams..bet yra zmoniu, kuriems niekada neitiksi, kad ir ka bedovanotum, tai bus tep lept, tai nenaturalu, tai velei kas biggrin.gif

tada sekmes gaminat savo darbo dovanas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 12, 12:22)
tada sekmes gaminat savo darbo dovanas  thumbup.gif

as negaminu, nesumaisykit, tiesiog palaikiau kitu merginu minti..siemet pas mane karaliaus kepiniai ivairiausi..o priimti dovana - reikia moketi, nes tai vienas is kulturos pozymiu biggrin.gif padekoti, pasidziaugti ir patyleti, jei nepatiko..pasirodo tik zmogaus kultura tokiu atveju biggrin.gif ne visi jau tokie galvoti ir gabus, akd galetu patys sugalvoti ir padaryti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 12 lapkričio 2012 - 11:29
QUOTE(knopke* @ 2012 11 12, 12:25)
as negaminu, nesumaisykit, tiesiog palaikiau kitu merginu minti..siemet pas mane karaliaus kepiniai ivairiausi..o priimti dovana - reikia moketi, nes tai vienas is kulturos pozymiu biggrin.gif padekoti, pasidziaugti ir patyleti, jei nepatiko..pasirodo tik zmogaus kultura tokiu atveju biggrin.gif ne visi jau tokie galvoti ir gabus, akd galetu patys sugalvoti ir padaryti..

nu vistiek kepsit pati smile.gif
priimt dovanas as moku mirksiukas.gif tiesiog vienos tikrai labai patinka ir naudojamos buna, kitos tiesiog uzima vieta namuose ax.gif
Atsakyti
Ne visi naudoja tik naturalia kosmetika, o juk tai tik muiliukai, tikrai sunaudos, svaribiausia kad grazus butu ir kvepetu skaniai smile.gif Ne pardavimui ta muila gaminti noriu, o pabandyt del saves, jei tiks ir patiks pridesiu prie dovanu smile.gif Jei nepatiks man paciai tikrai nedovanosiu kad tik beleka padovanot.
As daznai likus menesiui iki Kaledu kazka naujo isbandau biggrin.gif - mezgima, dekupaza, kokia nauja sausainiu recepta ir pan., jei rezultatas tenkina tai ir dovanoju, kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
Aš irgi už šiltas ir intymias rankų darbo dovanas, kad ir kas tai bebūtų. Juk žmogus savo laiką sugaišo darydamas kažką būtent tau, net jei tai ir muilo "perlydymas" vistiek žmogus nepatingėjo, virdamas apie mane galvojo, galbūt net apsvarstė kokie kvapai ar spalvos būtent man labiau patiktų. Juk per Kalėdas svarbiausia dovanoti geras emocijas, teigiamas mintis, o aš tikiu kad tas perlydytas muiliukas tikrai bus įkrautas šventiškų minčių, o ne parduotuvėje pirkta gal ir brangesnė ar profesionaliai atlikta, bet šalta, paskubomis nupirkta dovana, kuri iš smės jokios asmeninės žinutės savyje neturi...

Profesionalumo reikalauti yra gerai ir tiesiog būtina, ypač iš savęs. Čia jau kiekvienas sau nuspręs ar pakankamai kruopščiai atliko vieną ar kitą darbelį, kad būtų malonu ne tik dovanojančiąjam bet ir gaunančiąjam, kad netektų jam tik mandagiai pasišypsoti ir patylėti...

Aš šiais metais irgi žadu rankų darbo dovanas dovanot kiek suspėsiu padaryt.
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 11 12, 15:12)

Aš šiais metais irgi žadu rankų darbo dovanas dovanot kiek suspėsiu padaryt.

ka planuojat bigsmile.gif ?

as prie muilo dar planuoju velt sages is vilnos tetom g.gif
o mamai, teciui, sesei ,broliui ir MB radau kalendoriaus lapelius originalius ju gimimo dienu, reminsiu ir dovanosiu ax.gif

Atsakyti