Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

QUOTE(Dereša @ 2012 10 31, 17:00)
man tokiu reikia  lotuliukas.gif o cia tik internetu galima uzsisakyt ar kazkur yra pirkt?

Didziuosiuose Maximuose labai panasiu yra smile.gif
Atsakyti
As pirkau butent is ten kur nuoroda idejau, o ar yra pirkt kur kitur, nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 10 31, 18:02)
Didziuosiuose Maximuose labai panasiu yra smile.gif

reikes vyrui parodyt, kad zinotu ka senis turi atnest biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Mil@na @ 2012 10 30, 16:21)
O man labai normalu pinigai Kalėdoms  4u.gif

QUOTE(ataka26 @ 2012 10 30, 16:30)
o mane labai erzina pinigai per Kaledas smile.gif mano uosvene kiekvienais metais pinigus duoda .

As visai nepykstu jei gaunu Kaledom pinigu. Pvz nuo mano tevu gaunam kazka skanaus + kokia nors smulkmena (kojines siltas, namams kazka praktisko) + vokelis su pinigeliais, viskas graziai supakuota buna thumbup.gif Nepatinka kaip pinigus dovanoja uosviai - tiesiog ideda i paprasta balta voka ir iduoda unsure.gif Taigi jei jau dovanojat pinigus pridekit nors koki skanesta, atviruka su palinkejimu, supakuokit graziai ar idomiai smile.gif

QUOTE(Pumasha @ 2012 10 31, 09:05)
Nėščiai moteriai taip pat ne pati geriausia dovana (pati neseniai buvau  nestuke.gif  , tai dar pamenu tą jausmą) - tuo metu esi susikoncentravus į natūralumą, ekologiją ir t.t., geriau natūralių muilų (būtinai, kad tiktų ir kūdikiui), šiltą pledą, sviestmedžio aliejaus (tiks ir pilvukui, o po to ir kūdikiui) ir t.t. Žodžiu, kuo artimiau natūralumui.

Dar busimiem tevam praverstu knyga apie vaiko auginima ar auklejima smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano šeima yra labai gausi,todėl dovanu kiekvienam neperkam,nes bankrotas garantuotas biggrin.gif Vyro šeimoje,tai traukiam lapukus ir perkame dovanas šeimomis už tam tikrą sutartą suma,o jei kas dar ir žino ko nori,tai ir užrašo. O jei nežino,tai šiaip susėdę padiskutuojam kokios jiems butų priimtinos/malonios/naudingos dovanos. O su savo pusės giminaičiais iš viso neperkam dovanų,tik simboliškai kokį skanėsta iškepam ar rankų darbo dovanėlę įteikiam.

Pernai vienai šeimai dovanojau savo megstas kojines įdarytas saldainiais biggrin.gif Labai patiko visiems,tad šiemet irgi dovanosiu ką nors megzto.Vieniems-kojines,kitiems-pirštines,dar kitiems-šalikėlį ar kepurę ax.gif

O artimiausiems-tai savo dukrai,visokių žaislų esu nusižiūrėjusi(tik laukiu akcijų blush2.gif ) ir knygučių,nes jas dievina,o vyrui leidžiu įsigyti kokį nors brangų daiktą,kurio šiaip sau nepirktume mirksiukas.gif
Atsakyti
mano uosvene net i vokeli nededa o i rankas paduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 10 31, 09:55)
aha  lotuliukas.gif  parasyta ten gali but bet kas  mirksiukas.gif  perlydytas muilas is muilo bazes arba paprasto pirktinio muilo, tiesiog prideta spalvu ir forma padaryta  smile.gif  naturalus muilai taip neatrodo  mirksiukas.gif  anksciau ir as nebuciau atskyrus  ax.gif  o dabar, kai pati gaminu matau is toli  smile.gif

va cia tikrai naturalus muilai  smile.gif
http://www.pienovoni...turalus-muilas/

Knygą buvau nusipirkus apie muilo gamybą, bet tik paveiksliukus perverčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dereša @ 2012 10 31, 12:48)
nerasiau maryte ir petriukas, o petriukui nuo marytes
labai malonu sutikti visazine, pazystancia VISUS vyrus, tikrai zinot, kad mano vyras apsimetinejo, kad jam patinka, jam jeigu kas nepatinka, tai tai ir parodo arba pasako  biggrin.gif ir kojiniu su sirdutem dar nedovanojau  lotuliukas.gif gal reiktu  g.gif  biggrin.gif
kaip atrodo? netekia matyt  g.gif

Na taip, atsiprašau už kategoriškumą, juk vyras vyrui nelygu... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 10 30, 12:18)
http://s018.radikal....a2f4a7016ad.jpg

as tai uzsikreciau tokiu buteliu dekoravimu  smile.gif  kitoj pusej zmogaus, kuriam skirta dovana nuotrauka su palinkejimu  smile.gif  kaledom darysiu sakiau tokius butelaicius  thumbup.gif

Labai įdomu!! thumbup.gif Kokia čia technika?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 10 30, 11:18)
as tai uzsikreciau tokiu buteliu dekoravimu  smile.gif  kitoj pusej zmogaus, kuriam skirta dovana nuotrauka su palinkejimu  smile.gif  kaledom darysiu sakiau tokius butelaicius  thumbup.gif

Vidų irgi savarabe pildysit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2012 11 02, 18:25)
Labai įdomu!!  thumbup.gif  Kokia čia technika?

dekupazo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(horos @ 2012 11 03, 23:49)
Vidų irgi savarabe pildysit? biggrin.gif

ne, cia yra normalus pirktiniai buteliai, viskio vienas ir du degtines.. galima taip dekotuot pvz. kaledini vyna
Atsakyti
http://beta.lt/pirkt...fer_id=25181102

galvoju pirkti sitas slepetes mociutei dovanu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2012 11 05, 13:32)
http://beta.lt/pirkt...fer_id=25181102

galvoju pirkti sitas slepetes mociutei dovanu g.gif

o cia kurios is dvieju parodytu paveikslely g.gif ?
Atsakyti