Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų idėjos - 6

Aciu uz patarimus smile.gif
muiliukus ir zvakes isbraukiau smile.gif
issirinkau labai graziu muiliuku is nuorodos kur Pumasha idejo, kaip tik Kaledoms eglutes, snaiges wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2012 10 31, 10:48)
Aciu uz patarimus smile.gif
muiliukus ir zvakes isbraukiau smile.gif
issirinkau labai graziu muiliuku is nuorodos kur Pumasha idejo, kaip tik Kaledoms eglutes, snaiges wub.gif

tikrai labai graziu ir skaniai atrodanciu yra thumbup.gif o as ten kainu nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 10 30, 14:16)
Tada jau tai dovana jūsų sau išėjo - jau kam malonu rašyti Marytė ir Petriukas, tai Marytei  lotuliukas.gif O vyrai to nevertina (nors ir apsimeta). Štai jūsų ir problema, kad dovanas renkate kojines su širdutėmis ir skelbiatės esanti jo mergina ar kas ten.

nerasiau maryte ir petriukas, o petriukui nuo marytes
labai malonu sutikti visazine, pazystancia VISUS vyrus, tikrai zinot, kad mano vyras apsimetinejo, kad jam patinka, jam jeigu kas nepatinka, tai tai ir parodo arba pasako biggrin.gif ir kojiniu su sirdutem dar nedovanojau lotuliukas.gif gal reiktu g.gif biggrin.gif

QUOTE(Esha @ 2012 10 30, 17:10)
Sveikos,
Sesuo- siekt ike parumerijos is bodyshop, pizamyte ir ilgos slepetes;

kaip atrodo? netekia matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 10 31, 10:25)
nepamirskit, kad sesiolikmeciui tokie rinkiniai labai aktualus dalykas  mirksiukas.gif
o kodel Jusu vyras ju nenaudoja, jeigu jau tokie geri rinkiniai  g.gif ?

naudoja, kasdien, ... tik nereikia tiek, tie rinkiniai labai formalumu " kvepia" jis jų gauna ir per gimtadienius, ir per Kalėdas...
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 10 31, 14:38)
naudoja, kasdien, ... tik nereikia tiek, tie rinkiniai labai formalumu " kvepia" jis jų gauna ir per gimtadienius, ir per Kalėdas...

2 kartus i metus gauna, jei naudoja kasdien turetu susinaudot biggrin.gif kaip sakoma "dovanom arkliui ..... " lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 10 31, 15:10)
2 kartus i metus gauna, jei naudoja kasdien turetu susinaudot  biggrin.gif  kaip sakoma "dovanom arkliui ..... " lotuliukas.gif

na jei tarkim, tik vieną rinkinį gautų tai būtų pusę bėdos o jei kelis..., o jei dar pareigos tokios, kad atsiranda žmonių norinčių pamaloninti... ne, man tai yra labai formali, nenuoširdi dovana....
manu, jei gautų kokios babikės megztas šiltas kojines žymiai labiau džiugintų...bet čia turbūt kaip kam... 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voras34: 31 spalio 2012 - 14:15
QUOTE(Dereša @ 2012 10 31, 11:48)
kaip atrodo? netekia matyt  g.gif

Slepeciu?
Jei taip, tai sios http://oldnavy.gap.c...p...8&cid=55153
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 10 31, 10:34)
biski dovaneles  blink.gif  kiek cia reikia pinigu tokias supirkt visiem  bigsmile.gif ? as kazkaip zmoniu tokiom brangiom dovanom neipareigociau ... mama , tete, sunu, dukra TAIP... bet mociuiu, pusbroliu ir pan...  per brangios dovanos mano supratimu  ax.gif

Kiekvienas žmogus dovanas perka pagal savo galimybes, jei turi daug pinigų, kodėl gi per Kalėdas nenudžiuginus savo draugų ir giminaičių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 10 31, 13:14)
na jei tarkim, tik vieną rinkinį gautų tai būtų pusę bėdos o jei kelis..., o jei dar pareigos tokios, kad atsiranda žmonių norinčių pamaloninti... ne, man tai yra labai formali, nenuoširdi dovana....
manu, jei gautų kokios babikės megztas šiltas kojines žymiai labiau džiugintų...bet čia turbūt kaip kam... 4u.gif .

lengviausia nueini i PC pasiemi nuo lentynos rinkinuka ir sia tau dovana lotuliukas.gif man ir labai jau formalu su jais
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 10 31, 16:07)

labai man fainos sitos, as galvoju tokias pirkti MB sesei:)
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 10 31, 15:07)

as kazkoki panasu varianta sesei nupirkau , fik raudos su baltom ir zaliom aplikacijom smile.gif tokios Kaledines
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 10 31, 16:07)

man tokiu reikia lotuliukas.gif o cia tik internetu galima uzsisakyt ar kazkur yra pirkt?
Atsakyti