Dalinkimės Kalėdinių dovanų idėjomis čia
Senoji tema:
Aptariame, ką dovanosime per Kalėdas
Pries kelias dienas buvau radus nuoroda idomiu sieniniu laikrodziu, na dabar niekur nerandu. Perverciau visa sena tema ir pagoglinus, nerandu to ko ieskojau. Ten buvo internetine parduotuve su daug idomiu laikrodziu (drugeliai, pabege skaiciukai, gegutes laikrodziai ir pan.), su nurodytom kainom. Gal kuri pagelbes . Aciu
Sveikos, Kalėdų belaukiančios
Turiu klausimą apie čia jau buvusią vieną idėją. Niekaip nesugebu jos surasti, tai gal kas prisiminsit. Viena iš jūsų žadėjo savo vaikinui (o gal vyrui?) dovanoti rankšluostį su išsiuvinėtu nuotaikingu užrašu. Aš ieškau, kur galima tokius rankšluosčius užsakyti. Gal kuri prisimenat ir pagelbėsit? Arba gal atsiras pati idėjos autorė?
Turiu klausimą apie čia jau buvusią vieną idėją. Niekaip nesugebu jos surasti, tai gal kas prisiminsit. Viena iš jūsų žadėjo savo vaikinui (o gal vyrui?) dovanoti rankšluostį su išsiuvinėtu nuotaikingu užrašu. Aš ieškau, kur galima tokius rankšluosčius užsakyti. Gal kuri prisimenat ir pagelbėsit? Arba gal atsiras pati idėjos autorė?
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 11, 14:38)
Sveikos, Kalėdų belaukiančios
As uzvakar pasiemiau savo uzsakyma... Vilniaus Akropolyje "Sauliaus ir Vido atelje" (uzsakiau ant ranksluoscio raide (14x20 cm) kaina 20 lt, jei duodi savo ranksluosti.. jei parki pas juos, berods 15 lt. Padare per 3 dienas (sakiau, kad ner skubos) ir tikrai labai graziai
Buvau Vilniaus Akropolyje tiger parduotuvėje tai ten tiek šaunių dovanų radau, tikrai labai faina parduotuvė Kaži ji turi savo internetinę parduotuvę?
Papildyta:
Saldainių
Papildyta:
QUOTE('Chili @ 2011 12 11, 16:41)
Mamos, ką padovanoti 17m vaikinui? Čia labai simboliškai iki 20lt. Artimai nebendrauju, pomėgių nežinau, o einant į svečius kažką padovanoti reikia...
Saldainių
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 12 11, 18:24)
Buvau Vilniaus Akropolyje tiger parduotuvėje tai ten tiek šaunių dovanų radau, tikrai labai faina parduotuvė Kaži ji turi savo internetinę parduotuvę?
O jin tik Vilniuje yr? nes šiuo metu man nepakeliui
QUOTE(Eirwen @ 2011 12 11, 19:50)
O jin tik Vilniuje yr? nes šiuo metu man nepakeliui
Ji ir Kaune yra, Molo prekybos centre, Barsausko gatveje
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 12 11, 19:24)
http://www.tigershop...isvalaikis.html