Įkraunama...
Įkraunama...

Margučių marginimas

QUOTE(bazuka @ 2006 04 03, 08:37)
O kur ieškoti vaško ? Kur medum prekiauja?

Manau, kad bitininkai, prekiaujantys medumi turėtų turėti.

Ir dar pamiršau vieną svarbų akcentą, jau numarginus margutį ir nuvalius vašką nuo jo, reikia nepamiršti nublizginti su lašiniais. rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=kiniete333,2006 04 02, 23:44]
[quote=ENIGMA,2006 04 02, 15:28]
As tebeskutineju mirksiukas.gif
ir tradicinius Lietuviu rastus [QUOTE]
Gal gali parasyti kokie yra tradiciniai lietuviski rastai, mano vaikiui i mokykla reikia, o as nezinau blush2.gif
[/quote]
įdėsiu kelias nuotraukas su aprašymu mirksiukas.gif
Atsakyti
vasku marginsiu pries Velykas, dabar tik skutineju:)

gal kas galit parekomenduot gerus dazus? nusiperku vis visokius nupiepusius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 04 02, 16:25)
dar ir vaikui duok  doh.gif

blush2.gif Nu valgiau tokius nuo pat mazumes ir nieko neatsitiko. Nesakau, akd sveika, nu bet ir nemanau, akd super pavojinga.

Siaip tai dabar su tais lenkiskais gerai gaunasi, tik reikia acto ipilti bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

sio vakaro darbelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Enigma, ar galetum ideti tradiciniu lietuvisku rastu, man tikrai labai reikia, ar gal zinai kur rasti, labai prasome, cia ir vaikas pasijunge, jam jau treciadieniui reikia, labai laukiame 4u.gif
Atsakyti
Buvau siandien su vaikais Sauluvoje smile.gif

Labai sauni moteriske, viska graziai isaiskino, numarginau viena kiausini (nes mazoji nelabai leido man uzsiimti), o ir sunus viena numargino.

Sake, naudoja parafina maisyta su vasku, bet galima ir vien tik su parafinu.

Dazus rekomendavo pirkti anilininius, lietuviskus, penkiu spalvu - tokie jos nuomone geriausi.

Parode kaip keliom spalvom parginti, ir kaip su degintu vasku daryti smile.gif

Labai rekomenduoju nueiti kita treciadieni smile.gif

Kiniete specialiai tavo vaikui. O siaip tai reiktu ieskoti knygu: Kudirka "Velykos" arba geriausia i lietuviu liaudies kulturos centra paskambinti ar nueiti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 04 balandžio 2006 - 17:51
thumbup.gif ačiū už simboliukus, labai norėjau tokius susirasti, dabar net ieškoti nereiks. Tikros šaunuolės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Raideles, didelis didelis aciu 4u.gif

Ir nueiciau ir paskambinciau, tik ,kad mes ne Lietuvoje, o vaikas britu mokykloje propaguos lietuviskais rastais margintus kiausius smile.gif Jau atspausdinau, rytoj gales raizyti margucius thumbup.gif

Dar karta aciu
Atsakyti
Imetu dar paveiksliuku su rastais ir simboliais, gal kam pravers smile.gif Issisaugokit. Vakar pirkau knygele apie lietuviskus marginimo budus smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o man nesiseka su dažais kiek nusiperku tai tokios neryškiosspalvos kad net neidomu taio gražu būna kada margučiai ryškūs buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 04 05, 10:32)
o man nesiseka su dažais kiek nusiperku tai tokios neryškiosspalvos kad net neidomu  taio gražu būna kada margučiai ryškūs buna  ax.gif

Kad butu ryskus as dviguba koncentracija padarau. Du pakelius dazu supilu i tiek vandens kiek nurodyta pilti viena pakeli wub.gif tada buna ryskios spalvos
Atsakyti