Įkraunama...
Įkraunama...

Margučių marginimas

QUOTE(Dvi @ 2013 03 31, 14:33)
35 metai praktikos turbut vienintele paslaptis. Jei Vilniuj - prasau i svecius, parodysiu viska. Mano 19 metu dukros marguciu jau nebegalima atskirti nuo maniskiu - 14 metu praktika duoda rezultata hihihi.gif
Rytoj idesiu antros marginimo serijos nuotrauka - dabar neturiu kaip isimti is fotoaparato.

labai grazus marguciai.man dar taip graziai nesigauna,bet vistiek visi grozysi tai ir smagu.o kaip jus nudazot kiausynius juoda spalva?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 03 31, 20:30)
labai grazus marguciai.man dar taip graziai nesigauna,bet vistiek visi grozysi tai ir smagu.o kaip jus nudazot kiausynius juoda spalva?

Kelios spalvos dazu, sumaisytos i viena, duoda juoda
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 12, 02:10)
Prieš kelis metus mano skutinėti margučiai:

user posted image

Nuostabūs wub.gif . Man visų gražiausi skutinėti margučiai wub.gif Tik tokie raštai man nesigauna ax.gif , bandžiau pušekę išskutinėti irgi labai gražu, tik dažniausiai sutrūkdavo lukštas iki pabaigos skutinėjimo, todėl labai retai cieli likdavo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 03 30, 17:36)
Pvz. del geltonos spalvos isgaunamos is ciberzoles. Tai reikia pakaitinti kartu su kiausiniu t.y. pavirti? Ar uztenka tik palaikyti?

as testavau siemet si varianta, bet man nuo tu ciberzoles milteliu kiausinis labai nelygiai aplipo.. as tik uzpyliau verdanciu vandeniu ir imerkiau nakciai kiausa.. gal reiktu pavirinti ir nukosus ir ta nuovira deti? kitamet gal taip bandysiu smile.gif

QUOTE(silsta @ 2013 03 30, 22:37)
Ir mano šios dienos triūsas...

user posted image

kaip man grazu tos zoleles ant kiausiniu smile.gif

QUOTE(Kašaras @ 2013 03 30, 23:01)
niekaip nesuprantu kaip taip jums pavyksta juos ismarginti. As tp meginau su adatele bet taip man tankiai gaunasi sad.gif o cia patepimai stambus linijos ilgos vientisos...
kur rasti technika, kame reples - ar specialus vaskas turi buti, ar adatele stora???

manau jusu adatele labai plona ir gal vaskas vesokas.. as naudoju pazulinta vinuka smile.gif o kai vaskas karstas, tai bruksneliai storesni gaunasi, atvesus vaskui - plonesni smile.gif
Atsakyti
mano siumetiniai darbai (kiausiniai mirkyti per nakti):

cia dazyta ramuneliu nuovire, visai man patiko ta samanine spalva smile.gif visa pakeli arbatos sudejau i puse litro vandens ir paviriau kuri laika smile.gif
user posted image

cia mano nuostabai labai faina spalva daves melynasis kopustas smile.gif sutarkavau visa galva, uzpyliau vandeniu, kad apsemtu ir paviriau. Acto is akies ipyliau.
user posted image

cia tradiciniai kiausiniu lukstai.
user posted image

cia bendroj sumoj dar matosi per viduri bandymas su spinatais, bet ne kas gavosi.. kitamet nebedarysiu. Virsuj raudonai bordiniai - burokeliu sultys, bet irgi pasidenge nelygiai, matyt todel, kad sultys buvo tirstokos, su nuosedom.. Juoda arbata irgi nesuzavejo. Kitais metais dar pabandysiu, bet imsiu arbata pakeliais, kaip ramuneles, o ne biria.. nes nuo jos irgi kazkoks riebumas ant kiausiniu aplipo burbuliukais.. Azuolo zieve irgi nedave norimo rezultato..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 03, 22:03)

grazus kiausiniai smile.gif
girdejau jog i kopusta melyna negalima pilti acto g.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai grazus kiausinukai. 4u.gif Su ciberzole man nelabai patiko. Visos nakties nelaikiau, tad ir nenudaze. Siaip ciberzole stipri, nudazo indus, keptuves, o kiausinius gan silpnai..

Bandziau grazinti kiausinius su vasku. Labai patiko. Tik kuo jus tepat ta vaska?Maniskes linijos nesigavo tokio vienodo platumo kaip jusiskiu. blush2.gif Pasidalinkite. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 04 balandžio 2013 - 11:19
QUOTE(ingauk @ 2013 04 04, 10:53)
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 03, 22:03)

grazus kiausiniai smile.gif
girdejau jog i kopusta melyna negalima pilti acto g.gif blush2.gif

kazi kodel? actas kaip kandiklis naudojamas.. nors gal pats kopustas rugsteles turi?

QUOTE(Amelita @ 2013 04 04, 12:18)
Labai grazus kiausinukai.  4u.gif Su ciberzole man nelabai patiko. Visos nakties nelaikiau, tad ir nenudaze. Siaip ciberzole stipri, nudazo indus, keptuves, o kiausinius gan silpnai..

Bandziau grazinti kiausinius su vasku. Labai patiko. Tik kuo jus tepat ta vaska?Maniskes linijos nesigavo tokio vienodo platumo kaip jusiskiu.  blush2.gif Pasidalinkite.  4u.gif

as tai naudoju nuzulinta vinuko galvute, nes smeigtukas man per plonas.. ir vaskas turi buti karstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 04 04, 11:18)
Bandziau grazinti kiausinius su vasku. Labai patiko. Tik kuo jus tepat ta vaska?Maniskes linijos nesigavo tokio vienodo platumo kaip jusiskiu.  blush2.gif Pasidalinkite.  4u.gif

as su smeigtuku (is marskiniu smile.gif )

darbe blokuoja mums nuotrauku puslapius tai negaliu net savo siu metiniu marguciu parodyti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 04 04, 12:25)

as tai naudoju nuzulinta vinuko galvute, nes smeigtukas man per plonas.. ir vaskas turi buti karstas smile.gif

Galvute.. Jus piesiat ta vieta, kuri matosi ikalus vini i siena?

QUOTE(Matelyk @ 2013 04 04, 12:43)
as su smeigtuku (is marskiniu smile.gif )

darbe blokuoja mums nuotrauku puslapius tai negaliu net savo siu metiniu marguciu parodyti.... ax.gif

Piesiat tuo smeigtuko burbuliuku? Ne su smailiaja smeigtuko dalimi?
As pati bandziau islankscius savarzele, speju buvo per plona priemone...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 04 04, 12:54)
Galvute.. Jus piesiat ta vieta, kuri matosi ikalus vini i siena?

taip, ta dalimi smile.gif ikaliau vynuka i pagaliuka ir turejau darbo iranki smile.gif
Atsakyti
Musu ryskespalviai su marmuriniais dazais blush2.gif
user posted image
Atsakyti