QUOTE(muza @ 2006 03 29, 20:35)
Na, kate0 . o ir siaip man vasku marginti - patys graziausi , tik nemazai laiko "suvalgo" ju sonu braukymas . Man aktualiausia kaip ta vaska laikyti ikaitinta, niekaip neatrandu ...gal kuri isradote patogu buda:)?
Siaip man dar grazu kai rastai buna spavoti - pamargini ir merki i viena spalva, pamargini - tada i kita...gaunasi tikras "margutis"
Siaip man dar grazu kai rastai buna spavoti - pamargini ir merki i viena spalva, pamargini - tada i kita...gaunasi tikras "margutis"
Dekui uz pagyrimus.
As darau gana promityviai, imu didele nenaudojama skardine bleka (laikau tokia sena sena) ir dedu ja ant dujines virykles, o ugni nustatau minimaliai ant tos blekos dedu metalini indeli, visiai neaukstais krasteliais ir i ten dedu vaska. nu ir sedziu prie to karsto kamuolio, jei tureciau zvake vaskine tai tiesiog ja usidegciau ir tiek, bet kadangi pas mane vaskas gabale, be knato, tai tenka taip primityviais budais dirbti.
O laiko tai tikrai labai daug uzima reikia poros dienu kaip nieko, norint primarginti velykoms kiausiniu. Nu cia pie kokia 30 kaip minimum mes dazom.
Tai as marginu, marginu, o kai atsibosta, tai vienspalvius padarau ir viskas