Įkraunama...
Įkraunama...

Margučių marginimas

QUOTE(3lena @ 2011 04 23, 22:16)
o jus paskui valgot tuos kiausinius, kuriuos merket i medvilnei skirtus dazus? ar pro luksta dazai neprasiskverbia?

Ne, nevalgom, bent jau mes... juos vaikai "suzaidzia" ridinedami smile.gif

Linksmu svenciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Atėjau ir aš pasirodyti savo margučius. Išbandžiau naują dažymo būdą krepiniu popieriumi. Dažo thumbup.gif Reikia net pirštinių, nes kitaip rankos nenusiplauna biggrin.gif Bet užtat, kiaušiniai dažosi puikiai ir nepersigeria per lukštą. Gražiausiai gavosi tie kur margi, bet išbandžiau ir dažant su vašku, dariau dviejų spalvų. Aišku, yra kur tobulėt, nes nelygiai pasidengė spalva ax.gif

user posted image
Atsakyti
Margučiai dažyti svogūnų lukštų nuovire prieš tai kiaušinius apdėliojus įvairiom džiovintom žolelėm ir tvirtai įsukus į pėdkelnių gabalėlius smile.gif

user posted image
Atsakyti
Na va, pagaliau ismokau grazinti margucius su vasku yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 04 23, 22:16)
o jus paskui valgot tuos kiausinius, kuriuos merket i medvilnei skirtus dazus? ar pro luksta dazai neprasiskverbia?

mes juose verdam tongue.gif ir valgom. nes jie neprasiskverbia pro luksta, o tie visi maximiniai siulomi, kur stiklainiukuose mirkyt, ne tik kad pro luksta puikiai praeina, bet ir rankos vaiku melynos lieka nuo ju doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano šių metų margučiai dažyti svogūnų lukštuose rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 27 balandžio 2011 - 19:35
kokie grazus marguciai wub.gif

man irgi priimtiniausias variantas dazyti su svogunu lukstais, bet siemet bandziau su vasku ir maistiniais dazais, gaila nenuforografavau blush2.gif

Atsakyti
gražūs margučiai thumbup.gif
Atsakyti
Naturalios priemones, kaip nusidazyti margucius be cheminiu dazu, pasirodo dazyti galima ir su raudono kopusto lapais ir raudonu-baltu vynu:

http://radmegan.blog...of-options.html
Atsakyti
Kiek čia grožių prisižiūrėjau bigsmile.gif
mano ne tokie įspūdingi, bet vis tiek mieli širdžiai margučiai wink.gif Čia pernykščiai ir užpernykščiai wink.gif Šiųmetiniai tik ryt bus wink.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morfija: 06 balandžio 2012 - 15:37
wub.gif
kokie visu grazus kiausiniai, o kaip dazoma su krepiniu popierium - labai idomu, ir kaip tas popierius atrodo g.gif
cia LT kalba apie naturalius dazus

as ir gavoju su kopustu pabandyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 06 balandžio 2012 - 20:59
4u.gif sveiki,mes su penkiamete dukra bandysime vaskinem kreidelem marginti.
http://www.sintagma....2256CDA00399F17
Atsakyti