Įkraunama...
Įkraunama...

Margučių marginimas

QUOTE(Eva.* @ 2010 04 01, 23:46)

Dekui uz ivertinima 4u.gif
O drozineju arba su peiliuku, arba su skalpeliu, o patogiausia drozinejimui skirtais peiliukais.
Atsakyti
Ar galit kuri parasyti kaip dazyti margucius anilininiais dazais, tais kurie skirti medvilnei? ant pakelio yra parasyta kaip dazyti medvilne, bet kiek visko deti (druskos, sodos ar dar ko) kiausiniams??
labai aciu
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2010 04 01, 21:35)
Prisimarginau ir aš..Prisikeikiau iki soties.. lotuliukas.gif Absoliučiai "nekando" dažai, pūslėti išėjo, žodžiu - pravalas.., bet įkeliu savo keturių dienų vargą.. verysad.gif

user posted image

Atsiprašau, čia kažkaip kreivai įkėlė foto.. verysad.gif

Nuostabu 4u.gif Atsakykit į vieną klausimėlį: ką darot su vašku, kuris lieka ant kiaušinio, kur jį dėt g.gif Gramdyt ar ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2010 04 02, 12:05)
Nuostabu 4u.gif  Atsakykit į vieną klausimėlį: ką darot su vašku, kuris lieka ant kiaušinio, kur jį dėt g.gif  Gramdyt ar ką g.gif

Ačiū blush2.gif Čia tai irgi problema..Vaško, esančio ant rudų kiaušinių, net negramdžiau, nes spalva tokoia pati lieka, o ir vaizdas neblogas. O nuo baltų kiaušinių gramdžiau peiliuku. Labai ilgas darbas, reikia atidumo, kad per daug nepagriebtum. Kažkur skaičiau, kad reikia dėti orkaitę, bet aš pabijojau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2010 04 02, 13:05)
Nuostabu 4u.gif  Atsakykit į vieną klausimėlį: ką darot su vašku, kuris lieka ant kiaušinio, kur jį dėt g.gif  Gramdyt ar ką g.gif

musu seimynoj, tai atliekama nagu ar peiliuku pagalba blush2.gif ... bet kokiu atveju nereikia persistengti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2010 04 02, 17:23)
Ačiū blush2.gif Čia tai irgi problema..Vaško, esančio ant rudų kiaušinių, net negramdžiau, nes spalva tokoia pati lieka, o ir vaizdas neblogas. O nuo baltų kiaušinių  gramdžiau peiliuku. Labai ilgas darbas, reikia atidumo, kad per daug nepagriebtum. Kažkur skaičiau, kad reikia dėti orkaitę, bet aš pabijojau.. ax.gif

QUOTE(Liule @ 2010 04 02, 18:35)
musu seimynoj, tai atliekama nagu ar peiliuku pagalba blush2.gif ... bet kokiu atveju nereikia persistengti..  ax.gif

Ačiū 4u.gif Supratau, kad lengva nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2010 04 02, 21:12)
Ačiū 4u.gif  Supratau, kad lengva nebus doh.gif

Nepasakyciau, kad sunku, bet kantrybes daaaauug reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2010 03 24, 07:55)

Nerealiai gražūs thumbup.gif Bandysiu ir aš rytoj maliavot, bus matyt kaip gausis. Šiaip tai mes taip pat kasmet marginam vašku wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
musu namuose kiausinius marginame tik vasku, ir tik naturaliais dazais - svogunu lukstu nuoviru smile.gif kol su broliais buvome mazi, margindavo tevelis, veliau pradejome ir mes, savo seimoje pagrindine margintoja vis buvau as, taciau jau keli metai man padeda ir abu sunus smile.gif
parodysiu pernai metais musu margintus kiausinius 4u.gif
user posted image

siandien dar laukia marginimo procesas, vakar jau issiviriau svogunu lukstu nuovira smile.gif siandien popiet imsimes darbo. Mes marginame nevirtus kiausinius. Nakciai pamerkiame vasku margintus kiausinius i nuovira, o ryte isverdu svariame vandenyje, vaskas nutirpsta, tereikia tik svariai nusluostyti jo likucius mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip gražu
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2006 04 09, 18:50)
user posted image

va kiek primarginau smile.gif

labai gražus bigsmile.gif
Atsakyti
Kątik išimti iš puodo margučiai.... lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti