NE ZVAKES,O BICIU VASKO REIKIA. APVERTI LYGINTUVA ANT JO PADEDI METALINI INDELI su vasku. Ikaites suskisteja,ir margini. i piestuka isibedusi adatele kur ant galo burbuliukas
Pagooglinus radau video reportaza kad tirpdo balta parafinine zvake ir su ja margina reiks sakau pabandyti
Papildyta:
Aplamai ar nieks kiausyniu nemargina . nieks cia nieko nepasipasakoja
Papildyta:
Aplamai ar nieks kiausyniu nemargina . nieks cia nieko nepasipasakoja
QUOTE(karosimi @ 2010 03 29, 18:38)
NE ZVAKES,O BICIU VASKO REIKIA. APVERTI LYGINTUVA ANT JO PADEDI METALINI INDELI su vasku. Ikaites suskisteja,ir margini. i piestuka isibedusi adatele kur ant galo burbuliukas
aš vakar nusipirkau turgelyje tikro vaško žvake. tokio pat vaško gabaliukus pardavinėja - specialiai kiaušinių dažymui. galvoju, gal daug paprasčiau bus marginti degant žvakei, nereiks su tais lygintuvais ir indeliais terliotis
tik vat nesulaukiu atsakymo, kaip paskui nugramdyt ta vaška reikės. bijau, kad įmerkus i šiltą vandenį, labai apsiplaus spalva....
QUOTE(braškė-braškė @ 2010 03 30, 17:22)
tik vat nesulaukiu atsakymo, kaip paskui nugramdyt ta vaška reikės. bijau, kad įmerkus i šiltą vandenį, labai apsiplaus spalva....
kažkur tai rašė, kad sudėti į orkaitę ir truputį pakaitint, tada vaškas lengvai nusiima/nusilupa
O kaip reikėtų, kad marginant vašku būtų kelios spalvos??
ankstesniuose lapuose parasyta merki i sviesesne spalva - kaip i fona. Numargini vasku, tada i tamsesne. Tos spalvos tirpalas turi buti siltas, bet ne karstas. O kiausas irgi siltas turi buti, kai margini
paskaitinekit, paskaitinekit
Beje, daugiau informacijos sios savaites "JI" zurnale. Labai apsidziaugiau. Cia mano megstamiausias zurnalas, jame tiek daug visko. Raso kaip margucius lyg marmurinius padaryti, kaip papuosti apvaliais burbuleliais. Isigykit
Jei ka, galiu ir as detalius aprasymus perrasyti ir perfotografuoti vaizdelius
Beje, daugiau informacijos sios savaites "JI" zurnale. Labai apsidziaugiau. Cia mano megstamiausias zurnalas, jame tiek daug visko. Raso kaip margucius lyg marmurinius padaryti, kaip papuosti apvaliais burbuleliais. Isigykit
nugi reikes JI isigyti
QUOTE(ingelikei @ 2010 03 31, 00:00)
ankstesniuose lapuose parasyta merki i sviesesne spalva - kaip i fona. Numargini vasku, tada i tamsesne. Tos spalvos tirpalas turi buti siltas, bet ne karstas. O kiausas irgi siltas turi buti, kai margini
Labai butu gerai ,jei cia info perkeltumet
Pabandziau pirma karta marginti vasku. Viskas puikiai isejo..Didziausia problema, kad nezinau, kaip paskui juos nudazyt..Merkiau i saltus isvirtus juodus dazus, skirtus medvilnei. Laikiau para. Visiskai "nekando". Ka daryt?
QUOTE(deltadu @ 2010 03 31, 14:34)
Pabandziau pirma karta marginti vasku. Viskas puikiai isejo..Didziausia problema, kad nezinau, kaip paskui juos nudazyt..Merkiau i saltus isvirtus juodus dazus, skirtus medvilnei. Laikiau para. Visiskai "nekando". Ka daryt?
va va, pernai ir aš bandžiau merkti į šituos dažus, tai man irgi nekando kažkaip
skaičiau kažkur anksčiau, kad reikia nemažai acto įpilti, tai efektas geresnis gaunasi Šiandien paprašiau draugo, kad nupirktų man kiaušinių ir dažų , tai rytoj kibsiu ir aš į marginimą
QUOTE(Kristi20 @ 2010 03 31, 15:11)
va va, pernai ir aš bandžiau merkti į šituos dažus, tai man irgi nekando kažkaip
skaičiau kažkur anksčiau, kad reikia nemažai acto įpilti, tai efektas geresnis gaunasi Šiandien paprašiau draugo, kad nupirktų man kiaušinių ir dažų , tai rytoj kibsiu ir aš į marginimą
Paprastai su kiaušinių dažais dažau ir vis kas blogai būna. Vienais metais sausinant kiaušinį kartu ir dažus nuvaliau. Antrais blogai nenudažė. Dar kažkada nesugebėjau vaško nugrandyti. Bet vis tiek jie labai gražūs (nes iš artimųjų niekas su vašku nedažo ).
Dabar kai darysiu pilsiu visko ir acto, ir druskos. O pabaigoj sakiau visus dažus sumaišysiu, įdomu, nesprogs?