Bagyra32 - nuostabūs kiaušiniai...
QUOTE(edituka @ 2006 04 13, 14:06)
o tai gal taip pat galima ir su plauku vasku
O tai nepaprasciau butu paprasta zvake
QUOTE(bagyra32 @ 2006 04 13, 19:15)
sveikutes
vistiktai norint , kad marguciai butu ryskus reikia juos dazyt su dazais , skirtais siulams , tada kiausinius galima det i orkaite , spalva vistiek islieka ryski . bandziau su paprastais dazais , tai spalva nubluko ir marguciai gavos nekokie .
cia mano siemetinis bandymas
vistiktai norint , kad marguciai butu ryskus reikia juos dazyt su dazais , skirtais siulams , tada kiausinius galima det i orkaite , spalva vistiek islieka ryski . bandziau su paprastais dazais , tai spalva nubluko ir marguciai gavos nekokie .
cia mano siemetinis bandymas
Taip, nuostabu... Gaila tokius bandyt valgyti. O vaikams (ir mums patiems) nesveika, bet kai toks grožis... viską galima atleist.
Mergaitės, vakar žiūrėjot Mėtą Meškiniją? Ten vaikams rodė, kaip patiems pasipuošt kiaušinį---ištepi klijais ir į manų kruopas, aguonas. Manau ir kukurūzų kruopos labai gražiai atrodo.
QUOTE(vi_ka @ 2006 04 14, 18:17)
Taip, nuostabu... Gaila tokius bandyt valgyti. O vaikams (ir mums patiems) nesveika, bet kai toks grožis... viską galima atleist.
Mergaitės, vakar žiūrėjot Mėtą Meškiniją? Ten vaikams rodė, kaip patiems pasipuošt kiaušinį---ištepi klijais ir į manų kruopas, aguonas. Manau ir kukurūzų kruopos labai gražiai atrodo.
aciu
mes ju nevalgom , nes juk nesinori Velyku ryta su dazais terliotis , per Velykas issiverdam svogunu lukstuose . kiausinukai buna svieziai virti ir be chemijos. o dazuose dazytus draugams isdalinu
QUOTE(vi_ka @ 2006 04 14, 18:17)
nu graziai atrodo, bet kazkaip nedrisciau valgyti kiausinio, istepto klijais juk per luksta tie chemikalai persisunkia
QUOTE(awyte` @ 2006 04 14, 18:41)
nu graziai atrodo, bet kazkaip nedrisciau valgyti kiausinio, istepto klijais juk per luksta tie chemikalai persisunkia
Nebūtinai su klijais --- ką tik tai supratau. Paėmiau dvipusę lipnią juosta ir įvairiais atstumais priklijavau prie kiaušinio. kaip gražu Galima išgauti įvairias spalvas: viena juosta iš manų, kita - iš aguonų, trečia - iš kukurūzų Parodyčiau foto, bet kad kompas su fotiku kažko smarkiai susipyko
zasies kiausini isskitinejau
Papildyta:
QUOTE(lyrika @ 2006 04 14, 22:17)
zasies kiausini isskitinejau
Lyrika, labai gražu
QUOTE(lyrika @ 2006 04 14, 23:17)
man vasku dazyti ispudi jau sunkiai padaro , bet skutineti , tai turbut kantrybes velniskos reikia . laaaabai nuostabu , kiek daugmaz laiko trunki viena kiausiuka isskutinet
QUOTE(bagyra32 @ 2006 04 15, 00:07)
man vasku dazyti ispudi jau sunkiai padaro , bet skutineti , tai turbut kantrybes velniskos reikia . laaaabai nuostabu , kiek daugmaz laiko trunki viena kiausiuka isskutinet
man vasku dazyti truputi nusibode ir nepatinka "eksperimentai" su spalvom, nes buna, kad rastas labai grazus, o iedi i kokia nevykusia spalva i vsio
sita marguti daugiau nei 3 val skutinejau, nes yra daug didesnis nei vistos ir rastas sunkokas. siaip apie valanda, pusantros