Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

na mazdaug aisku
ziuresim kaip cia bus
jei ka - dar paklausinesiu taves 4u.gif
Atsakyti
Nutariau prisijungti nes labai noriu pasakyti Deimanteles mamytei, kad tikrai jums nerealiai pasiseke, kad patekot i "Girinuka". Mano jau antras vaikas baigia cia uzaugti ir abu pradzioje lankė "Pumpurėlių" grupę. Tik manau jei nebūtų atėjusi eilė joks vokelis nebūtų padėjęs, nes tokio atvejo nežinau. aš nedaviau. Gyvenu prie pat darželio tai ne viena draugė ir kaimynai vaikus čia veda ir niekas jokio vokelio nėra davęs. Šitam darzely viskas daroma vaikų labui. Tiek vedėja tiek auklėtojos tikrai super!
Atsakyti
[quote=Waiworyksciuke,2005 06 06, 15:06]
reikia atnešti siratą ant lovytės

Waiworyksciuke,

buk gera ir pagailėk savo vaikiuko, neneško jokių "siratų". Nuo jų eina šaltis net per paklodę ir drėgmė "nelaimei atsitikus" laikosi. Aš irgi pradžioj leisdavau, kad ant cetatos guldytų (mums nešti nereikėjo, grupėj buvo), tai "bėdoms" galo nebuvo... Tuomet nupirkau vienkartinių palučių (vaistinėj priklausomai nuo dydžio, kainuoja apie 50 ct. viena) ir jas nešdavau (po vieną, bėdai nutikus, kad naują turėtų). Tos palutės yra popierinės, neperšlampančios, nešaltos, sugeriančios drėgmę. Patariu iš visos širdies! 4u.gif
Atsakyti
Waiworyksciuke,

buk gera, parasyk grupes dienotvarke, na kada ten ka svyksat - valgo, miega ir pan. O i lauka eina? Gal ateitumem ir mes susipazinti.

Del tu paklodyciu, tai tikrai tos vienkartines daug malonesnes.

Elana, labai nudziuginai, mus tokiais pasisakymais, kad tai geras darziukas, nes oi kaip mes to rudens nelaukiam, kai reiks i darziuka eit, na bet gal mazajai patiks
Atsakyti
Dėl tu vienkartinių palučių ir aš girdėjau...bet jau buvau nunešusi siratą...bet mano mažiukę paguldė į tokią lovytę, kur vienkartinė palutė padėta ax.gif tai reikės dar ir tokių nupirkti...
Atsakyti
Sveikutes, 'Girinuko' myletojos wink.gif net susinervinau kodel jusu Deimante jau priime nuo birzelio o mums pasake, kad remontuojasi ir ateit tik nuo rugsejo...zinau , kad spinteliu pasirinkt neteks, o po apsiziurejau, kad jus einat i lopseli tik... tai va, o tikrai darzelio grupes patalpos remontuojamos?seip idomu
asis mamu pasisakymu butent si darzeli pasirinkau, parasem pries metus pareiskima, o vedejai tik balandi si paskambinau sakau kaip ir kas, kada ateit, o ji- ko jums eit, jus pirmi sarase, nebent idomu, susake kokius popierius atnest ir viskas. nu sakau, visitek reik ka nors nunest jai, seip?kaip manot?
ir dar. liepos gale turesiu maziuka da rviena, o nuo rugsejo kai didysis eis i darza- neuznes maziui virusu?
Atsakyti
Dienotvarkė :
nuo 7 iki 9 vaikčiai laukiami ir pasitinkami.
9 h pusryčiai
maždaug 11 priešpiečiai,o po jų į laukutį, ten išbūna beveik iki pusės 1 h, tada pareina prausiasi, sėda už staliukų ir valgo pietus maždaug 12.40, po jų ant puodukų ir pietų miegučio , auklėtojos sakė, kad pusę 2 jau visi vaikučiai miega.Keliasi apie 4 (jei pabunda anksciau ,tai vistiek turi gulėti g.gif ), o tada aš jau pasiimu biggrin.gif bet kiek suprantu tada valgo pavakarius (nu ten toks ir valgymas gauna vaisių (kivi, obuolį, mandariną , kriaušę ar apelsiną), o jei dirba iki 19 h, tai vakarienė nžn kokią gal 18h? Tai va, o laukutį būna tai...norėjau nupasakoti kur, bet sunkoka 4u.gif
Atsakyti
bet kiek suprantu tada valgo pavakarius (nu ten toks ir valgymas gauna vaisių (kivi, obuolį, mandariną , kriaušę ar apelsiną), o jei dirba iki 19 h, tai vakarienė nžn kokią gal 18h? Tai va, o laukutį būna tai...norėjau nupasakoti kur, bet sunkoka 4u.gif
[/quote]

Nors mano vaikai lopšelio nelankė, bet įsivaizduoju, turėtų būti panašiai... Vaikučiai miega iki 16 valandos, 17val. būna vakarienė. Vakarienei būna: troškintų makaronų su saldžiu padažu, varškėčių, mielinių blynų su cukrumi, sausų pusryčių su pienu ir bandelė, pieniška makaroniukų sriuba ir naminė bandelė ir pan. Vaisiai būna priešpiečiams arba prie vakarienės, lopšiukams gal duoda prieš vakarienę, nežinau. ax.gif

ICE-T, darželyje tikrai remontuoja ne vieną grupę... smile.gif
Atsakyti
Mamukai, labai aciu uz info apie dienotvarke, o ziuriu ji ne taip tragiskai nuo musiskes skiriasi, tai gal bus lengviau bent jau siuo klausimu smile.gif

o kokiu spopieriuksu reikai susitvarkyt einant i darzeli? Na zinoma nueisiu rugpjuti pa sevdeja apsiklausinet, bet butu gerai is anksto zinot, zinot kaip su tais popieriais buna doh.gif
Atsakyti
Popieriukai tai iš gydytojos leidimas lankyti darželį, kuriame be viso kito būtinai turi būti įrašas, kad per paskutinias dvi savaites neturėjo vaikutis sąlyčio su infekcinėmis ligomis, nes kitaip atceit nepriimtu.O be to užpakaliuko tyrimas turi būti ne senesnis kaip 3 dienų. Mums gązdino ,kad jei nebus išpildytos šios sąlygos nepriims , bet mes susitvarkėm viską laiku ax.gif
Be to noriu pasiskūsti... nunešiau į darželį visą įpakavimą servetėlių vienkartinių, o pas dukryte kišenėj radau tualetinio popieriaus su kuriuo buvo valyta nosytė...nu nesąžininga, juk jis nešvelnus, po to ir būna paraudusios nosytės, be to šiandien mano mažiukei įkando toks berniukas į rankytę ir net 2 kartus, matosi kandimo žymės.... o šiandien grupėj buvo tik 6 ar 7 vaikiukai, tai kaip nesužiūrėjo g.gif Nu nžn pradedu nusivilti, o kai auklėtoja pasakė , kad dar bus ne to ,tai išvis pakraupau, tai ką kokį kartą dar akytę išdurs.... mad.gif
Atsakyti
o šiandien grupėj buvo tik 6 ar 7 vaikiukai, tai kaip nesužiūrėjo  g.gif Nu nžn pradedu nusivilti, o kai auklėtoja pasakė , kad dar bus ne to ,tai išvis  pakraupau, tai ką kokį kartą dar akytę išdurs.... mad.gif

Gal būti ir keturi vaikučiai, bet kai kanda tikrai yra labai sunku sužiūrėti. sad.gif Čia atrodo gražiai dviese žaidžia, o čia jau žiūrėk vienas verkia. sad.gif Taigi tikrai nemanau, kad dėl to reikia taip pykti. Linkiu, kad bėdelių darželyje būtų kuo mažiau. 4u.gif O darželį pasirinkot tikrai gerą. thumbup.gif
Atsakyti
Nes Na va, "Savo" žaidimų kambaryje dažnai būna toks berniukas, kuris labai kandžiojasi, ir manajai panelei net tėtis nespėjo sužiūrėt, kai perkando rankytę iki kraujų. Berniuko mama tipo aiškino, kad vaikas eina į labai gerą darželį, bet jame auklėtojos taip berniukus pamokė, kad ginantis kast reikia, tai dabar beprotiškai pradėjo vaikai kandžiotis sakė toje grupėje doh.gif sad.gif Tai gal čia apie "Girinuką" ir kalbėjo mama g.gif Bet jeigu ištikrųjų auklėtojos taip vaikus pamokė tai doh.gif sad.gif Siaubas kažkoks verysad.gif Tikiuosi, kad ne Girinuke taip dedasi g.gif Nes saviske ten taip pat uzraseme.
Atsakyti