Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

QUOTE(pelene_kiss @ 2014 05 06, 23:26)
Sveikos, na va nepapuolam i girinuko lopseli nes 24 prioritetiniai. pati buvau kvaila kad neparasiau kitur bet kaip jau kazkuri rase mum liepe nesijaudinti tikrai pateksim nes kai uzsirasem dukriukui 10d. buvo ir sistemoj visad rase kad 7 ir patekus. Gal zinot ar ymanoma rast darzeli kad priimtu i lopsi ? smile.gif

Atsakyti
[quote=asttute,2014 05 07, 12:37]

O mes su liudesiu paliekame sia lopselinuku grupe...Kokios puikios ir siltos aukletojos Monika ir Kristina,bei padejeja Diana berods! Kiek kartu ju rankos stengesi apkabinti musu vaikus,kai jie budavo nusimine ar verkdavo,kiek asaryciu nusluoste,kiek kartu,mielosios,nesiojot musu verksniukus,budavot antrosios mamytes...Esu be galo dekinga uz savo sunu ir uz kitus vaikucius,gerus,grazius,svelnius zodelius kalbant su jais,zaidziant,mokinant atlikti viena ar kita darbeli,uz sokius(Monikai) ir daineles,nors mano vaikas moka tik lia lia lia padainuoti,uz tai kad paklausus,visada gaudavau issamu atsakyma apie savo vaika,uz tai ,kad rasdavot laiko aprasyt musu vaikucius ir meniskai nufotografuoti,esu dekinga uz kiekviena akimirka,kuria praleidot salia mano vaiko!Gaila,be gailo gaila atsisveikinti su Jumis,mielos musu auklytes! Tikiu,kad perejus i kt grupe,nuomone apie aukletojas bus panasi.Nuosirdziai dekoju ir direktorei,kuri pasirinko sias puikias aukletojas ir padejeja.Sekmes ir geru ateinanciu vaikuciu,bukit tokios pat siltos,nuosirdzios,mielos,kantrios,linksmos ir labai jiems reikalingos.Labai tikiu,kad mano vaikas Jus prisimins ilgai.Zinau,kad lengva nebuvo:)
O darzelis puikus,mamytes,ir su direktore galima viska aptarti,pasikalbeti jei turit problemu.Direktore tikrai jus isklausys,sauni ir silta moteris.Geros dienos visiems,nepamirskite ryte nusisypsoti ir diena bus sviesesne!:)))
Atsakyti
sveikos mamytes,gal lanke kuriu vaikuciai peledziuku grupe?kokia nuomone apie aukletoja estera? maniske lanko sia grupe bet kai tik esteros pamaina ji verkia,kazko jai ta aukletoja nepatinka,o va kita aukletoja audrone gerai jai,be asaru pasilieka
Atsakyti
QUOTE(baltapuke5 @ 2014 10 22, 10:52)
sveikos mamytes,gal lanke kuriu vaikuciai peledziuku grupe?kokia nuomone apie aukletoja estera? maniske lanko sia grupe bet kai tik esteros pamaina ji verkia,kazko jai ta aukletoja nepatinka,o va kita aukletoja audrone gerai jai,be asaru pasilieka

ja praejo du menesiai,apsipratom pagaliau,noriai einam i darzely nesvarbu kuri aukletoja,saunus ir tikrai geras darzelis,vyresnele irgi lanke smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal teko kam siame darzelyje susidurti su problema kad vaikas nemiega. Guleti ramiai vaikui kancia, verkia nebenori eiti i darzeli, nors pries tai kol nemiegojo viskas buvo gerai. Aukletoja nieko negali pakeisti - tokia tvarka, piesimo uzsiemimai tik vaikam nuo 6 metu, musu bus tik 5 metukai dar. Mano vaikas pietu jau nemiega nuo kokiu 3 metu, cia ne siaip oziai nemiegoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolstute @ 2015 05 15, 13:56)
Gal teko kam siame darzelyje susidurti su problema kad vaikas nemiega. Guleti ramiai vaikui kancia, verkia nebenori eiti i darzeli, nors pries tai kol nemiegojo viskas buvo gerai. Aukletoja nieko negali pakeisti -  tokia tvarka, piesimo uzsiemimai tik vaikam nuo 6 metu, musu bus tik 5 metukai dar. Mano vaikas pietu jau nemiega nuo kokiu 3 metu, cia ne siaip oziai nemiegoti... g.gif

o tai jus negalit susitart su aukeltojoms? tegu pabuna vaikas ramiai rubineleje,man rodos visos grupes turi stalus rubinese.Ten tegu papiesia,ar pavarto knygas... aisku daug kas nuo aukletojos priklauso

Atsakyti
Kokia situacija lopšelyje? Ar noriai vaikučiai keliauja? Ar ilgos eilės pakliūti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2017 02 20, 12:51)
Kokia situacija lopšelyje? Ar noriai vaikučiai keliauja? Ar ilgos eilės pakliūti? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(asttute @ 2017 02 24, 10:26)

Darzelyje pasikeitusi direktore,labai puiki moteris,kuri inese nauju veju,geraja prasme.darzelis tvarkingas,modernus,Daug veiklos,sporto bureliai,sokiai ir t.t ,aplinka puikiai sutvarkyta. Aukletojos bent musu ziogeliu gr. yra labai Siltos, mielos ,rupestingos vaikuciu atzvilgiu. Jus kaip suprantu I lopseli ruosiates.Tai be problem ten yra aukletoja MONIKA,tikrai sutverta tam darbui,silta ,svelni, o kiek meiles ir rupestelio isdalina ir savo lopselinukam,tikrai nesigailesit,nes ja visi aukseliu vadina,tiesiog turinti pasaukima darbui su vaikais. As siame darzelyje uzauginau du savo vaikus,su viena grupe turejau problemu,bet paskui tos bedos neliko,manau tikrai rekomenduociau si darzeli,nes dar vienas vaikutis lankys ji 1,5metu. Tad galite neabejoti,o jei kokia problemele kiltu,tai tikrai kreipkites I direktore,kuri 100 procentu pades susigaudyti situacijoje! Linkiu sekmes ir gero laiko l/d "Girinuko" bendruomeneje ;)
Atsakyti
QUOTE(asttute @ 2017 02 24, 10:57)
Darzelyje pasikeitusi direktore,labai puiki moteris,kuri inese nauju veju,geraja prasme.darzelis tvarkingas,modernus,Daug veiklos,sporto bureliai,sokiai ir t.t ,aplinka puikiai sutvarkyta. Aukletojos bent musu ziogeliu gr. yra labai Siltos, mielos ,rupestingos vaikuciu atzvilgiu. Jus kaip suprantu I lopseli ruosiates.Tai be problem ten yra aukletoja MONIKA,tikrai sutverta tam darbui,silta ,svelni, o kiek meiles ir rupestelio isdalina ir savo lopselinukam,tikrai nesigailesit,nes ja visi aukseliu vadina,tiesiog turinti pasaukima darbui su vaikais. As siame darzelyje uzauginau du savo vaikus,su viena grupe turejau problemu,bet paskui tos bedos neliko,manau tikrai rekomenduociau si darzeli,nes dar vienas vaikutis lankys ji 1,5metu. Tad galite neabejoti,o jei kokia problemele kiltu,tai tikrai kreipkites I direktore,kuri 100 procentu pades susigaudyti situacijoje! Linkiu sekmes ir gero laiko l/d "Girinuko" bendruomeneje ;)

4u.gif
Į darželį nepakliūnam, nes 2018 m. lopšelių grupės jau surinktos, o 2019 m. rudeniui gavau atsakymą, kad "ant ribos" būtume, nes mažai vietų likę, o dar dabar lankančių sesutės/broliukai pirmumą turi. Tai rizikuoti nesinori. Nors darželis pasirodė tvarkingas.
Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2017 02 24, 16:38)
4u.gif
Į darželį nepakliūnam, nes 2018 m. lopšelių grupės jau surinktos, o 2019 m. rudeniui gavau atsakymą, kad "ant ribos" būtume, nes mažai vietų likę, o dar dabar lankančių sesutės/broliukai pirmumą turi. Tai rizikuoti nesinori. Nors darželis pasirodė tvarkingas.

O kiek laiko laukėt eilėj?
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2017 03 01, 13:05)
O kiek laiko laukėt eilėj?

3 metus,o paskui pagal broil prieme kt vaika.
Atsakyti