[quote=asttute,2014 05 07, 12:37]
O mes su liudesiu paliekame sia lopselinuku grupe...Kokios puikios ir siltos aukletojos Monika ir Kristina,bei padejeja Diana berods! Kiek kartu ju rankos stengesi apkabinti musu vaikus,kai jie budavo nusimine ar verkdavo,kiek asaryciu nusluoste,kiek kartu,mielosios,nesiojot musu verksniukus,budavot antrosios mamytes...Esu be galo dekinga uz savo sunu ir uz kitus vaikucius,gerus,grazius,svelnius zodelius kalbant su jais,zaidziant,mokinant atlikti viena ar kita darbeli,uz sokius(Monikai) ir daineles,nors mano vaikas moka tik lia lia lia padainuoti,uz tai kad paklausus,visada gaudavau issamu atsakyma apie savo vaika,uz tai ,kad rasdavot laiko aprasyt musu vaikucius ir meniskai nufotografuoti,esu dekinga uz kiekviena akimirka,kuria praleidot salia mano vaiko!Gaila,be gailo gaila atsisveikinti su Jumis,mielos musu auklytes! Tikiu,kad perejus i kt grupe,nuomone apie aukletojas bus panasi.Nuosirdziai dekoju ir direktorei,kuri pasirinko sias puikias aukletojas ir padejeja.Sekmes ir geru ateinanciu vaikuciu,bukit tokios pat siltos,nuosirdzios,mielos,kantrios,linksmos ir labai jiems reikalingos.Labai tikiu,kad mano vaikas Jus prisimins ilgai.Zinau,kad lengva nebuvo:)
O darzelis puikus,mamytes,ir su direktore galima viska aptarti,pasikalbeti jei turit problemu.Direktore tikrai jus isklausys,sauni ir silta moteris.Geros dienos visiems,nepamirskite ryte nusisypsoti ir diena bus sviesesne!

))