Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

O as pasipiktinus esu ir pasiutus, mano mazius nepatenka i lopsi, nors kai uzrasinejau sake bus viskas gerai. tai kaip cia dabar suprast pinigu nori? nes jai nepapuole pagal sarasus tada tai ko aiskino ,kad papuls gun_bandana.gif nes musu brolis lanko si darzeli tai as niekur daugiau ir nerasiau doh.gif . tai dabar arba per pazintis ir per pinigus kisti reikia mazyli kazkur, bet abu vaikus i skirtingus darzelius veziot irgi nera labai linksma nei abudu kazkur perkelt, gaila vyresnelio, juk priprates. Nezinau ka daryt pas direktore eit, bet ar yra prasmes verysad.gif Ir aiskina ,kad korupcijos nera su sita sitema registravimo, net juokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naidi @ 2013 04 09, 08:34)
O as pasipiktinus esu ir pasiutus, mano mazius nepatenka i lopsi, nors kai uzrasinejau sake bus viskas gerai. tai kaip cia dabar suprast pinigu nori? nes jai nepapuole pagal sarasus tada tai ko aiskino ,kad papuls gun_bandana.gif  nes musu brolis lanko si darzeli tai as niekur daugiau ir nerasiau doh.gif . tai dabar arba per pazintis ir per pinigus kisti reikia mazyli kazkur, bet abu vaikus i skirtingus darzelius veziot irgi nera labai linksma nei abudu kazkur perkelt, gaila vyresnelio, juk priprates. Nezinau ka daryt pas direktore eit, bet ar yra prasmes verysad.gif Ir aiskina ,kad korupcijos nera su sita sitema registravimo, net juokas ima lotuliukas.gif

Jei brolis lanko, tai yra pirmenybė. Eikit pas direktorę ir kalbėkit( į galvą gi dėl to niekas neduos), gal į tai buvo neatsižvelgta tam savivaldybės puslapy.
Atsakyti
Į šitą darželį turint pažinčių vieta atsiranda per 2 dienas. Žinau kieno vaikelis taip pakliuvo. Galbūt ir jūsų atveju, o jums vietos dėlto ir neliko...
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 04 09, 08:49)
Jei brolis lanko, tai yra pirmenybė. Eikit pas direktorę ir kalbėkit( į galvą gi dėl to niekas neduos), gal į tai buvo neatsižvelgta tam savivaldybės puslapy.

maniskis irgi ant ribos buvo i lopsi,nors sese lanko irgi sita darzeli.sake siemet 26 prioritetiniai vaikai i lopsi

QUOTE(egliauskaite @ 2013 04 09, 09:58)
Į šitą darželį turint pažinčių vieta atsiranda per 2 dienas. Žinau kieno vaikelis taip pakliuvo. Galbūt ir jūsų atveju, o jums vietos dėlto ir neliko...

ar tikrai? nes neduok dieve kas mano vaika isstums,tai oi koki veja uzkelsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 04 09, 08:49)

viska jau isiaiskinau, ka labai nori ta ir priima biggrin.gif cia reikia noro turet, pagal sarasus oficialiai nebepatenkam nes prioritetiniu vaiku yra daugiau negu vietu, bet manau cia zmogiskumo reikalas jai dirbi toki darba zinot kiek pas tave vaiku uzsirase ir perspet tevus ,kad gali taip buti jog nepateksit. Aisku ir mano kalte kad tik gimus nelekiau uzrasyti mazylio, bet kadangi broliai ir seserys visada priimami prioritetine tvarka tai maniau jog uzrasius vaika 6men. tikrai pateks i lopsi.va taip ir isejo. Tiesiog gaila kad vyresniajam teks palikti savo grupe, draugus ir keliauti i kita darzeli. Bet gi neveziosi i skirtingus darzelius del paciu vaiku na ir del savo patogumo taip pat blush2.gif . Tikrai nusivyliau ir jau ne pirma karta, sitaip isgirtu darzeliu.
Atsakyti
o kas dar jus nuvyle? nes mes tai patenkinti darziuku,bet gal per mazai domimes g.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 04 09, 12:43)
maniskis irgi ant ribos buvo i lopsi,nors sese lanko irgi sita darzeli.sake siemet 26 prioritetiniai vaikai i lopsi
ar tikrai? nes neduok dieve kas mano vaika isstums,tai oi koki veja uzkelsiu  biggrin.gif

oi patikekit manim cia kitaip reikia, bet cia jau lieka mano principo reikalas. Gal ir butu iseje susitvarkyti, nesu tuo garantuota bet vien del tokio poziurio ir nepagarbos i tevus nekilo noras, aisku, jai nebutu kitu variantu pamintum visus savo norus ir keliautum pas ka reikia biggrin.gif ir tada mano vetoje ardytusi kita mama kuri irgi ramiai sau sedejo ir galvojo kad keliausim i darzeli smile.gif. Na ir ne as viena kiek zinau tokia mama taigi gera zinia kitiems tevams bus daugiau laisvu vietu grupese biggrin.gif. O naujai besirasantiems tevams patarimas nepasitikekit zodziu ir tikrinkit kiekviena zingsni tada neteks paskui nervu gadintis ir galvoti kur padeti vaika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naidi @ 2013 04 09, 13:00)

as pilna jus suprantu.bet,tai o ka daryti,jei vaiku su prioritetu daugiau nei gali priimti.as jau zinojau sita situacija,nes pernai tas pats buvo.ir del to labai pergyvenau,ar mano mazius papuls.jis kai gime,tai realiai vos ne ta pacia savaite vyras ji uzrase.ir tai jis ant ribos.dar gali kokia mamyte su savo pazystamais pastumti zemyn.tikiuosi ,kad taip nebus aisku
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 04 09, 12:51)
o kas dar jus nuvyle? nes mes tai patenkinti darziuku,bet gal per mazai domimes  g.gif

As savo grupes aukletojomis patenkinta irgi esu neturiu nei vieno priekaisto uztai ir gaila del vyresnelio smile.gif. Visu pirma, didesnis darzelio mokestis, kaune nezinau ar dar yra tokiu darzeliu nes 4 maitinimai kur dabar yra, visur trys, tas ketvirtas maitinimas tai ar surelis ar jogurtas ar sausainis, nu zodziu, be ko galim ir apseiti, nes namuose viska gaunam vistiek, grizes po darzelio vaikas valgo namuose tai yra normalu tai ar yra tam prasme, menesio suma gaunasi apie 60lt didesne negu kituose darzeliuose, jai vienas vaikas nieko o kai du tai jau ir suma gaunasi apvalesne, darbo laikas iki 18,30 na jai dirbi iki 18 val ir kitam miesto gale tai kaip parskrist reikia biggrin.gif daugelyje darzeliu yra prailginta grupe iki 19 val.na ir va sitie pokstai su priemimu man taip buvo ir su pirmu vaiku trankiausi po svietimo skyriu ir su antru dabar vel tau te kad, nori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2013 04 09, 13:06)
as pilna jus suprantu.bet,tai o ka daryti,jei vaiku su prioritetu daugiau nei gali priimti.as jau zinojau sita situacija,nes pernai tas pats buvo.ir del to labai pergyvenau,ar mano mazius papuls.jis kai gime,tai realiai vos ne ta pacia savaite vyras ji uzrase.ir tai jis ant ribos.dar gali kokia mamyte su savo pazystamais pastumti zemyn.tikiuosi ,kad taip nebus aisku

nu va jum pasake o man ne , cia ir skirtumas as tada buciau i kita vieta uzsirasiu ir jau kai rasiausi pagal dabrtinius duomenis matesi ,kad nepateksim tai ir reikejo sakyt o ne tylet uzpakali suraukus.
Atsakyti
tai,kad prailginta grupe yra man rodos g.gif direktore lyg minejo per susirinkima,bet kadangi neaktualu ji mums,tai nesidomejau labiau.
o del mokesciu,tai pritariu,kad vedant du vaikus jau susidaro suma.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 04 09, 13:21)
tai,kad prailginta grupe yra man rodos  g.gif direktore lyg minejo per susirinkima,bet kadangi neaktualu ji mums,tai nesidomejau labiau.
o del mokesciu,tai pritariu,kad vedant du vaikus jau susidaro suma.

Na yra kaip yara nuo rugsejo keliaujam i nauja darzeli su abiem, niekieno neistumdami, niekam nemokedami tiesiog normaliai snekant zmones visada suranda sprendima.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 04 09, 12:43)
ar tikrai? nes neduok dieve kas mano vaika isstums,tai oi koki veja uzkelsiu  biggrin.gif

Taip mano vyro pirma vaika ikiso tiesiogine zodzio prasme, bet bukit ramios, cia tas buvo pries kelis metus mirksiukas.gif Tiesiog buvo pasakyta kad tikrai nera vietu, mes jums lovos nepastatysim papildomos, niekaip neimanoma nes darzelis uzkistas, o va per pazintis vieta atsirado uz 2 dienu...
Savo maziuka norejm uzrasyt kai jam buvo 1 menuo, tai sak ekad galim net nesirasyt nes vistiek nepapulsim... Nu bet vistiek uzsirasem, juk niekas per galva neduos smile.gif
Atsakyti