QUOTE(ericute @ 2013 04 09, 12:51)
o kas dar jus nuvyle? nes mes tai patenkinti darziuku,bet gal per mazai domimes
As savo grupes aukletojomis patenkinta irgi esu neturiu nei vieno priekaisto uztai ir gaila del vyresnelio

. Visu pirma, didesnis darzelio mokestis, kaune nezinau ar dar yra tokiu darzeliu nes 4 maitinimai kur dabar yra, visur trys, tas ketvirtas maitinimas tai ar surelis ar jogurtas ar sausainis, nu zodziu, be ko galim ir apseiti, nes namuose viska gaunam vistiek, grizes po darzelio vaikas valgo namuose tai yra normalu tai ar yra tam prasme, menesio suma gaunasi apie 60lt didesne negu kituose darzeliuose, jai vienas vaikas nieko o kai du tai jau ir suma gaunasi apvalesne, darbo laikas iki 18,30 na jai dirbi iki 18 val ir kitam miesto gale tai kaip parskrist reikia

daugelyje darzeliu yra prailginta grupe iki 19 val.na ir va sitie pokstai su priemimu man taip buvo ir su pirmu vaiku trankiausi po svietimo skyriu ir su antru dabar vel tau te kad, nori
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2013 04 09, 13:06)
as pilna jus suprantu.bet,tai o ka daryti,jei vaiku su prioritetu daugiau nei gali priimti.as jau zinojau sita situacija,nes pernai tas pats buvo.ir del to labai pergyvenau,ar mano mazius papuls.jis kai gime,tai realiai vos ne ta pacia savaite vyras ji uzrase.ir tai jis ant ribos.dar gali kokia mamyte su savo pazystamais pastumti zemyn.tikiuosi ,kad taip nebus aisku
nu va jum pasake o man ne , cia ir skirtumas as tada buciau i kita vieta uzsirasiu ir jau kai rasiausi pagal dabrtinius duomenis matesi ,kad nepateksim tai ir reikejo sakyt o ne tylet uzpakali suraukus.